bıktım!

psikolojik sorunları var
kendi hayal dünyası hakkında tez yazsın illa tez yazacaksa

şöyle bir durumda söz konusu olabilir; yalan söyleme gerçek olur demişler

belkı ciddi anlamda bir gün aynı konuyla gelır
ama aynı ınsanları bulamaz.

1 değil 3 değil arkadaş .

Son düzenleme:

Yine mi...
Bir arkadaş demiş kk olarak biz bıktık Sedef'ten sen bıkmadın mı gerçekten?
Nişanlımla her şeyi hallettik,bütün sorunlarımızı çözdük diyorsun da,
kayınvalidenle senin deyiminle''bağırış çığırış''yaptığın kavga,
saygı sınırını aşan konuşmalar,bunlar nişanlınla aranda sorun olmuyor mu?
Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sunulan Sedef sorunu kafanda gelecek kaygısı oluşturmuyor mu?
Madem ki alışamıyorsun Sedef'in varlığına,bırakıp gidemiyorsun da aynı zamanda,
yapabileceğin tek şey kayınvalidenle arana mesafe koymak.
Özel günler de zorunlu kaldıkça görüşmek ve nişanlının hayatını da kendi huzurunu da,
3. kişiler yüzünden bozmamak.Daha da verilebilecek bir akıl olduğunu sanmıyorum.
Ya tamam ya da böyle devam.

eğer cidden tez ise,,,amanede
seni insan yerıne koyup yorum yaptığım için özür dilerim.

o konusu silindi ama yorum yapan herkese çemkirdi,demediğini bırakmadı,bir daha konu açmama dedi.en son tez dedi,gitti gene geldi tekrar küçük bir özür dilemeyle konu açmaya devam etti.kk hanımları o kadar yüce gönüllü ki tam olmayan bir özürü bile kabul etti ama her defasında çemkirmeye devam ediyor bugün ki gibi

Eski konularinizi hatirliyorum ve ufak bir teorim var sedefin sevilmesi ile ilgili.

Bence

Sedefin e$i escinsel veya o ayarda bir sey. Sedefin coktan evliligini bitirmesi -cekip gitmesi ve akrabalarin da bu durumu bilmesi gerekirdi. Fakat sedef bunu yapmamis, aileyi dedikodulardan korumak icin evliligini surduruyor.

Gonul borcu hesabi aile de bence sedefe onun diger kardeslerle yakinlasmasina ses cikarmamis bi nevi gonul egendirmesini hos gormus -ne de olsa sedef ailenin serefini koruyor.

Sedefin cocugu da yok bildigim kadariyla.. bu nokta onemli cunku teorimi destekliyor

Kaynana da kayinbaba da sedefe tapiyor cunku sedef boyle bir durumda ayrilmamis, sirrin ailede kalmasina izin vermis.

Sedef sizi sevmiyor cunku nisanlinizla mutlu olmanizi kaldiramiyor - o mutsuz.

Kayinvalideniz sizi sevmiyor cunku SEDEF sizi sevmiyor.

Ayrica sizi teklikeli buluyor ve aile sirlarini aciga cikarmanizdan korktugu icin psikolojik savasla sizi aileden uzak tutmaya calisiyor.

Son düzenleme:

sedef hamileydi,doğum yapmıştır

klavyesınden ''tez'' kelimesi çıkmış işte her türlü

tezini çürütmüştü ondan sonra dıyorsun yani

Son düzenleme:
konu sahibi inanmıyacak belki ama yalnız değilsin benim kayınvaldem de nişanlandığımdan beri eltimi ona olan sevgisini anlatıyor:))öyleki bayramda el öpmeye gittim beni insan yerine koymayıp ona soruyo tatlı yicen mi diye yok kandilde ilk o aramıs falan bende bir kaç kez uyarmayı düşündüm yeni evliyim cunku şimşekleri çekmek istemiyorum kendime:)))))sen napcaksın biliyomusun ilk önce sedef mevzusuna gelince baska bi tarafa bak ortam da baska biri varsa duymamıs gibi baska bir konu ac derim sana:))))ben haftada bir görüşüyorum boşanmış olmasına rağmen eski gelininden aşkla bahsediyo bende hee deyip geçiyorum bana değer vermeyene ben de vermem sen mutsuz olursun böyle takma kafanııı

Ay çok güldüm. Allah'ta seni güldürsün

Son düzenleme:
O degilde gecen bir konu vardi, sevgilimi cok yakisikli buluyorum diye, sonradan baktik ki konuyu acan aslinda 17 yaslarindaki erkek sevgili.. korkarim bu konuyu acanda sedef .. gizliden kendini meshur edecek cingoz .. artik moda bu.. baska biri kiligina girip kendine hayran kitlesi kazandirma calismalari bunlar yaziyorum buraya , yarinda cikip ben sedefim, diyip twittirdan nagmeler duzecek

piar diye bisi var dimi

güne sedefle başladım hadi hayırlısı :)

amanedecim sen bu hayatta takmamayı öğrenmediğin sürece asla mutlu olamazsın. kayınvaliden böyle demek ki çok seviyor kızı yapacak birşey yok böyle kabul etmek zorundasın. insanların duygularını engelleyemezsin. bırak anlatsın yapacak bir şey yok. bırak konuşsun bence sen tepki verdikçe daha çok geliyor üstüne.

eğer o sedefi anlattığında tepkisiz kalırsan aa öylemi yaaa diye geçirtirirsen bir süre sonra o da anlatmaktan vazgeçer.

bence kayınvaliden bulmuş senin hassas noktanı uğraşıyor seninle prim verme ona.

Kendi adıma rahatladım ama konu açmaman sorun değil keşke birde ya doktora gitsen yada bu nişanı atsan.

Sizin nişanlınla sado-mazo bir ilişkiniz var. Her ikinizde aşağılanmaktan hakaret edilmekten hoşlanıyor ve bunu tekrar tekrar birbirinize yapıyorsunuz.

Kayınvaliden seni aşağılıyor mutlusun çünkü vazgeçmiyorusun. Sen nişanlını aşağılıyorsun bir yengesiyle ilişkisi olduğunu söylemediğin kaldı, o seni aşağılıyor çünkü bunları yaşıyorsun.

Ama siz evleneceksiniz.

Sizi geçtimde bu evliliğe onay veren ana babayı geçemedim.

Yada herşey yalan ve bu bir zaytung hikayesi

Son düzenleme:
Yazmadan edemeyeceğim.
Siz önce gidin bir tedavi olun.
Ne biçim insansınız siz.
Hala Sedef mi konunuz sizin. Ne zaman bıkıp usanacaksınız.
Burada birsürü insan size hakarete yakın laflar ediyor.
Hala gelip buraya Sedefle ilgili konu açabilmek için şuursuz olmak gerekiyor.
Hala o evde o insanlarla birlikte olmak için gerçekten şuursuz olmak gerekiyor.
Sizin hiç mi değeriniz yok kendinizce.
Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz.
Kendinize neden bunu yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…