• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım su sosyal medyadan

Eşlerinizin sadakatsiz davranışları yüzünden sosyal medyayı günah keçisi ilan etmeyin lütfen. Günümüzde whatsapı, instragramı, facebook'u olmayan mı kaldı ? Bu artık bir keyif değil zorunluluk haline geldi. Sosyal medyadan uzak kalan hayattan da uzak kalıyor. Tabiki sosyal hesapları olacak.. Önemli olan hayatlarınıza aldığınız adamların bu araçları kötü niyetleri için kullanacak tıynette olmamaları.. Adam sadakatsizlik yapacaksa sosyal medya hesabı olmasa da yapacak bir yolunu mutlaka bulur bunu unutmayın.. Konunuzla ilgili olarak da eşinizin takip ettiği kızların kim olduğunu bize değil kendisine sorun. Tanımadığı kadınları bu şekilde takip etmesine müsaade etmeyin, tepkinizi ortaya koyun. Yapmaya devam ederse de, o kısmın kararını siz verirsiniz..

Eşlerinizin sadakatsiz davranışları yüzünden sosyal medyayı günah keçisi ilan etmeyin lütfen. Günümüzde whatsapı, instragramı, facebook'u olmayan mı kaldı ? Bu artık bir keyif değil zorunluluk haline geldi. Sosyal medyadan uzak kalan hayattan da uzak kalıyor. Tabiki sosyal hesapları olacak.. Önemli olan hayatlarınıza aldığınız adamların bu araçları kötü niyetleri için kullanacak tıynette olmamaları.. Adam sadakatsizlik yapacaksa sosyal medya hesabı olmasa da yapacak bir yolunu mutlaka bulur bunu unutmayın.. Konunuzla ilgili olarak da eşinizin takip ettiği kızların kim olduğunu bize değil kendisine sorun. Tanımadığı kadınları bu şekilde takip etmesine müsaade etmeyin, tepkinizi ortaya koyun. Yapmaya devam ederse de, o kısmın kararını siz verirsiniz..
Bende kullaniyorum sosyal meyda face instagram whatsaap ben onu demiyorumki herkez istedigini yapmada ozgur ben burda sadece fikir istiyorum yoksa bana ne istedigin gibi fotoda paylasirsin istedigin gibi takip de edersin ya benim anlamadigi m konu burda birsuru konu var esini aldatan veya doven birisine neden eşinize sorun neden sizi aldatmismi diyorsunuz bende burda sıkıntı mi dile getiriyorum

Bende kullaniyorum sosyal meyda face instagram whatsaap ben onu demiyorumki herkez istedigini yapmada ozgur ben burda sadece fikir istiyorum yoksa bana ne istedigin gibi fotoda paylasirsin istedigin gibi takip de edersin ya benim anlamadigi m konu burda birsuru konu var esini aldatan veya doven birisine neden eşinize sorun neden sizi aldatmismi diyorsunuz bende burda sıkıntı mi dile getiriyorum
sen tam olarak ne fikri istiyorsun arkadaşım?
adam nasıl kadınları takip ediyor instagramdan, instagram üzernden eskortluk yapanları mı? meme popo fotosu paylaşanları mı, yoksa kendi halinde iki üç foto çeken kadınları mı?
eğer son seçenekse, normal, paylaşımları hoşuna gitmiştir, takip eder.
yok diğerleriyse sorunlu, konuşman gerekiyor.
ama her halükarda sorun sosyal medya falan değil, o fotoları koyan kadınlar da değil, kocan.
sen kocana takıntılısın, özgüvenin yerle bir.
ben erkek arkadaşım instagramdan kimi takip ediyor, bilmiyorum bile.
yok kuzenim, yok yeğeni, yok sosyal medya diye diye kendini yiyorsun.
dur bi dinlen, soruna odaklan önce. böyle yanlış hedefe atış yaparak sorunu çözemezsin.
otur adamla konuş, neden böyle yapıyor, senden mi memnun değil, kendisiyle ilgili mi çözemediği bir sorun var, evliliğinizde mi bir sorun var, onu anla.
biz nerden bilebiliriz ki kocan neyi neden yapıyor?
konuş adamla, kavga etme. çocuk gibi yasak koymaya çalışma.
sen böyle yapıyorsun, ben inciniyor ve mutsuz oluyorum de. seni seviyorsa, söylediğine kulak verir.
vermiyorsa instagramdaki kadınlardan daha büyük bir sorunun var demektir.

canım kaç tane kadın bu dertten muzdarip senin haberin varmı? kocana istediğin kadar sahip çık, ortalık kötü.
öncelikle ben sizin canınız değilim, böyle hitaplardan hoşlanmıyorum.
ikincisi ve daha da önemlisi, kocanızın gözü dışarıdaysa adamları boşayacak kadar cesur olun, kadınlara çamur atmayı bırakın.

Konunuzda kim bu kızlar diye kendiniz sormuşsunuz. Bende bu soruya cevap olarak eşinize sorun dedim. Biz nereden bilelim. Ayrıca kendiniz de sosyal medya kullanıyormuşsunuz. Eşinizin davranışları için sosyal medyayı günah keçisi ilan etmeniz çok yersiz. Benim sevdiceğiminde yıllardır facebooku, twitterı, instragramı var. Hatta iki tane de blog'u var. Ama çok şükür ne tanımadığı bir kadını takip etmişliği ne de bir vukaatı vardır. Bu şekilde sosyal medya kullanıp aynı zamanda da sadık kalabilen sürüyle erkek var.. Eşiniz neden sadık bir insana yaraşır şekilde kullanamıyor, bunu da ona sormalısınız. Sosyal medyayı suçlamakla olmaz, eşinizi suçlamalısınız. Tabi sorununuza çözüm arıyorsanız..

öncelikle ben sizin canınız değilim, böyle hitaplardan hoşlanmıyorum.
ikincisi ve daha da önemlisi, kocanızın gözü dışarıdaysa adamları boşayacak kadar cesur olun, kadınlara çamur atmayı bırakın.
ben evli değilim ama kocam böyle bişey yapsa o adamı boşardım, sen onu boşanmaktan korkanlara söyle istersen. böyle bir durumda suçsuz taraf yok. buda benim düşüncem, saygı duyun bi zahmet.

ben evli değilim ama kocam böyle bişey yapsa o adamı boşardım, sen onu boşanmaktan korkanlara söyle istersen. böyle bir durumda suçsuz taraf yok. buda benim düşüncem, saygı duyun bi zahmet.
ya hangi durumda suçsuz taraf yok?
size ne yahu, kadın isterse instagrama memesini çeker koyar? size ne? beğenmiyorsanız, ahlaksızlık olarak görüyorsanız, takip etmezsiniz olur biter, koca da meme fotosu paylaşan kadını takip ediyorsa, onu kocaya soracaksınız kadına değil.
isteyen doğa fotoğrafı çeker koyar, isteyen poposunu çeker koyar, tekrar soruyorum, milletin keyfinin kahyası mısınız?
kadın isterse instagramda fahişelik yapar, suç onu arayan evli adamdadır. o kadında değil.
instagramda kendi fotolarını paylaşan kadınları "etraf kötü" diye etiketliyorsanız, hayır bu düşünceye saygı duymak zorunda değilim.
saygı da iyice ayağa düştü.

ya hangi durumda suçsuz taraf yok?
size ne yahu, kadın isterse instagrama memesini çeker koyar? size ne? beğenmiyorsanız, ahlaksızlık olarak görüyorsanız, takip etmezsiniz olur biter, koca da meme fotosu paylaşan kadını takip ediyorsa, onu kocaya soracaksınız kadına değil.
isteyen doğa fotoğrafı çeker koyar, isteyen poposunu değil. çeker koyar, tekrar soruyorum, milletin keyfinin kahyası mısınız?
kadın isterse instagramda fahişelik yapar, suç onu arayan evli adamdadır. o kadında değil.
instagramda kendi fotolarını paylaşan kadınları "etraf kötü" diye etiketliyorsanız, hayır bu düşünceye saygı duymak zorunda değilim.
saygı da iyice ayağa düştü.
duymazsan duyma canım, keyfin bilir. ben yazdığım gibi düşünüyorum ve arkasındayımda, birinin bana katılması yada katılmaması umrumda değil.

canım bunlar çıktı mertlik bozuldu. sinirlenmekte haklısın. internete öyle boy boy fotoğraflarını koyana iyi gözle bakmam ben, onları beğenene de!!!

instagram zaten bir fotograf paylasma agı yani isteyen istedigi fotografı paylasır napılcak ki adamın gözleri mi baglancak bi şekilde bakmak isteyen bakıyor görmek isteyen her sekılde görüyor kadınları nasıl sucladınız anlamadım ki bir de hemcinsleri kadınları suclarsa geri kalanı siz dusunun...

instagram zaten bir fotograf paylasma agı yani isteyen istedigi fotografı paylasır napılcak ki adamın gözleri mi baglancak bi şekilde bakmak isteyen bakıyor görmek isteyen her sekılde görüyor kadınları nasıl sucladınız anlamadım ki bir de hemcinsleri kadınları suclarsa geri kalanı siz dusunun...
Sunu soyleyim suclsmak degil bizimki sonucta bizde kadiniz ama aldatan erkeklerde sonucta erkekle aldatmiyor kadinla aldatiyor

Ben takintiyim bunu basta soyleyim sakin bana pskologa falan gidinde demeyin benim yine sorunum esimle face twteer whatsaap i bittu simdide instagram acmis takip ettiklerinde kizda var bende sinir oluyorum ya insan niye tanimadigi birisini takip eder cok merak ediyorum kim bu kizlar deli olacam ya hadi eski sevgilisiyse diye dusunmekten basim a agrilar giriyor
ben daha nişanlıyken hem benim hem onun ne kadar sosyal hesap varsa kapattırdım.kıskanç biriyim seni anlayabiliyorum

Suan cok kotuyum kimse beni anlamiyor herkez beni sucluyor kiskacsin diye az once esimle tartistik oda cekip gitti ya onun yaptigi normal ben kiskanclik yapiyom sanki

Suan cok kotuyum kimse beni anlamiyor herkez beni sucluyor kiskacsin diye az once esimle tartistik oda cekip gitti ya onun yaptigi normal ben kiskanclik yapiyom sanki
:( anlamadım ki sorunu siz normal bi şekilde söylüyorsunuz o mu tartısma baslatıyor haklısınız ki yani yüzde yüz . tartıscak bişey yok aslında siz istemiyorsunuz rahatsız oluyorsunuz kullanmayıversin ya da amacına uygun kullannsın

böyle böyle ayartan bir dünya insan var, belki sen değilsin, belki ben değilim, belki senin benim çevremden değil ama bunuda yapan bir sürü kadın var.

:KK43: anlamadım ki sorunu siz normal bi şekilde söylüyorsunuz o mu tartısma baslatıyor haklısınız ki yani yüzde yüz . tartıscak bişey yok aslında siz istemiyorsunuz rahatsız oluyorsunuz kullanmayıversin ya da amacına uygun kullannsın
Ben sapikmiyim baksam bile ne olacsk dedu onun icin hersey normal benimde normal karsilamami bekliyor

Ben takintiyim bunu basta soyleyim sakin bana pskologa falan gidinde demeyin benim yine sorunum esimle face twteer whatsaap i bittu simdide instagram acmis takip ettiklerinde kizda var bende sinir oluyorum ya insan niye tanimadigi birisini takip eder cok merak ediyorum kim bu kizlar deli olacam ya hadi eski sevgilisiyse diye dusunmekten basim a agrilar giriyor
bende hic sevmem oyle tanımadıgı kisileri takip edenleri erkek dedğin sosyal medyadan uzak olucak

Back
X