Bıktım

İş hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. Servisin tipinden ona ne? Ayrıntı vermenize gerek yok.
Tanışma amaçlı gelen kişiyi anlatma ihtiyacınızı hiç anlayamadım. Adam değişti diyorsunuz, saçma sapan şeylere takılıyorken siz ona elle tutulurken sorun çıkarma nedeni veriyorsunuz.

Ben bu tavırları karşısında şok oldum. Çalışmayacaksın gibi iş yaşantıma müdahele edici sözleri zaten çok büyük şaşkınlık yarattı bende. Ben çok büyük bir acaba ya düştüm zaten.
Fevri davranmak istemiyorum. Belki anlatamadığı bi olay yaşadı bu süreçte diye.
Yoksa soğudum dedikten sonra devamını konuşmaya gerek yok. Farkındayım.
Ama kıyamıyorum. Çok güzel bi insandı. Yakıştıramıyorum bu sözleri davranışları

Ben keşke demeseydim demiyorum açıkçası. Adam neredeyse beni suçlu çıkardı. Görmem iyi oldu.
Bu insanın hamurunu bildiğim için senin haddin değil demek yerine neden çalışmam gerektiğini bunun öz saygımı nasıl etkilediğini uzun uzun sabir ile anlattım. Çünkü dediğim gibi bunu isteyecek bi insan değildi. Ama o hep dozajı arttırdı. Evlenince çalışmanı istemiyorumlar daha sevgili iken mesai ye kalmanı istemiyorumlara evrildi

Soğudum demesi kötü ama belkide zor bi dönemden geçiyordur bundan sonra dikkat edin askerlik erkekleri gerçektende değiştirebiliyor.inş düzelirsiniz.hakkınızda hayırlısı
Inanın elimden gelen herşeyi yaptım. Emirlerine sakince açıklamalar yaparak cevap verdim. Ama bugün yaptıgı resmen dişi kuyruk sallamazsa.. olayına döndü. Bu yüzden bende çaba sarfetmek istemiyorum

Yani emeklerini zayi etmekten öte seviyorsan elbette uğraşmalısın. Yoksa değmeyen biri icin 6 yılda geçirse insan emeklerini değil ömrünün geri kalanını düşünmeli. Bende ex nişanlımla son zamanlarda böyle sıkıntılar yaşadım. Ben böyle değilim ama kendimi iyi hissetmiyorum dedi, çok üstüne düştüm, yalvardım, olabildiğince anlayışlı oldum ama şimdi düşünüyorum da kendimi geri cekseydim herşey farklı olurdu. Çünkü sen sorunu çözmeye çalıştıkça o başka sorun çıkaracak, nasıl olsa çözüyor diye kendini iyice salacak. Hep seni suçlayacak, sen şöyle olsaydın ben böyle olmazdım diyecek. Sen suçluluk duyduğun icin daha çok yıpranacaksın. Böyle durumlarda sonuç ayrılık oluyor yaşadım biliyorum. En iyisi kendini komple geri cek, hayatından hiçbir detay paylaşma

Siz babaniza ya da annenize bu kadar aciklama yapiyor musunuz? Ya da attiginiz her adimi bu kadsr detayli anlatiyor musunuz? Iliski dediginiz sey bu mudur? Bu ueni nir iliski dehil biz boyleydik diyorsunuz da yaniniza benim de falima bakar misin diyerek geleni bile askerdeki adama anlatiyorsunuz. Cok afedersiniz de tuvalete gitseniz onu da mi soyluyorsunuz? Bu sekilde devam ederseniz o da herseyin hesabini soracaktir. Sonra bir bakmissiniz kole gibi attigi adimdan hesap veren olmussunuz. Bu boyle surer gider...bir de bakmissin senin o iliski dedigon aslinda efendi-kole iliskisine donmus....
Askerlikle alakasi yok olayin...adamin yapisi boyle... sadece gercek kisiligini simdi ortaya cikariyor. Eski eslerinin gercek yuzunu nosanirken goren birsuru kadin var. Siz uc yil sonra gormeye baslamissiniz, sanslisiniz.

Inanın elimden gelen herşeyi yaptım. Emirlerine sakince açıklamalar yaparak cevap verdim. Ama bugün yaptıgı resmen dişi kuyruk sallamazsa.. olayına döndü. Bu yüzden bende çaba sarfetmek istemiyorum
Tabiki siz bilirsiniz son kararı verecek olan sizsiniz.en hayırlı yolu nasıl görüyorsanız öyle yapın.askerlik psikolojisi yüzünden de size böyle davranması iyi değil tabi.yinede siz bilirsiniz.

İki seçenek var :
Eğer bu insan gerçekten iyiyse sanırım askerde bu kişi bir şekilde ölmüş(mecazen). Yani artık yok. Kıyamadığınız o iyi insan artık yok
İkincisi ise; bu kişi demekki sandığın kadar iyi değilmiş ve işler askerden sonra genelde ciddiye biner ve insanlar gerçek kişiliği neyse yavaş yavaş onu ortaya çıkarmaya başlarlar. Yani her iki durumda da o iyi insan sevgiye değer bulduğun insan bir şekilde Yok. Biliyor musun kadınların en büyük hatası bu olsa gerek. Hiç kabul edemiyoruz bu günü. Bi tarihte iyiydi ya hep onun minneti ve vefasını taşıyoruz. Vefalı olmak güzel ama bu günde gerçekler doğrultusunda hareket edersek kendimiz için en iyisini yapmış oluruz
Canım insanlar konuşarak anlaşırlar yüzümüze konuşmak istemiyorda ne demek. Ben olsam sorardım mesela. Askerden önce çok farklıydın şimdi ne değişti neden böyle davranıyorsun diye.

Hayır ben baktım hatta gören biri elinde fincan ile geldi ciddi zannedip.Ama amacı büyük olasılık tanışmak içindi dedim.
Adam huy değiştirdi diyorsunuz anlattığınız şeye bakın. Böyle bi durum en rahat adamı bile rahatsız eder. Ne alaka yani? Soğuma sebebi neymiş peki söyledi mi?

Adam huy değiştirdi diyorsunuz anlattığınız şeye bakın. Böyle bi durum en rahat adamı bile rahatsız eder. Ne alaka yani? Soğuma sebebi neymiş peki söyledi mi?
Zamanında yaşattığım kötü anılar.. yaptığım kıskançlıklar vs. Ama bunların üzerinden cook uzun zaman geçti. Askerde düşünecek çok fırsatı oldu belki de.. Yada bahanesi oldu onun

Yarın görüşür isem direk soracağım zaten. Açıklaması şu şekilde. Sen zamanında beni çok incittin çok hatalar yaptın bunlar beni ezik bir insan gibi hissettirdi. Belki şimdi seni böyle kısıtlayarak kırılan erkeklik gururumu onarıyorum dedi.

Biliyor musunuz aynısını söyledi. Sen şöyle olsaydın ben böyle olmazdım dedi. Haklısınız. Geri adım atıp beklemek mantıklı.

Zamanında yaşattığım kötü anılar.. yaptığım kıskançlıklar vs. Ama bunların üzerinden cook uzun zaman geçti. Askerde düşünecek çok fırsatı oldu belki de.. Yada bahanesi oldu onun
Bahane gibi geldi bana açıkçası. Soğuduysa sürdürmenin alemi yok. Yarın evlendiğinizde çok daha ciddi problemler yaşayacaksınız ister istemez. Şimdiden soğudum diyen adamla evlilik filan yürümez. Bu son kıskançlıkları filan.. Aklınca seni sogutmaya çalışıyor olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…