Allah yardimcin olsun.
Bugun bizde tartistik arada sarfedilen kelimeler unutulmuyor.
Ben hep evliligimin pamuk ipligine bagli olmasini hissetmekten biktim.
Esyalarini toplayip gitmesi kotu olmus ama bi yandanda iyice yuz goz olmassiniz.
Belki sakin kafayla hata yaptigini anlat cnm.
Insallah uzun surmez ve sorunlarinizi konusarak halledersiniz.
suçunu ört bas edip üstte çıkmaya çalışmış a....k sız herif
öncelikle sakin olmalısın. şimdi şifrelerini değiştirmesi şüphe uyandırıcı bi davranış olsa da bu adam salak değil ya senin haberdar olduğun facebooktan ve haberdar olduğun mail adresinden bi işler çevirsin gider gizli başka hesaplar açar aldığı diğer facebooktan da seni engeller falan olur biter yani. sen yeni şifrelerini istedin mi ?
uzun zamandır sümenaltı ettiğiniz çözemediğiniz sorunlar var mıydı ? işyerinde veya ailesinde sana yansıtmadığı birtakım sorunları da olabilir bu şekilde patlak vermiş de olabilir.
çocuğunuz kaç yaşında?
yeni sifreyi isteyip vermedigi icin iste kavga buyudu. yeni sifrelerini vermek istemedi. onunda bir ozeli olmaliymis.
diger konumuda bakabilirsiniz orayada sorunlarimi yazmistim. son zamanlarda benden utaniyordu.
bende oyle dusunuyorum suclu olmasa gizledigi birsey olmasa bu kadar ofke neden tepkisi neden bu kadar buyuk oldu.
elimde aldattigina dair hicbir delilim yok ama icimde suphelerim var. son zamanlardaki davranislari hep o yondeydi. beni begenmiyordu.
aglayamiyorum bile duygularim soklandi. hayatta kimseye guvenmeyceksin cok aci tecrubelerle hayati tekrar tekrar yasiyorum
yazik bana yazik safligima salakligima yazik
cok uzgunum kizlar gittigi icin degil
bunca sene ona guvendigim icin
biryerlere geldi diye beni sattigi icin
emek verip yuva yaptigim icin
masum bir cocugu tum bunlara sahit ettigim icin
cok uzgunum
biliyorum önceki konunu yorum da yapmıştım. bu adamın biti kanlanınca böyle atarlanmaya başladığını düşünüyorum. işin içinde aldatma var mı yok mu bilemiyorum ama bana sanki aldatma değil de aklınca bi bağımsızlığını ilan etme, sana kendini aklınca ispatlama çabasında olduğunu düşünüyorum ben çünkü zamanında senin sayende okumuş etmiş bi yerlere gelmiş ve yine zamanında kısmen de olsa sana kıyasla pasif kalmış biri bu adam.
anasına falan gitmiş olabilir mi ?
anne babadan daha yakındır eş tabiki hesap verilcek gerektiginde gercekten sacmalamıs bu hırcınlıgının altında birseyler muhakkakki var cok uzuldum durumunuza eline ayagına dolanır birsey yapıyorsada insallah da karsınıza cıkar
anne babadan daha yakındır eş tabiki hesap verilcek gerektiginde gercekten sacmalamıs bu hırcınlıgının altında birseyler muhakkakki var cok uzuldum durumunuza eline ayagına dolanır birsey yapıyorsada insallah da karsınıza cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?