Bıktım

Benimde aklıma başka birşey gelmiyor. Giderayak pişman edip hırsını alıp gitmek istiyor gibi.
Yarın yüzleşmeliyim galiba

Ha olayın iç yüzü çok başkaymış. Neden yazarken bu detayları vermiyorsunuz eksik yazıyorsunuz.
Askerde düşünme ve değerlendirme vakti olmuş ve gururunu bu şekilde onarma kararı almış demekki. İlişkiler ve insan psikolojisi oldukça ilginç . Neyse her ikiniz içinde hayırlısı olsun

Askerden sonra erkekler değişiyor. Gördükleri ya da sahit oldukları şiddet veya büyüdukleri-kendi seçtikleri çevrelerinden farklı olan erkeklerle tanışmaktan mı nedir? Genellikle paranoyaklaşıyorlar. Geçici birşey olmadığını söyleyebilirim ama. Ayılmak gibi birşey yaşıyorlar.

Yol ver gitsin bunun devamı da gelecek bunlar sadece fragman..

Öncelikle adamın sizi kıskanması gizliden gizliye hoşunuza gidiyor ki bunu bilerek söylemişsiniz sanki birinin fincanla yanınıza geldiğini. Burda siz hatalısınız. 1 ayda böyle olduysa bu adam bir yıl gitse neye dönüşürdü bilemedim . Evlerden ırak. Bence çalışma, gezme, yeme, gitme, bakma diye kısıtlanmak o insanın hayatınızda olmasından daha iyi. Bu adam için işten çıkarsanız ilerde Allah göstermesin anlaşamadınız boşanmak istediniz diyelim, başınızı işim Yok diye taşlara vurursunuz. Ekonomik özgürlük bu hayatta kadını ayakta tutan tek şey

Emekleriniz boşa gitmesin istiyorsunuz fakat gitmemesi içinde şuanki süreçte daha fazla boşa emek harcıyor olma ihtimalinizin farkında olun ve kendinizi ayrılığa hazırlayın. Bana kalırsa kafası karışık değil, ne istediğinide biliyor lakin size bunu tam tersiymiş gibi lanse ediyor. Sizin ufaklı büyüklü zamanında yaptığınız hataları ve o hatalar karşısındaki duruşunu vb. her şeyi iyice düşünmek için bolca zamanı olmuş askerde ve size karşı kendi kendini doldurup, kinlendirmiş bile olabilir istemsiz olarak düşündükçe. Bana sizin ona yaşattığınız şeylerin benzerlerini ve daha ağırlarını yaşatmak istiyor ve sizden hıncını alıp öyle gitmek istiyor gibime geldi. Çok dikkatli olun ve kesinlikle taviz vermeyin, gerektiği yerde kendinizi geri çekmeyi bilin. O bir adım attı diyede on adımla koşmayın. Onun amacı, sizi bir müddet peşinde koşturtmak istemesi ve bu süreçte kendini tatmin edecek, sizi üzecek hareketleriyle birliktede hıncını alacak ve gidecek. Emin olun bu süreçte istediğiniz kadar iyi davranın, çözüm odaklı olun vs... bilinki ayrılık sürecinizin daha sancılı geçmesinden başka bir işe yaramayacak. Soğudum kelimesi kullandıysa bunu sadece. kafa karışıklığına, psikolojisine falan yormamak gerekir. Kaldıki bence askerde geçirdiği onca zamandan sonra bu kelimeyi kullanması ürkünç ve ciddi sonuçları olabilecek bir şeyin işareti.

Kafede biri sadece fal baktırmaya geliyor ve sevgiliniz bunun sebebini çok mu sesli güldün, dikkat mi çektin diye size yüklüyor. Valla şu kadarcık şey soğuturdu beni o adamdan. Tacize uğrayan kadın için, o da mini etek giymeseydi diyecek kafayla aynı kapıya çıkıyor bu kafa çünkü. Onun dışında iş hayatınıza bu kadar müdahale, onu istemiyorum, bunu istemiyorum lafları çooook hadsizce, kuklası değilsiniz, sevgilisiniz. İşine gelmiyorsa, yallah başka tarafa. Üstüne soğudum diyor. Bence siz de biran önce soğuyun, çünkü haklı sebepleri olan sizsiniz. Ayrılmamak istemesi de bir şey ifade etmiyor, şuan sizi stres topu gibi kullanıyor bence.

Sevgili bile değilken daha tanışma aşamasında bu tür şeylerden bahsetmiştim eşime ozmnlar evlenelim diye ses etmemişti aradan 2 yıl geçti hala aynı meseleri yüzüme vurur zaten sen seversin ilgiyi övgüyü sen ilgi olmayan yerde kalmazsın bilmem ne bilmem ne ( bu arada boşanma aşamasındayız) erkeği kıskandırmak yalnızca onda güvensiz bir insan olduğunuz olgusunu yaratıyor..ve ben çok disiplinli sınırları olan nerde ne yapacağını bilen bir insan olduğumu defalarca ona kanıtlamama rağmen hala o zamanlar aklında ki kendisi bu iki yılda her türlü yanlışı yapmış biri..çok uzattım ama uyan diye diyorum. .bu tarz takıntıları ve kıskançlıkları varsa sana kendince güvenmiyor yoksa güvense ne bu yasakları koyar ne de bu sıkıştırmalara girer..ama bilmiyorlarki sıkmayla sadakat olmaz..kimseyi yasaklarla kısıtlamalarla kimse yanında tutamaz..kimse 50 yıl bir bardağı elinde tutamsz. Daha evlenmeden sizin bu sıkıntılar başlamış..Aman diyim dikkat edin yoksa bir ömür kısıtlanma ki ben ekmek almaya giderken bile bisürü baskıyla gidiyodum..dısarı çıktığımızda hayat zehır olmustu bana..kendi herkesi gözüyle yerdi istisnasız her kadına bakmaya çalışırdı benmse hiçbir yanlışımı göremezdi yine de kısıtlanan ben olurdum ona söylediğimde de küfürler iftiralar hakaretler havada uçuşur kırmadığı bardak tabak kalmazdı...ya adam gbi kabullensin ki bu sözü baştan al en azından sonradan bişeye karıştığında kabul etmeseydin diyebilesin.Allah yardımcın olsun çok dikkatli ol.

Senden soğudum demiş. Uzatıcak bi durum yok daha fena yüzgöz olmadan bitirin

Senden soğudum demiş. Uzatıcak bi durum yok daha fena yüzgöz olmadan bitirin

Merhaba. Evet buluştuk. Sakince yaptıklarını anlattım ve benim bunlarda ne hissettiğimi anlattım.
Soğudum dedin saygı duyuyorum elbette şuan ayrılabiliriz. Dedim. Ve sözü ona bıraktım.
Karşımda mantıklı konuşuyorsun ama ben mantıkla davranmıyorum ki. Iyi hissetmiyorum. Psikolojim bozuk. Seni seviyorum ve tabiki ayrılmak istemiyorum. Sadece biraz zaman ver düzelmem için dedi.
Bu şartlar altında seninle gelecek istemiyorum dedim. Bana soğudum diyorsun. Ayrılalım öyleyse saygı duymaktan başka birşey yapamam dedim. Ayrılmak istemiyorum kesinlikle. Sadece sabret biraz. Bırak duzelemezeem o zaman ayrılalım dedi.
Bende artık askerden geldin sorumluluğun biri halledildi şimdi iş bulmak okulu bitirmek var. Acaba isler ciddiye bindi diye mi böylesin dedim. Kesinlikle hayır senden daha çok istiyorum evlenmeyi ama iyi değilim görmüyor musun. Dedi.
Zamana bırakalım lütfen dedi. Bende peki dedim.

Yaptıklarının kendisi de farkında ve yanlış olduğunu biliyor. Gayet ılımlı yaklaştım ılımlı sordum. Bundan sonra devam eder mi bilmiyorum. Bi süre gidişata bakacağım. Karşımda telefonda dediği gibi çalışmayacaksın gibi sözler çıkmadı ağzından. Yada asabiyet yoktu. Yorgun biri gördüm. 3 sene hep ben bekledim düzelmen için daha ılımlı olman için 2 ay dayanamadın dedi.

Iyi ki bedelli yapmış
Normal döneme gitse muhtemelen evlenince Arabistan'da yasayalım falan derdi.
1 aylık askerlik insanı böyle nasıl değiştiriyor anlamak mümkün değil

İnşallah düzelir ama bikere karşılıklı güvensizlik problemini aşmanız gerekir.. İnşallah benmki gbi evlenene kadar senı kaybetmemek için susan biri olmaz..çünkü içlerine attılar mı nikahtan snra hayat kabusa dönebiliyor..bi şans ver iyi gözlemle hiçbir hatasını görmezden gelip üzerini örtmeye çalışma..bu çok önemli bir mevzu bizi bitiren bu güvensizlik ve sevgiden şüphe kısımları oldu ..Allah kolaylık versin

Günlerdir kendimi sakince anlatmaya çalışıyorum. Bana dün işçi bıraktı diye öfkelenen adam şimdi arkadaşımın yanına geldik iki kız arkadaşı daha varmış haberin olsun diye haber veriyor. Bu çok normalmiş gibi. Artık patladım yeter ya. Madem sana gece 11de hiç tanımadığın iki kızla oturmak normal o zaman neden ben servisle değil binek araçla bırakıldım diye saydırdın.
Yeter artık ya düzelmek falan istemiyorum. Delirtti beni

Iyi ki bedelli yapmış
Normal döneme gitse muhtemelen evlenince Arabistan'da yasayalım falan derdi.
1 aylık askerlik insanı böyle nasıl değiştiriyor anlamak mümkün değil
Şimdi beyefendi arkadaşının yanında. Arkadaşının da 2 kız arkadaşı varmış bilmiyormuş gidince görmüş. Gecenin 11inde onlarla oturuyor. Sinirimden çatlayacağım.

Şimdi beyefendi arkadaşının yanında. Arkadaşının da 2 kız arkadaşı varmış bilmiyormuş gidince görmüş. Gecenin 11inde onlarla oturuyor. Sinirimden çatlayacağım.

Zaten hic bilmezler hep sonradan haberleri olur.
Ayni seyi sen yapsan eminim sana orda oturma kalk hemen evine git derdi, degil mi?

Zaten hic bilmezler hep sonradan haberleri olur.
Ayni seyi sen yapsan eminim sana orda oturma kalk hemen evine git derdi, degil mi?
Evet ve bana diyor ki sen düzelmedin dediğimde düzeldim diyordun hani düzelmiştin. Bak birşey oldu yine delirdin. Suç benim yani.
Bende ilk kez senden soğudum yazık hayırlısı buymuş dedim. 20 dakikadır bakmıyor telefonlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…