- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Benimde aklıma başka birşey gelmiyor. Giderayak pişman edip hırsını alıp gitmek istiyor gibi.Bahane gibi geldi bana açıkçası. Soğuduysa sürdürmenin alemi yok. Yarın evlendiğinizde çok daha ciddi problemler yaşayacaksınız ister istemez. Şimdiden soğudum diyen adamla evlilik filan yürümez. Bu son kıskançlıkları filan.. Aklınca seni sogutmaya çalışıyor olmasın?
Yarın görüşür isem direk soracağım zaten. Açıklaması şu şekilde. Sen zamanında beni çok incittin çok hatalar yaptın bunlar beni ezik bir insan gibi hissettirdi. Belki şimdi seni böyle kısıtlayarak kırılan erkeklik gururumu onarıyorum dedi.
En başından beri böyle biri olsa haklisiniz. Ama birden değişince bırakamıyorum. Ama bugün diyeceğim açık açık. Ne istediğine karar ver diyeYol ver gitsin bunun devamı da gelecek bunlar sadece fragman..
Herhangi bi amaç doğrultusunda yapmadım. Olup olmaması da umrumda dahi değil. Iyi ki de yapmışım açıkçası. Adam bunda bile beni suçlu görecek neredeyseKendinizce adamı kıskandırmaya çalışmışsınız işte gayet açık.. ama olmamış.
Sevgili bile değilken daha tanışma aşamasında bu tür şeylerden bahsetmiştim eşime ozmnlar evlenelim diye ses etmemişti aradan 2 yıl geçti hala aynı meseleri yüzüme vurur zaten sen seversin ilgiyi övgüyü sen ilgi olmayan yerde kalmazsın bilmem ne bilmem ne ( bu arada boşanma aşamasındayız) erkeği kıskandırmak yalnızca onda güvensiz bir insan olduğunuz olgusunu yaratıyor..ve ben çok disiplinli sınırları olan nerde ne yapacağını bilen bir insan olduğumu defalarca ona kanıtlamama rağmen hala o zamanlar aklında ki kendisi bu iki yılda her türlü yanlışı yapmış biri..çok uzattım ama uyan diye diyorum. .bu tarz takıntıları ve kıskançlıkları varsa sana kendince güvenmiyor yoksa güvense ne bu yasakları koyar ne de bu sıkıştırmalara girer..ama bilmiyorlarki sıkmayla sadakat olmaz..kimseyi yasaklarla kısıtlamalarla kimse yanında tutamaz..kimse 50 yıl bir bardağı elinde tutamsz. Daha evlenmeden sizin bu sıkıntılar başlamış..Aman diyim dikkat edin yoksa bir ömür kısıtlanma ki ben ekmek almaya giderken bile bisürü baskıyla gidiyodum..dısarı çıktığımızda hayat zehır olmustu bana..kendi herkesi gözüyle yerdi istisnasız her kadına bakmaya çalışırdı benmse hiçbir yanlışımı göremezdi yine de kısıtlanan ben olurdum ona söylediğimde de küfürler iftiralar hakaretler havada uçuşur kırmadığı bardak tabak kalmazdı...ya adam gbi kabullensin ki bu sözü baştan al en azından sonradan bişeye karıştığında kabul etmeseydin diyebilesin.Allah yardımcın olsun çok dikkatli ol.Merhaba.
Daha önce de bununla alakalı konu açmıştım ama bölük bölük olmasındansa tek bi konu ile olayı özetleyip yol haritası için fikir almak istedim
3 senelik bir beraberliğim var.Birbirimizin doğru insanlar olduğunu anladığımızdan beri aramızda hep ciddi adımlar atma konusunda konuşmalar oluyordu.Son derece saygılı efendi merhametli ve kültürlü bi insandır. Güven problemim olduğumdan kıskançlık baskı kısıtlama gibi hatalı olan çok davranışım oldu. Onu çok üzdüm. Ama değiştim. Tanıdıkça sevdim. Inandim ve güvendim.
Son 1 sene çok problemli idi.
Benim o anlayışlı ve mantıklı sevgilim bedelli askerliğe gitti ve tamamen değişmiş olarak döndü.Henüz oradayken değişme sinyalleri vermişti. Birden bire evlenince calismani istemiyorum demeler, artık mesaiye kalmanı istemiyorum demeler.. Alttan aldım,haddin değil demedim. Çünkü biliyordum böyle bi insan olamaz. Ama ben alttan aldıkça dozajı arttırdı.
Cumartesi mesai için 3e kadar çalışıyorum. 6 aydır sadece 2 cumartesi gitmedim mesaiye. Bunu bildiği halde bugün serviste tek kadın olmam sorun oldu.Daha doğrusu az kişi varız diye sirketin servis ile değil binek aracı ile benim bırakılmam sorun oldu..
Bu kez de cumartesileri artık gitmeni istemiyorum demeler başladı. Bu şartlarda çalışmayı bende istemiyorum zaten fakat şuan başka alternatifim yok.
En son ise bu akşam arkadaşım ve annesi bi kafede oturduk. Bir fotoğraf paylaştım. Fal için kapatılmış kahve fincanları da vardı fotoğrafta.
Ben arkadaşım ve annesine fal baktım ama tamamen eğlence amaçlı. Kafede beni süzen biri vardı göz teması veya herhangi bir bakışma olmadı.Ama rahatsız edici bir şekilde baktığı için dikkatimi çekti. Daha sonra bu kişi elinde fincan ile yanımıza geldi. Fal baktığınızı gördüm banada bakar mısınız diye.Hayir teşekkür ederim dedim ve gitti.
Sevgilim fotoğraftaki fal için kapatılmış fincanları görünce hayırdır fal mi baktiriyorsun dedi.Hayır ben baktım hatta gören biri elinde fincan ile geldi ciddi zannedip.Ama amacı büyük olasılık tanışmak içindi dedim.
Ve bana tepki olarak sen bu dikkati çekecek ne yaptın? Çok yüksek sesle mi konuştun. Gibi sorular sormaya başladı. Bende neler söylüyorsun ne ima ediyorsun diye çıkıştım artık. Neredeyse beni suçlu çıkaracak. Beni 3 senede hiç mi tanımadın. Yarın buluşma gibi bir planımız vardı. En iyisi görüşmeyelim yarın dedim. Senin sözlerin artık haddini çok aşıyor diye de ekledim.
Bu adam 2 gün önce bana senden soğudum bunu değiştirebilecek misin demişti ayrıca.
Sizce ne yapmalıyım. Yarın gidip yüzleşeyim mi ? Yoksa boşverip burnunu sürtüp kendine gelmesini mi sağlayayım
Senden soğudum demiş. Uzatıcak bi durum yok daha fena yüzgöz olmadan bitirinMerhaba.
Daha önce de bununla alakalı konu açmıştım ama bölük bölük olmasındansa tek bi konu ile olayı özetleyip yol haritası için fikir almak istedim
3 senelik bir beraberliğim var.Birbirimizin doğru insanlar olduğunu anladığımızdan beri aramızda hep ciddi adımlar atma konusunda konuşmalar oluyordu.Son derece saygılı efendi merhametli ve kültürlü bi insandır. Güven problemim olduğumdan kıskançlık baskı kısıtlama gibi hatalı olan çok davranışım oldu. Onu çok üzdüm. Ama değiştim. Tanıdıkça sevdim. Inandim ve güvendim.
Son 1 sene çok problemli idi.
Benim o anlayışlı ve mantıklı sevgilim bedelli askerliğe gitti ve tamamen değişmiş olarak döndü.Henüz oradayken değişme sinyalleri vermişti. Birden bire evlenince calismani istemiyorum demeler, artık mesaiye kalmanı istemiyorum demeler.. Alttan aldım,haddin değil demedim. Çünkü biliyordum böyle bi insan olamaz. Ama ben alttan aldıkça dozajı arttırdı.
Cumartesi mesai için 3e kadar çalışıyorum. 6 aydır sadece 2 cumartesi gitmedim mesaiye. Bunu bildiği halde bugün serviste tek kadın olmam sorun oldu.Daha doğrusu az kişi varız diye sirketin servis ile değil binek aracı ile benim bırakılmam sorun oldu..
Bu kez de cumartesileri artık gitmeni istemiyorum demeler başladı. Bu şartlarda çalışmayı bende istemiyorum zaten fakat şuan başka alternatifim yok.
En son ise bu akşam arkadaşım ve annesi bi kafede oturduk. Bir fotoğraf paylaştım. Fal için kapatılmış kahve fincanları da vardı fotoğrafta.
Ben arkadaşım ve annesine fal baktım ama tamamen eğlence amaçlı. Kafede beni süzen biri vardı göz teması veya herhangi bir bakışma olmadı.Ama rahatsız edici bir şekilde baktığı için dikkatimi çekti. Daha sonra bu kişi elinde fincan ile yanımıza geldi. Fal baktığınızı gördüm banada bakar mısınız diye.Hayir teşekkür ederim dedim ve gitti.
Sevgilim fotoğraftaki fal için kapatılmış fincanları görünce hayırdır fal mi baktiriyorsun dedi.Hayır ben baktım hatta gören biri elinde fincan ile geldi ciddi zannedip.Ama amacı büyük olasılık tanışmak içindi dedim.
Ve bana tepki olarak sen bu dikkati çekecek ne yaptın? Çok yüksek sesle mi konuştun. Gibi sorular sormaya başladı. Bende neler söylüyorsun ne ima ediyorsun diye çıkıştım artık. Neredeyse beni suçlu çıkaracak. Beni 3 senede hiç mi tanımadın. Yarın buluşma gibi bir planımız vardı. En iyisi görüşmeyelim yarın dedim. Senin sözlerin artık haddini çok aşıyor diye de ekledim.
Bu adam 2 gün önce bana senden soğudum bunu değiştirebilecek misin demişti ayrıca.
Sizce ne yapmalıyım. Yarın gidip yüzleşeyim mi ? Yoksa boşverip burnunu sürtüp kendine gelmesini mi sağlayayım
T Temiznevresimkokusu bulustunuz mu?
Sevgili bile değilken daha tanışma aşamasında bu tür şeylerden bahsetmiştim eşime ozmnlar evlenelim diye ses etmemişti aradan 2 yıl geçti hala aynı meseleri yüzüme vurur zaten sen seversin ilgiyi övgüyü sen ilgi olmayan yerde kalmazsın bilmem ne bilmem ne ( bu arada boşanma aşamasındayız) erkeği kıskandırmak yalnızca onda güvensiz bir insan olduğunuz olgusunu yaratıyor..ve ben çok disiplinli sınırları olan nerde ne yapacağını bilen bir insan olduğumu defalarca ona kanıtlamama rağmen hala o zamanlar aklında ki kendisi bu iki yılda her türlü yanlışı yapmış biri..çok uzattım ama uyan diye diyorum. .bu tarz takıntıları ve kıskançlıkları varsa sana kendince güvenmiyor yoksa güvense ne bu yasakları koyar ne de bu sıkıştırmalara girer..ama bilmiyorlarki sıkmayla sadakat olmaz..kimseyi yasaklarla kısıtlamalarla kimse yanında tutamaz..kimse 50 yıl bir bardağı elinde tutamsz. Daha evlenmeden sizin bu sıkıntılar başlamış..Aman diyim dikkat edin yoksa bir ömür kısıtlanma ki ben ekmek almaya giderken bile bisürü baskıyla gidiyodum..dısarı çıktığımızda hayat zehır olmustu bana..kendi herkesi gözüyle yerdi istisnasız her kadına bakmaya çalışırdı benmse hiçbir yanlışımı göremezdi yine de kısıtlanan ben olurdum ona söylediğimde de küfürler iftiralar hakaretler havada uçuşur kırmadığı bardak tabak kalmazdı...ya adam gbi kabullensin ki bu sözü baştan al en azından sonradan bişeye karıştığında kabul etmeseydin diyebilesin.Allah yardımcın olsun çok dikkatli ol.
Senden soğudum demiş. Uzatıcak bi durum yok daha fena yüzgöz olmadan bitirin
Merhaba. Evet buluştuk. Sakince yaptıklarını anlattım ve benim bunlarda ne hissettiğimi anlattım.T Temiznevresimkokusu bulustunuz mu?
İnşallah düzelir ama bikere karşılıklı güvensizlik problemini aşmanız gerekir.. İnşallah benmki gbi evlenene kadar senı kaybetmemek için susan biri olmaz..çünkü içlerine attılar mı nikahtan snra hayat kabusa dönebiliyor..bi şans ver iyi gözlemle hiçbir hatasını görmezden gelip üzerini örtmeye çalışma..bu çok önemli bir mevzu bizi bitiren bu güvensizlik ve sevgiden şüphe kısımları oldu ..Allah kolaylık versinMerhaba. Evet buluştuk. Sakince yaptıklarını anlattım ve benim bunlarda ne hissettiğimi anlattım.
Soğudum dedin saygı duyuyorum elbette şuan ayrılabiliriz. Dedim. Ve sözü ona bıraktım.
Karşımda mantıklı konuşuyorsun ama ben mantıkla davranmıyorum ki. Iyi hissetmiyorum. Psikolojim bozuk. Seni seviyorum ve tabiki ayrılmak istemiyorum. Sadece biraz zaman ver düzelmem için dedi.
Bu şartlar altında seninle gelecek istemiyorum dedim. Bana soğudum diyorsun. Ayrılalım öyleyse saygı duymaktan başka birşey yapamam dedim. Ayrılmak istemiyorum kesinlikle. Sadece sabret biraz. Bırak duzelemezeem o zaman ayrılalım dedi.
Bende artık askerden geldin sorumluluğun biri halledildi şimdi iş bulmak okulu bitirmek var. Acaba isler ciddiye bindi diye mi böylesin dedim. Kesinlikle hayır senden daha çok istiyorum evlenmeyi ama iyi değilim görmüyor musun. Dedi.
Zamana bırakalım lütfen dedi. Bende peki dedim.
Yaptıklarının kendisi de farkında ve yanlış olduğunu biliyor. Gayet ılımlı yaklaştım ılımlı sordum. Bundan sonra devam eder mi bilmiyorum. Bi süre gidişata bakacağım. Karşımda telefonda dediği gibi çalışmayacaksın gibi sözler çıkmadı ağzından. Yada asabiyet yoktu. Yorgun biri gördüm. 3 sene hep ben bekledim düzelmen için daha ılımlı olman için 2 ay dayanamadın dedi.
İnşallah düzelir ama bikere karşılıklı güvensizlik problemini aşmanız gerekir.. İnşallah benmki gbi evlenene kadar senı kaybetmemek için susan biri olmaz..çünkü içlerine attılar mı nikahtan snra hayat kabusa dönebiliyor..bi şans ver iyi gözlemle hiçbir hatasını görmezden gelip üzerini örtmeye çalışma..bu çok önemli bir mevzu bizi bitiren bu güvensizlik ve sevgiden şüphe kısımları oldu ..Allah kolaylık versin
Şimdi beyefendi arkadaşının yanında. Arkadaşının da 2 kız arkadaşı varmış bilmiyormuş gidince görmüş. Gecenin 11inde onlarla oturuyor. Sinirimden çatlayacağım.Iyi ki bedelli yapmış
Normal döneme gitse muhtemelen evlenince Arabistan'da yasayalım falan derdi.
1 aylık askerlik insanı böyle nasıl değiştiriyor anlamak mümkün değil
Şimdi beyefendi arkadaşının yanında. Arkadaşının da 2 kız arkadaşı varmış bilmiyormuş gidince görmüş. Gecenin 11inde onlarla oturuyor. Sinirimden çatlayacağım.
Evet ve bana diyor ki sen düzelmedin dediğimde düzeldim diyordun hani düzelmiştin. Bak birşey oldu yine delirdin. Suç benim yani.Zaten hic bilmezler hep sonradan haberleri olur.
Ayni seyi sen yapsan eminim sana orda oturma kalk hemen evine git derdi, degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?