• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım su sosyal medyadan

Mesele kadinlarin ne oldugu degil mesele benim nasil birisi oldugumu bildigi halde beni uzmesi
ya şüphesiz orası öyle.
ama ben de tanımadığım fakat, çok ilginç yerlere giden ya da çok güzel fotolar çeken erkekleri takip ediyorum, eğer sevgilim, ben kıskanıyorum tanımadığın adamları takip etme dese, kapris olarak algılar kabul etmem. ondan soruyorum.
ama bir orta yol bulmak zorundasınız bu kıskançlık konusunda 3 günde bir konu açıyorsun, sana da yazık. psikolojin darmaduman olmuş, bu adam senin özgüvenini baltalıyor.

yani neden sordun derseniz amacına uygun kullanıyor mu diye merak ettim eger sizle birlikte fotografları varsa bu sekilde kullanıyodur ama yok kendısını koyuyorsa sadece durum farklı . bir akrabamın esi bu sekilde aldattı kendını bekar göstererek allah korusun tabi her ihtimali dusundum . uzuldum durumunuza gercekten

tamam psikoloğa git demiyeyim ama şunu diyeyim: eşine güvenmiyorsun güvensen umursamazdın.

ya şüphesiz orası öyle.
ama ben de tanımadığım fakat, çok ilginç yerlere giden ya da çok güzel fotolar çeken erkekleri takip ediyorum, eğer sevgilim, ben kıskanıyorum tanımadığın adamları takip etme dese, kapris olarak algılar kabul etmem. ondan soruyorum.
ama bir orta yol bulmak zorundasınız bu kıskançlık konusunda 3 günde bir konu açıyorsun, sana da yazık. psikolojin darmaduman olmuş, bu adam senin özgüvenini baltalıyor.
Evet ozguvenimi yitirdim cunku o bakar sma bakmadim der ona olan guvenimi kaybettim

yani neden sordun derseniz amacına uygun kullanıyor mu diye merak ettim eger sizle birlikte fotografları varsa bu sekilde kullanıyodur ama yok kendısını koyuyorsa sadece durum farklı . bir akrabamın esi bu sekilde aldattı kendını bekar göstererek allah korusun tabi her ihtimali dusundum . uzuldum durumunuza gercekten
Bide diyorki sanki ben seni aldatiyorum aldatsam gizli yapardim oyle acik acik gostermezdim diye

evet daha önce ne yaptı ben de merak ettim çünkü sizin derdiniz de sadece fotograf begenmesi değil gibi baska seyler de var gibi

daha önce benzer olaylar yaşadıysanız kızmakta haklısın nasıl hatalar yaptığını anlatmak ister misin? affedilmeyecek hatalar mı?
Affedilmeyecek degil ama surekli kuzenime bakmisti veya faceden birilerine bakmisti sordugumda neden baktin diye bakmiyorum demisti ya insan bir bakar iki bakar hadi uc bakar diyelim her face actiginda ozellikle birilerini aratmaz ki

Anladigim su beni hic sevmemis bu adam sevse boyle uzmezdi bide beni sucluyor kiskancim diye

ne diyeyim bilemedim... önce inkar etmiş, büyük ihtimal bir halt yememiştir ama zaaf sahibi demek ki... ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor

git mi dedi bir de. kırmak da istemiyorum sizi ama sorun sadece sosyal medya gibi durmuyo ben size gidin gitmeyin diyemem ama eşiniz git dediyse acık acık durmanız çok anlamlı değil :(

git mi dedi bir de. kırmak da istemiyorum sizi ama sorun sadece sosyal medya gibi durmuyo ben size gidin gitmeyin diyemem ama eşiniz git dediyse acık acık durmanız çok anlamlı değil :KK43:
Evet git dedi ben ona sapik muamelesi yapiyormusum cok kiskancmisim falan filan

Biz de erkek arkadaşımla Twitter ve Instagram kullanıyorduk ama hesaplarımız gizli - kilitli olarak. Eşiniz de hesabını kilitleneli ve herkesi takip etmemeli diye düşünüyorum, sinirlenmekte haksız değilsiniz. Tanımadığı insanları silmesini ve hesabını kilitlemesini söyleyin bence, madem kullanacak koşullu kullansın.
Valla o sosyal medyadan insan çok nazar kapıyor. Biz erkek arkadaşımla resim yüklerdik 10-15 dk sonra kavga ederdik:KK53: Sonra tamamen kapattık şu an çok rahatız :nazar: İnsanlar mutlu resim kaldıramıyor oradan, arkadaşın da olsa kötü niyet besliyorlar. Kendi arkadaşlarımdan da biliyorum birisi sevgilisi ile fotoğraf koysa "baksana millet oh mutlu" diye söylemlerde bulunuyorlar:KK53::KK53: kaka bu sosyal medya kaka:KK53:

Back
X