Bıktım

Iyi de cifte standart olmaz ki. Senin icin problem cikardigi konularda kendisi de hassas davranmali.

Iyi de cifte standart olmaz ki. Senin icin problem cikardigi konularda kendisi de hassas davranmali.
Ben artık birşey davranmasini istemiyorum bana. Soguttu kendinden beni. Şu davranışı ile soğuttu. Ben sana sorun etmiştim ama kusura bakma bilmiyordum olduklarını demez mi insan. Yok kabul edemiyorum artık

Aman canım bohçanı topla kaç...hemen ay aynı benmki ya adam beni delirtmek için cenazeye bile saçı başı yapıp fönleyip gitti boşanıyosan ben de orda istediğimi yaparım gbisinden kaç valla ya bu neymiş ya bunlar çekilir tipler değil .güya senı kıskandırıyor...bak psikolojileri normal değil...sana bı bokluk yapsa söylemez saklardı ama senı kıskandırmak için yapıyor.. Ama bilmiyorki bızde böyle şeylere soğuruz

Ayarları bozulmuş sevgilinizin.
Ya da belki özüne döndü iş ciddiye binince.
Bazıları sevgiliyken üstünde bir cila ile dolaşıyor azıcık kazıyınca alttaki malzeme de görünmeye başlıyor.

Normalde belki 2 kız ile görüşmesini abes bulmazdım ama size zulmettigi bir konuda kendisi böyle davranirsa yazik ki ne yazık

Arkadaşım sevgilisiyle ayrıldı bi dönem. Çocuk şerefsizdi. Şimdi tekrar barıştı. Çocukla hiç tanışmadım. Bi gün arkadaşımla iş çıkışı buluşacaktım. Çocukla da barışma aşamasında. Bu ilişkiyi onaylamadığımı ama onun her zaman yanında olacağımı söyledim
Dedi buluşunca 1 saat otursun bizimle tanış dedi. Sonra erkek arkadaşımla ne yaptın ettin diye konuşurken dedim buluşmaya gideceğim çocukta gelecekmiş. Daha dün annesine sovdugunuz adamla mi oturacaksın. Madem bi saat oturacak otursun ikisi sen o kalkınca git dedi. Basımın etini yedi. 1 saat salak gibi avmde gezdim. Çocuk gitti öyle gittim.
Adam bana bunu yaptırdı. Bunu bana yaptıran adam simdi tanımadığı iki kızla oturuyor. Gecenin 11inde. Benim kendime yediremedigim kısım bu

Şu şekliyle bu adam terk edilmek için biçilmiş kaftan...

Şu şekliyle bu adam terk edilmek için biçilmiş kaftan...
Dedim zaten ilk defa senden soğudum diye. Inanın kıskançlık degil yaptığım. Ama madem senin icin gece 11de 12de tanimadigin iki kızla oturmak normal peki ben neden oturamadım arkadaşımla ?
Ben bunlara ofkeliyim. Sinirimden ağlıyorum. O avmde salak salak 1 saat bomboş gezdiğimi hatırlayınca ağlıyorum.

Aşağıda da yazdım. Vallahi kiskancli k falan değil. Beni arkadaşım ve sevgilisi ile oturtmadı sevgilisi gidene kadar 1 saat avmde boş boş gezdim onun yüzünden. Ama adam gece 12de tanımadığı iki kizla oturuyor ve çok normal buluyor. Gerçekten soğudum buz gibi oldum

Sana şu kadarını söyleyeyim bu adam seni kaybetme korkusu yaşayan bir vatandaş değil öyle olsa senin telini 20 dk cevapsız bırakmazdı. Bırak otursun sen sakın ol biliyorum söylemesi kolay ama salla...üzüldüğüne değecek insan olsaydı üzmedi...yarın kırk yalanla gönlünü almaya çalışacak kanarsan benm gbi taviz üstüne taviz verirsin..sen de iki üç gün tellerine çıkma en son beni bi daha rahatsız etme diye mesaj at engelle o bunu çiviye oturtur

Onun huyu falan değildir kusura bakma demek özür dilemek. Bunda bile beni haksız görecek. Ama umrumda değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…