bıktım!

Daha önceki başlıklarınıza da bakmıştım ama bu size ilk yanıtım:

Öncelikle eleştiri ile başlayacağım. Burası herkese açık bir platform onun için sen şunu yaz, sen hiç yazma, sen sadece oku gibi talimatlar veremezsiniz. Buraya yazıyorsanız; eleştiriye açık olmalısınız.

Nişanlınızla sorununuz yok; Sedef için ayrılmanız saçma olur bu bağlamda; ama şu var- evlendiğinizde de adama "Sedef bugün bik bik bik..." yaparsanız; adam bıkar sonu zaten ayrılık olur. Ya kayınvalidenizle konuşun ya da tedavi alın. Ciddiyim; bir doktora gidin.
Faydasını göreceksiniz.

daha tanımadan kanım ısındı sedefe,
tanışmayı da çok isterdim,
sedef kk ya gel

kızlar çok mu meraklısınız amanede den azar işitmeye.her zaman ki hali.gelir sedeften dertlenir.hoşuna gitmeyen yorum olunca herkesi azarlar.bir daha konu açmayacağım der,her seferinde tekrar gelir konu açar
ben de hayal gibi böyle bir elti olmadığını düşünüyorum.sadece eğlenme amaçlı açıyor gibi.yoksa buradan ne yorumlar geleceğini bilirken tekrar tekrar aynı konuyu açmanın bir anlamı yok.

hayır eğer gerçekse de yandık.nişanlıyken bu kadar konu açan biri evlenince gün aşırı açmaya başlayacak.doğruysa bu yakında düğünü var.insan düğün telaşı arasında gelipte nasıl böyle bir konu açar anlam veremiyorum

ben sedefi hiç ama hiç sevmiyorum çok laçka bir kız

kayınla aynı odada uyuma muhabbetini öğrendikten sonra konu sahibine çok hak verdim

ama o da ne yardan ne serden durumunda bilemiyorum ki atsın kayınvalideyi sedefi hayatından,atamaz satamaz

bir ömür geçecek pişmanlık çok kötü birşey iki gün önce pişmanlığın nasıl ağır olduğunu bizzat yaşadım öğrendim

hayatımda pişman olacağım şeyler yapmayı hiç istemiyorum Allah kimseye de göstermesin buna amanede de dahil...

Son düzenleme:
amanede bıktım demissin konu başlığına,
çok haklısın cidden bende bıktım bu sedeften

bence amanede o aileye hiç ses çıkaramıyor, çıkarsa da hesaba alınmıyor. gelip sinirini burdan çıkarıyor onunki bir bayrak yarışına dönmüş...

sedefi geçmeliym hırsı var

kkdan atılıırsan nereye dökeceksini içini amanede? bak hiç arkadaşında kalmamış.....

Son düzenleme:
ben artık ciddi ciddi sedefi kk da görmek istiyorum!!!!!
bunun bir yolu olmalı??? Ama ne????

Vay be neler oluyormus haberimiz yok sedefide ogrendik bir yasima daha girdim... Hakkimizda hayirlisi artik

katılıyorum
bence ameneda sedefe itafen bir topic açsın onlara söyleyemediği şeyleri gelip o topicte paylaşsın gerekirse sedefe saydırsın böylece rahatlar
şahsen böyle birşeye izin verilirse bende sadece kayınvalideme itafen bir topic açmak içimi oraya dökmek isterdim

çok komiksin yaa mesaja bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…