Biktim...

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Biktigim şahıs abim..

Bir insan ne kadar dert açabilir? Daha başımıza neler getirecek merak ediyoruz.

Geçenler de buraya yazdım, abim ablam ile olan bir tartışmada evi terk etti gidip ev kiraladı 3 ay sonra eve geri döndü. 1.5 2 hafta önce anneme bir icra kağıdı geliyor ki 15.000 tl ödeme yapması gerekiyor. Çünkü zeki geçinen abim senet imzalamış. Neyse çözülmesi için uğraşıldı eşimle ben gidip emlakçıyla konuştuk eşim avukatlarla falan görüştü ama eninde sonunda o 15.000 annem tarafindan ödendi.
Dün eşim aradı eve biraz geç geleceğim abinle emlakçıya gideceğiz başka borç alacak var mi diye konuşacağız dedi. Bana saçma geldi ama yine abimin bir mantıksızlığı sandım sustum. Sonuçta 15.000 ödedin daha ne borcun olabilir değil mi?
Neyse baya geç olunca eşimi aradım nerede kaldın diye sen korkma sakın stres yapma kavga çıktı karakola gidiyoruz dedi bu arada bende 37 haftalık hamileyim. Sonradan bir öğreniyorum ki adamlar da 5000 tl lik bir senet daha var onu almaya gitmişler, adamlar senet yok kayıp demişler ve tartışma çıkmış emlakçı arkadan pompalı tüfek çıkarmış eşim abime kaç demiş abim kaçmış benim salak eşim de daha durun sakin olun konuşması yapıyormuş adam tüfekle eşimin peşine düşmüş bu defada.
Ben tabi evde salya sümük ağlıyorum, ablam yürek yemiş olmalı ki bu adamları böyle bırakmayacağız avukat bulun asla pes etmeyeceğiz minvalinde konuşmalar yapıyor. Bende adamlar belalı görmüyor musun nasıl basedecegiz diyorum ama anlatamıyorum. Kocana söyle sakın şahit falan olmasın diyor bana artist artist, bir canımız var onu alırlar en fazla diyor.
Bende ben bu adamın çocuğunu taşıyorum siz farkında mısınız sizin için önemli olmayabilir ama benim için önemli o can dedim.
Ya dünden beri göz yaşlarım dinmedi. O kadar uğraştık ettik ama bu olan uç noktada bir şey.
Bir de üstüne onlar kendilerini haklı görüyor. Diğer ablam yurtdışında tuzu kuru, tabi siz korktukca üstünüze gelirler diyor onlardan birinin kocasının başına gelse bu iş ortalığı ayağa kaldırırlar.

Bikmakta haksız mıyım allah aşkına?

Eşinize salak diyorsunuz da ne yapsın adam. Sakinliğe teşvik etmesin de ne olsun yani?
Zaten başkasının akilsizligi peşinde yıpranıyor hiç uğruna.
Bikmakta haklisiniz.
Siz bikmısken eşiniz ne yapsın yani düşünün.
Eşinizin yerinde olsam eee bana ne be diyebilirdim.

Abinizle görüşmeyin mesafe koymak çok zor değil kocanizla da konuşun görüşmeyi kesin
Başınız belaya girmesin onun yüzünden .

Aynısını eşime söyledim. Bırakacaksın artık ne yaparsa yapsın içli dışlı olmanı istemiyorum dedim. Başımıza asla gelmeyen şeyleri getirdi ya

O ne biçim abi ya beladan başka bir şey getirmiyor belli ki. Görüşmeyin, çıkarın hayatınızdan olsun bitsin.

Illallah ettik. Anneme de ayrı üzülüyorum dün kadının yüzü bembeyaz gözleri simsiyah olmuştu. Adam asla düşünmüyor kadına bir sey olacak diye. Hadi biz çıkardık hayatımızdan o kadın ne yapsın

Esin karismasin bir daha. Belki ona da ders olmustur o pompali tufek.. Kardesin de noterden ihtar ceksin 5 bin liralik senetle ilgili. Yani en azindan elinde resmi bir belge olur.

Ilk defa duydum senet imzalatan emlakci. Kayip deyip vermeme amaci ne olabilir ki? Faiziyle geri almak icin mi acaba

Aynısını eşime söyledim. Bırakacaksın artık ne yaparsa yapsın içli dışlı olmanı istemiyorum dedim. Başımıza asla gelmeyen şeyleri getirdi ya
Sizin için en iyisi olur yuvaniza zarar geleceğine mesafe koymak en güzeli inşallah abiniz de akıllanir

Salak kelimesi orada şu anlamda, abime kac deyinceye kadar kendi niye kaçmıyor.
Bilseydim zaten gitmezdim bir insan ancak bu kadar fevri hareket edebilirdi diyor.
Eğer bunlar eşimin ablaları yüzünden benim başıma gelseydi büyük sorun çıkarırdım

Keşke yaranabilse bari. Bir de onlar üstüne kendilerini haklı görüyorlar

Adamlar bildiğimiz dolandırıcı. Senette alacaklı ismi boş bırakılmış bir kağıt falan da imzalanmiyor adamlar her türlü bu gerizekaliyi kandırmış.
Bende kirada oturuyorum en fazla kontrat imzalıyoruz.

Sanki bu senetler ev tutma meselesi gibi değil, abiniz gibi bir faydasızın oyunu olmasın?

Yok bu karaktersiz emlakçı herkese imzalatiyormus adamın internette yorumları var. Dün karakolda bir cift denk gelmiş onlar da demiş aynısını bize de yaptılar diye.
Ha abimden beklenmez mi beklenir ama bunu bari yapmamış şimdilik

Ev kiralamak için mi 20000 tl borsa giriliyor

Görüşmem, görüştürmem. Abiyse abi.

Abinizi tanıyorsunuzdur, bu ilk vukuatı da değil belli ki. Ve asla son olmayacak çünkü neden olsun?

Anneniz çıkartıp tak ödemiş 15bini, e bu adamın bu yaşında böyle saçma sapan bir insan olmasının nedeni net değil mi? Büyük ihtimalle hayatı boyunca arkası toplanıp pisliği temizlenmiştir.

Asla bulaştırmam eşimi, yazık adamın başına bir şey gelse pisi pisine ölüp gitse üç gün bile ağlamaz bilmiş bilmiş konuşan aile üyeleriniz.

Sabah sabah çok üzüldüm ve kızdım.

Aynı şeyleri düşünüyoruz. Anneme diyorum ki anne bir defa bağır şuna bıktım senden de. De yani birşeyler daha ne kadar ileriye gidecek?
Böyle bir olay ilk defa yaşattı ama son olmayacağı belli duruyor. Arabasını ablam aldı. Çalışır ama parası yetmez gibi gibi sorumsuzluklari hep var.
Ya benim aklım çıkıyor birinden birine adamlar bişey yapacak diye haberler de okumuyor muyuz?
Bi taraf abim bi taraf kocam. Ki herkes bilir eşimle sorun yasasakta birbirimizi cok seviyoruz. O adama bişey olsa ben ne yaparım? Ailesine ne cevap veririm bu adamin kılına zarar gelse?

Suç annemde. Abinin böyle sürekli arkasını toplarda olacağı o... Bende de böyle bir teyze oğlu var. Hem anneye hem kardeşlere yetti yani... Böyleleri için uğraşılmaz. Kendi haline bırakacaksın

Tavsiyem annen ve abinle ilişkini asgari düzeye düşür. Eşini de görüştürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…