- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Adam ayrılmak istemiyor. Seviyorum ama soğudum diyor.iyi de neden birinin gelip sizden fal bakmasını istediği detayını verdiniz ki? zaten mimli. onun dışında askerdeyken olması ilginç. senden soğudum demiş uzatmanın manası yok burnunu nasıl sürtmeyi düşünüyorsunuz? yarın mutlaka görüşüp net bir karar alın derim bu belirsizlik sizi daha fazla yıpratır
Birbirimiz ile gün icin de sürekli iletişimde olduğumuz için. Servisle mi gittin diye sorduğu için hayır bu kez binek araç ile bıraktı işçi dedim. Hesap vermek olarak değil sorusuna cevap olarak verdim yani.Neden herseyi soyluyorsun ki sevgiline. Durmadan aciklama yapnak zorunda birakiyorsun kendini. Sen yanlis birsry yapmiyorsan daha evlenmedigin insana simdiden aciklama yaparsan ilerde onunu alamazsin. Ne tur servisle eve gittigini bile soyluyorsun. Sonra da o boyle degildi diyorsun. Hayir aslinda o hep oyleydi, iliskilerin ilk donemlerinde gercek yuz gosterilmez cok fazla. Gidip yuzlesmen dogru olmaz.
Normalde bunu söylesem buna tepki vermez. Salakmış der geçer. Sorun şu ki bu adam kıskanç bile değildi.Tatlım saçma sapan kıskançlıkları olan birine kafedeki fal baktırmaya gelen adamı ne diye anlatıyorsun ki? Bence gereksiz çok detay verdiğin icin oda herşeyine burnunu sokabileceği hissine kapılmış. Biraz mesafe koy aklı başına gelsin
seviyor ama soğumuşAdam ayrılmak istemiyor. Seviyorum ama soğudum diyor.
Ve bunların yüzyüze konuşulmasını istemiyor.
Akşam soğudum diyor sabah günaydın nasılsın ne yapıyorsun diyor.
Bi dengesi yok yani. Ve böyle biri kesinlikle değildi. Ben aşık oldum deyip körü körüne yaşamadım ilişkimi..
Şundan 1 ay önce bunu desem güler geçerdi. Bu adam 1 ayda böyle bir insan oldu. Iş yerindekilere konuşmamı bile istemiyor.Sende kışkırtmışsın, biri gelip tanışmak istedi diyerek. Böyle şeyler söylenmez, bu şekilde tepki alırsın yoksa maalesef.
Ben siz birşey deyin demedim. Kimse de konuma girip zorla yorum yazdırmadı ki sizlere. Siz yazmak istedinizseviyor ama soğumuşsıcaklık ayarının keyfini beklemeyi düşünüyorsunuz yani. psikolojisi bozulmuş olabilir mi acaba? soğuduysa soğumuştur bunun akşamı sabahı yoktur ne kadar saçma. yüzyüze konuşmak istemiyorsa mesajda sorun o zaman ne diyelim biz burdan
hayır soğuduğunu söylüyorsunuz. soğuduysa net bir karar alın diyorum seviyor diyorsunuz. bence siz buna inanmak istiyorsunuz. iyi gecelerBen siz birşey deyin demedim. Kimse de konuma girip zorla yorum yazdırmadı ki sizlere. Siz yazmak istediniz
Keşke bunu söylemeseydiniz.bundan sonra dikkat edin.Hayır ben baktım hatta gören biri elinde fincan ile geldi ciddi zannedip.Ama amacı büyük olasılık tanışmak içindi dedim
Her attiginiz adimi ince ince o soruyor diye anlatmak zorunda degilsiniz. Adam attiginiz fotigraftaki kahve fincanlarini gormus. Siz de yaniniza gelen kisiden bile bahsetmissiniz. Onun boyle davranmasina izin veren sizsiniz.Birbirimiz ile gün icin de sürekli iletişimde olduğumuz için. Servisle mi gittin diye sorduğu için hayır bu kez binek araç ile bıraktı işçi dedim. Hesap vermek olarak değil sorusuna cevap olarak verdim yani.
Bu zamana kadar da hiç sorun olmadı bunlar.
Kaçan kovalanır taktiği ile. Eğer gerçekten böyle biri olmadığından eminsen ki, olabilir belki askerlik psikolojisiyle yapılmış şeyler olabilir. Bu dönemde onunla fazla iletişim kurma, hayatında olan hiç bişeyi anlatma. Soğuk davran kısacası. Soğuyan biri ben soğudum ama bilmiyorum diye ilişkiyi sürdürmez. Muhtemelen ya kafası karışıktır, ya psikolojisi bozuktur ya da ne istediğini bilmiyordur. Devam etmek istiyorsan, kesinlikle çok soguk davranNormalde bunu söylesem buna tepki vermez. Salakmış der geçer. Sorun şu ki bu adam kıskanç bile değildi.
Şu 1 ayda bambaşka birisi oldu.
Mesafeyi nas il doğru koymalıyım onu bilmiyorum
Ben kendimi herhangi bir şeye inandırmak ve kendimi kandırmak istemiyorum. Tamam oturalim konuşalım ayrılalım diyorum. Istemiyor.hayır soğuduğunu söylüyorsunuz. soğuduysa net bir karar alın diyorum seviyor diyorsunuz. bence siz buna inanmak istiyorsunuz. iyi geceler
Kendisi zaten diyor. Benim psikolojim bozuldu. Kendimi iyi hissetmiyorum diye. Bu adam böyle değildi ki. 3 sene bu sozlerin hiç birini duymadım ben. Fevri davranıp emeklerimi zayi etmek istemiyorum.Kaçan kovalanır taktiği ile. Eğer gerçekten böyle biri olmadığından eminsen ki, olabilir belki askerlik psikolojisiyle yapılmış şeyler olabilir. Bu dönemde onunla fazla iletişim kurma, hayatında olan hiç bişeyi anlatma. Soğuk davran kısacası. Soğuyan biri ben soğudum ama bilmiyorum diye ilişkiyi sürdürmez. Muhtemelen ya kafası karışıktır, ya psikolojisi bozuktur ya da ne istediğini bilmiyordur. Devam etmek istiyorsan, kesinlikle çok soguk davran
Bu yeni bir ilişki değil. Biz basından beri böyleydik. Böyle alıştık ve bu hiç sorun olmadı. Ama birden bire böyle tepkiler verdi. Bunu gördükten sonra zaten anlatmam.Her attiginiz adimi ince ince o soruyor diye anlatmak zorunda degilsiniz. Adam attiginiz fotigraftaki kahve fincanlarini gormus. Siz de yaniniza gelen kisiden bile bahsetmissiniz. Onun boyle davranmasina izin veren sizsiniz.
Adam ayrılmak istemiyor. Seviyorum ama soğudum diyor.
Ve bunların yüzyüze konuşulmasını istemiyor.
Akşam soğudum diyor sabah günaydın nasılsın ne yapıyorsun diyor.
Bi dengesi yok yani. Ve böyle biri kesinlikle değildi. Ben aşık oldum deyip körü körüne yaşamadım ilişkimi..
Boş bi anima denk geldi. Yada içten içe o soğudum dediği için söyledim. Bilmiyorum inanın.Keşke bunu söylemeseydiniz.bundan sonra dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?