Biktim...

abiniz o kadar borcu nasıl yapmış?

Eşime dün söyledim bitti artık arana mesafe koy dedim.
Hala diyor ki emlakçı ararsa şikayetten vazgeçin derse hakettiği parayı düşüp ödediğimiz tutarları seneti versin vazgeçeriz. Sakın dedim sakın muhatap olmayacaksın seni ararlarsa abimle görüşmelerini seni bir daha aramamalari gerektiğini söyleyeceksin dedim.
Haklısın dedi ama bilmiyorum ne yapar

Ailenizle aranıza mesafe koyun her işin içinde bulunmayın naparlarsa yapsınlar

Altı üstü bir ev kiraladı. 4 yıllık evliyim bu 2. Kirada ki evim 1 defa bile senet imzalamadık. Akıl işi değil
Canım sizin hem aninizde sorun hemde diğer kardeşlerınızde .Eşinizde beden gidio ki?

Eşyalı evlerde öyle yapıyorlar genelde

Anneniz neden ödüyor ki abinizin borçlarını? Senette kefil olarak imzası mı var? Yetişkin adam, yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilsin.

Canım sizin hem aninizde sorun hemde diğer kardeşlerınızde .Eşinizde beden gidio ki?

Normal de bu artistlik yapan ablam asla yüz vermez abime. Baya da agir konuştu hatta kavga ettikleri zaman ama annem ve büyük ablam bunu böyle yaptı. Ya insan gibi konuşuyorlar olmuyor ağır konuşuyorlar olmuyor adam düzelmiyor. Annem hep bir umut içerisinde belki düzelir diyor yazık ya kadına.
Eşim defalarca o emlakçıyla konuştu ama asla aralarında bir arbede olmadı yine öyle konuşulacak sandı. Abim seneti istemiş adamlar kaybettik deyince abimde yeter bu yaptığınız 15 bin ödedik verin diger seneti demişler adamlar dükkandan kovmuş abimle eşimi bunlar da cıkmış çıkmalarına rağmen emlakçı üstlerine yürümüş abim de itmiş. Itince emlakçı arka tarafdan tüfeği çıkarmış eşim abime kaç demiş abim kaçmış.
Eşim diyo böyle olacağını bilsem zaten ne kendim giderdim ne abini yollardım

Benc esiniz bu isi bıraksın, abiniz ne yapiyorsa yapsın. Kimse kimsenin pisligini temizlemek zorunda degil.

Bildigim tek bisey var belali tiplerle ugrasmayacaksin. Onların belki kaybedecek biseyi yok esini öldürür de girer yatar cikar 5 10 yıl ona farketmez ama sizin hayatiniz kayar

Anneniz 60 yaşında yaşlı bir kadın artık Allah gecinden versin yarın bir gün bişey olsa annenize ozaman ne yapacak bu abi kişisi.. Ozamada size güvenecek nasıl olsa arkamda kardeşim ablam eniştem ben. Burnumu her b.ka sokarım nasıl olsa onlar kurtarırlar beni diyor, yapmasınlsr kalsın bir başına da görsün dünyayı,,, valla canım bu abi kişisi senin evliliğinide bitirir uzak dur

cok halısınız. bence artık siz bulaşmayın abinizin işlerine hem ailesiniz hemde herseye koşmak zorunda değilsiniz. zaten anneniz ödemeyi kabul edip paşa paşa ödüyor. siz bu süreçte artık kendinizi yıpratmayın. çünkü silahlar felan bu iş büyümüş canınızı seviyorsanız uzak durun....

Görüşmeyin abinizle, eşiniz de görüşmesin, ablanızla da görüşüp kendinizi sıkmayın. Şurada doğuma ne kalmış, huzurunuzu bozmayın sakın. O adamlara da bulaşmayın, abiniz yediği haltı kendi temizlesin.. abi olacak bir de ya

Eşime araya mesafe koy dedim. Onlar geniş ailemiz ama önemli olan bizim çekirdek ailemiz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…