canım allahtan eşin senin yanında.nelerini okuyoruz adam annesine laf söyleyemeyip karısını ezdiriyor.sen bence bu taşınma şansını iyi değerlendir :) şimdiden hayırlı olsun
evet cnm ALLAHIMA COK SUKUR esım bana karsı cok ıyı
ayyyyyy insan deli olur yaptiginiz her hareketin izlendigini bilmek
tasinin kurtulun
gerci arsiz oldumu isterseniz dünyanin öteki ucuna gidin huzurunuzu kacirmyi basarirlaer
valla arkadaşım yat kalk şükret.hep yanında olan bieşin var.diğerlerinide salla gitsin.önemli olan sen ve eşin.kurtuluyorsun inşallah.inşallah bizim eşlerde bigün bizim yanımızda yer alır.
eşiniz sizden yana , taşınmaya çalışıyosunuz. sorununuz çözülüyor.. konuyu yanlış yere açmışsınız derdim var' a değil mutluluktan uçtuğunuz haberlere açsaydınız...
ben sırf bu yüzden adanadan ankaraya kaçtım dahada bırakmazlar yakamı ayda yılda birde görüşsem gelirler bana.. burdada bunaltırlarsa fizanı düşünüyorum sempatiksalakcinni
eşiniz sizden yana , taşınmaya çalışıyosunuz. sorununuz çözülüyor.. konuyu yanlış yere açmışsınız derdim var' a değil mutluluktan uçtuğunuz haberlere açsaydınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?