ahhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh bende kayınvalideme çok yakın oturuyorum 4 yıllık evliyim burnumdan getirdiler daha evlendiğim sabah eşimin teyzesi ve erkek kardeşi sabah 8 de bize geldiler düşünün ve her allahın günü muhakkak biri uğrar evde yaz kış hiç rahat dolaşamam heran biri gelecek üst kattada amcası oturuyor hadi bunlar bişi değil gelsinler ama herşeyimize karıştılar gelenimize gittiğimize giydiğimize yaaa uyku saatlerimize bile ben çalışıyordum her akşam yemeğe işçıkışı onlara gidilecek eğer bigün gitme ertesi gün kızılca kıyamet koparırdı kaynanm pazar sabahları yok öyle uyumak 9 deyince kaynanamda oluruz kahvaltıdan sonra evini temizleriz kendi evimde evliliğimin bi tadını çıkaramadım bunlarada razıyım çnkü çok büyük bi aşkla evlendik ama herşey kusur heryaptığım kabahat oldu düşünün bulaşık yıkarken ben herşeyi pat pat vuruyormuşum yada bikere ağzımdan yoruldum lafı çıksın oooo hemen eşime bidaha gelmeyin evinize gidin allahım neler yaşadık eşim ailesini çok iyi tanır bana hak verir ama gene onlardan kopamaz zaten öyle bir derdim yok ama biran önce onlara uzakta biryere yerleşmek istiyorum hep dua ediyorum allahıma mızmız arkadaşım gibi benim kayınpederde kaynımda aynı evde bulamasınlar ona bile surat asarlar bukadarda olmaz ki ...:gitme: ama biliyorum kabahat benim ben zamanında çok yüz verdim oda içimde kötü bi niyet olmadığı için ne biliyim başıma bunlar gelecek yoksa ne yakınlarına otururdum nede herdediklerini sineye çekerdim maymun gözünü açtı ama geç oldu baştan yapamadığım için şimdide ağırlığımı koyamıyorum yine onların dediği oluyor deliricemm
ay canımmm bak allahın sevdiği kuluymuşsun sen daha ne istiyosun..
istesen kocanın gözüne gözüne soksan görmezdi bu yaptıklarını ama günahını alırlarken diğer yandan çocukları da gerçek yüzünü görmüş anne-babasının..
uzaklaş işte elinde şans varken git gidebildiğin yere..
ınanmıyorum :1shok:
terbıyesız adam
kocana cok cok uzuldum
ne kadar kötü bir durumdadır suan
ben buna hep inanıyorum
aıleler kendı evlatlarını mutsuzluga surukluyorlar, sonra da bunun adı ben sizin iyiliğinizi düşündüm oluyor
bizzat yaşayarak öğreniyorum...
malesef...
yelizcim bence suan esının durumu senden daha vahim sen el kızısın çekılırsın ama bır evladın babasında karısı ıcın boyle bır soz duyması utanç verıcı...yazık o adama...
cnım bence aılene soyleme
ama esının de sana surat yapmaya hakkı yok
kendını senın yerıne koysn o da gıtmezdı
bence de gıdılmemelı zaten su durumda
olaylar durulmalı
sınırler yatısmalı
ay cok ayıp ya
ayy yelizcimm dur hele biraz sakin ol canımmmöfkeyle kalkıpda eşinle aranı daha beter bozma
o admaın terbiyeziliğini kendi oğluda görmüşş senin dicek bişeyin kalmamışş sadece ona sakince bana yani seninn karına gelinine nasıl bir laf kullnadı bi düşün deee sadece düşünnnn
sende kendi ailen için benim ailem böle bak senin ailen böle die kıyaslama yapma bu sefer eşinde senin ailene karşı soğur
zaten annen gereken cevabı vermiş biz kızımıza sahip çıkarız ezdiğiniz yeter diyerekk
eşin zaten biliyo onların nasıl olduklarını
taşınırsın eşin gider görür sen gitmezsin olur biter canım
üzülmeee bu da geçer allahın izniyle canım
:Saruboceq:
Mızmızımm sakın canım benımmm.....
allah başka dert vermrsin arkadaşım ...
bunda gulcek ne varkı arkadasım
evet ALLAH BASKA DERT VERMESIN TABIKI
KONUSMAM OLUR BITER
AMA INSANIN BIR GURURU VAR
KUFUR SENCE BASIT BIRSEYMI ONEMSIZ BIRSEYMIS GIBI YAZDIN ANLAMADIMlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?