Bilemiyorum artık nasıl davranmalıyım :(

Sessizperi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
118
53
48
kv ve görümce problemi maalesef :(
Eşimle cok severek evlendik hala cok seviyorum onunda beni sevdiğine ınanıyorum. Hersey cok guzel gidiyordu taaa ki ev yerleştirmeye gidene kadar kv benim evime 2 baza atıp kızı ve kendisi bizimle kalacakmıs musade etmedik evim ayrı olacak diye kadın bambaşka birisi oldu neyse atlattık hersy duzeldi dedik 2 aylık evliydim geldi 4 ay bende kaldı evi ele gecirdi hamileydim sabaha kadar uyuyamıyordum sabah 8 de kaldırdı misafir gelecek diye benim evime habersiz misafir cagırıyor sabrettim neyse dedim iki lafından biri oglum benden ayrılmasın da..hamile halimle kahvaltılarını hazırladım yanında bekar kızı var 19 20 yaslarıda o yatardı ben kahvaltı hazırlardım mide bulantısıyla.. Neyse Bi gün kahve yaptım ikramlıklarım salonda onları almaya giderken Bi baktım ışık kapalı odamda napıyorsun anne dedim dişime baktım dedi ama ışık kapalı tuhaf olan lavabo ve banyo da hatta yattıgı odada bile ayna varken odam da olması sustum yine.. Hersey sorgulamaya basladı bu mum niye burda ne zaman yaktınız en basiti bu daha neler neler.. Tartısma cıkarıp eşime farklı anlatması ve kıskanc iki görümcem ne giysem aynısını alıyorlar ne yapsam aynısını yapıyor ev esyası bile.. Eşimi resmen yönetiyorlar şöyle yap böyle yap diye 2 yıllık evliyiz bana kendisi laf söyler onu eşime ben soylemisim gibi anlattı ustume yurudu o yurudu demiş ben bunları eşime anlatmadım annesini kötülemek istemedim daha anlatamadığım neler neler cok uzun oldu diye kesiyorum birazda olsa paylastım şimdi tekrar geliyor ve ben nasıl Bi tutum sergilemeliyim..

Şuan kayınvalide hala sizde kalmıyor değil mi? O kısmı anlamadım.

Bir de eşiniz sizi seviyordur, orasını bilemem ama annesinin gelip aylarca evinize demir atmasına, hamile halinizle sürekli hizmet etmenize, annesinin sizin hakkınızda ona laf etmesine nasıl izin veriyor? 2 yılda annesine doğru ayarı vermiş olması gerekmez miydi?

Sizin tutumunuz eşinize karşı net olmak, neleri yaşamak ya da yaşamamak istediğinizi aynen söylemek ve kayınvalideye de mesafeli olmak olmalı. 2 aylık evliydiniz, neden 4 ay kalmasına müsaade ettiniz mesela?

Şuan kayınvalide hala sizde kalmıyor değil mi? O kısmı anlamadım.

Bir de eşiniz sizi seviyordur, orasını bilemem ama annesinin gelip aylarca evinize demir atmasına, hamile halinizle sürekli hizmet etmenize, annesinin sizin hakkınızda ona laf etmesine nasıl izin veriyor? 2 yılda annesine doğru ayarı vermiş olması gerekmez miydi?

Sizin tutumunuz eşinize karşı net olmak, neleri yaşamak ya da yaşamamak istediğinizi aynen söylemek ve kayınvalideye de mesafeli olmak olmalı. 2 aylık evliydiniz, neden 4 ay kalmasına müsaade ettiniz mesela?
evimiz ayrı hatta farklı shirdeyiz ben 2 görümcem aynı sehirdeyiz kv 1 görümcem de Baska yerde... ben böyle uzun süre gelecegini bilmiyordum geldi gitmediler bana sormadı bile mantık oglumun evi oldu şimdi geliyor bu hafta içinde yine belli degil bakalım ne kadar kalacak .. Eşim e gelince evet kendisi annesine ablasına babasını hatta karsesşine bisey söylemez onlara böyle yapmayın diyemez demez maalesef

evimiz ayrı hatta farklı shirdeyiz ben 2 görümcem aynı sehirdeyiz kv 1 görümcem de Baska yerde... ben böyle uzun süre gelecegini bilmiyordum geldi gitmediler bana sormadı bile mantık oglumun evi oldu şimdi geliyor bu hafta içinde yine belli degil bakalım ne kadar kalacak .. Eşim e gelince evet kendisi annesine ablasına babasını hatta karsesşine bisey söylemez onlara böyle yapmayın diyemez demez maalesef
Eşinizle konuşun, öğrensin annesinin ne kadar kalacağını. Böyle plansız, belirsiz kalışlar beni geriyor deyin. Orası oğlunun evi olabilir de, oğlunun hayatı paylaştığı bir insan var artık, yalnız yaşamıyor, orası gelininin de evi.

Eşinizle konuşun, öğrensin annesinin ne kadar kalacağını. Böyle plansız, belirsiz kalışlar beni geriyor deyin. Orası oğlunun evi olabilir de, oğlunun hayatı paylaştığı bir insan var artık, yalnız yaşamıyor, orası gelininin de evi.
Sordum kendisi de bilmiyor ki tatilinde plan yapalım dedim Bi şok daha yaşadım annesini almak için evine gidecekmiş o derece sözlerini dinliyor otobüsle gelmiycek o kadar saat gidecek alıp gelecek bu olay ustune artık cogu seyi anlattım kendisine bazen o kadar daralıyorum Kı

Susma hata olmuş onlar okadar üzerine gelirken sen susup resmen eyvallah demişsin iyce tepene çıkmışlar susma eşine düzgünce anlat tepkisini ölç tart eşinin tepkisi nası o çok önemli

Susma hata olmuş onlar okadar üzerine gelirken sen susup resmen eyvallah demişsin iyce tepene çıkmışlar susma eşine düzgünce anlat tepkisini ölç tart eşinin tepkisi nası o çok önemli
Evet hata yaptım susarak konuştum eşimle ne yapayım annem diyo sen bana söyle diyo bu geldiklerinde eşimin yanında söylemeyi düşündüm Bi yanlışında bakalım ne olacak

Evet hata yaptım susarak konuştum eşimle ne yapayım annem diyo sen bana söyle diyo bu geldiklerinde eşimin yanında söylemeyi düşündüm Bi yanlışında bakalım ne olacak
Annesiyse annesi sizinle yaşamak zorundamı bari sizinle aynı yerde uyusun böyle şey olabilirmi tepkini koy

Uzaktan bakınca ben sorunun aslında eşinizde olabileceğini düşündüm. O ayarlayacak bu dengeleri. Onun ailesi.eşiniz için de zor . Tabi sorunlu insanları idare etmek zor ama bir sınır koymalı eşiniz.
Ya da olanlardan çok da rahatsız olmuyor olabilir. Üzgünüm ama bana öyle geldi.

Uzaktan bakınca ben sorunun aslında eşinizde olabileceğini düşündüm. O ayarlayacak bu dengeleri. Onun ailesi.eşiniz için de zor . Tabi sorunlu insanları idare etmek zor ama bir sınır koymalı eşiniz.
Ya da olanlardan çok da rahatsız olmuyor olabilir. Üzgünüm ama bana öyle geldi.
Ailesi söz konusu olunca hayat duruyor beni hatta oglumu bile göremiyor hergün sabah aksam annesiyla konuşur ve mutlaka görüntülü konuşur cok aşırı baglı ailesine bazen bende düşünüyorum seviyorum seviyor ama aile olamadık diye

Yemişim ailesini valla. Ben ailemi bırakıp geldiysem beni el üstünde tutacak. Tutmuyorsa bende ona göre davranırım muhtemelen. Susmayacaksın kardeşim. Yeni gelinin evinde 4 ay kalmak ayıptır! O ev senin onu anlat alttan alttan. Saf olmayın yahu

Annesiyse annesi sizinle yaşamak zorundamı bari sizinle aynı yerde uyusun böyle şey olabilirmi tepkini koy
Cok yıprandım hayat doluydum eskiden artık yoruldum anlamıyor maalesef her fırsatta bizde sakin Bi kadın degil benimle son geldiğinde bisey bulamadı komsum yuzunden kavga cıkardı gitti kadınlara da mahcup oldum

Yemişim ailesini valla. Ben ailemi bırakıp geldiysem beni el üstünde tutacak. Tutmuyorsa bende ona göre davranırım muhtemelen. Susmayacaksın kardeşim. Yeni gelinin evinde 4 ay kalmak ayıptır! O ev senin onu anlat alttan alttan. Saf olmayın yahu
Ben böyle Bi aile görmedim saygı cercevesinde benim ailem saflık degil emin olun üniversite mezunuyum kimsenin gönlü kırılmasın derken kendi gönlüm paramparça oldu

Back
X