bıktım!

Gecen bi yerde denk geldi burayla ilgili yalan fake gibi seyler yazilmisti inanamamistim demek olabiliyor ne kadar safmisim

nerden esti bilmiyorum ama amanede'nin anlamını öğrenme gereği duydum. amanede yok ama amane var. anlamı da;

1. Ne hoş.
2. Şaşılacak niteliği olan

eğer bu kelimeden esinlendiysen sadece 2. anlamı senin durumunu anlatabilir. gerçekten şaşıyorum

Bana göre de şu kelimelerden oluşmuş olmalı
1- Ama neden? sondaki n yi atalım.
2-Ama ne de tamam bu saçma oldu

sedef yabancı gelmedi bana.
sanırım bir kere daha açmıştın bu konuyu yanlış hatırlamıyorsam??

ne sedefmiş arkadaş.

bilek güreşinde kim yeniliyorsa,yenılen yenenın elini öpsün ozaman.

bükemediğin eli öpeceksin derler.

bir nevi senın ki bu mesele.

Son düzenleme:

bir keremi bir çok kere demek istedin sanırım hahaha

sedef kim ya sanırım bir ben sedefin kim olduğunu bilmiyorum.Birde konuyu okurken acaba sedef kimki diye düşünürken sayfanın altında bir ilaçın sanırım reklama vardı sedefden kurtulmanın yolları yazıyordu bukadırmı cuk diye oturur şaşırdım:)

sedef kim ya sanırım bir ben sedefin kim olduğunu bilmiyorum.Birde konuyu okurken acaba sedef kimki diye düşünürken sayfanın altında bir ilaçın sanırım reklama vardı sedefden kurtulmanın yolları yazıyordu bukadırmı cuk diye oturur şaşırdım:)

veya; sırf onu istemediğin için
sedefin saçına başına dal, belki cinnet geçirdiğini zannedip çarkları sana döndürürler.

hedefe giden her yol mubahtır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…