bilemiyorum sanirim bitiyor...

iste benim canimi yakiyor ben ona hesap sormadim ki
sifreni neden degistirdin yeni sifren ney demem onun icin hesap sormak oldu
gayet sakin sessiz bir sekilde sordum
yok benim ozelim artik dedi
bende nasil yani yillarca kullandigimiz sifreler nasil sadece senin ozelin oldu birdenbire dedim
basladi bana hesap soramassin sen anneme babama bile hesap vermiyorum dedi
bende annen baban degilim hatirlatirim senin yillarca yaninda duran esinim dedim
oda ustleme iste yok sifre filan dedi kavga buyudu hatirlamak bile istemiyorum.
bir ara geldi cenemi tuttu ama cok hasin bir sekilde sus bana cevap verme diye bagirdi
ve tum bunlar cocugumun gozleri onunde oldu
babasi gittikten sonrada cok agladi 1 saat boyunca zor sussturdum offf allahim kendimi cok kotu hissediyorum

Son düzenleme:

Cnm onceki konuna goz attim simdi.
Oncelikle sakin ol arkadasim bu erkekler hep boyle,
Hemen kimseye haber etme, eger akli basina gelirde yarin donerse
Kolay affetme ki bi daha tekrarlamaya bakmasin.
Ya biliyimusun benimde cok moralim bozuk kucuk biseyden dolayi tartisirken
Bizimki de buyudu tartismamiz esim bosanma gibi kelimeler kullaninca kafam atti.
Eve gelince de hicbisey olmamis gibi davraniyor bende affedemedim,bu kezde
Ben buyuttum sadece bir samimiyetle soylenen ozur dilerim bekliyoruz cokmu???

mesajla tüm söylemek istediklerini söyle, bu söylediklerinin dönüşü yok artık asıl ben seni boşuyorum de, birazda saydır kapatıver telefonu çıldırsın.cevap verme ne demekmiş öğrensin

geri gelse bile ben ona daha nasil guvenebilirim
soyledigi o sozleri ettigi hakaretleri kufurleri nasil duymamis gibi yapabilirim
en onemlisi ben bu evliligin surecegine bir garanti goremiyorum artik
cocugumuzu bile sildi benim gozumde cocuk da yok sende yoksun dedi
canim cok yaniyor gittigi icin degil aptalliklarima yaniyor canim
o kadar agir sozler soylediki cok gucume gitti
inan sesimi cikaramadim ustelemedim saydi saydi sovdu
konussam agzimi burnumu kiracakti o derece sinirliydi

valla ceza alırmıyım bilmem ama şu facebook u çıkaranın Allah b..... versin..nerden çıktı bu facebook arkadaş yaa kaç ev yıkıldı neler oldu millet hala akıllanmıyo bide bunu modernlik gibi görüp tanışınca bile ilk faceni soranlar yokmu çıldırıyorum artık resmi işlr bile facebookla halledilir oldu sanki eskidende vardıda bu facebook..yahu iki daire üstümdeki insanla apartmanda görsem selam vermez facede eklemiş beni bu işlerin cılkı çıktı zaten hiç akıl karı değil bööle şeyler yaşımın genç olmasına rağmen hiç merakım yk ha bi ara girdim baktım ki dürtüşmekten milletin eklediğini izlemekten öteye gidemeyip en az 3saat başında oturuyorum aynı hız kapattım hiçde lazım görmüyoum eğer bu tip zırvalıkların varlığı ilerilik ve modernlikse ben geriyim arkadaş..şimdi seninde arkadaşım eşin evli barklı çocuğunuz var iş güç sahibi insan bide ona nasıl vakit ayırıyo sana ayırsaymış o vakti şimdi güllük gülistanlıktınız valla Allah yardımcın olsun canım inş herşey düzelir bnm bu sitemim face ydi sana değil bu arada

Son düzenleme:

sorun facebookta degilki sorun esimde
bir kari kocanin kendilerine ait ozeli diye birsey olamaz
zaten ben 2=3 ayda aklima gelirse giriyordum onun hesaplarina
kendimin hesabi yok facebookta.
seytan durttu gir bakalim dedi giremedim orada birseyler gizlemese bu kadar ofkelenmezdi
son gunlerde gece yarilarina kadar nette takiliyordu bende gel yatalim desem
hayatim projelerim var diyordu ustune gitmiyordum
iste ne yaptigini allah biliyor
ispatliyamadan cekti gitti

kizlar ben napayim nasil bir yol izlemeliyim
davayi onun acmasini mi beklemeliyim
yoksa kendimmi acayim
annemlere haber vereyimmi
ne yapayim
cok karisigim kusura bakmayin

yoksa kendimmi acayim
ne yapayim

biraz bekle canım bence?
bakalım nolucak, dava açarsa kendi bilir ama hiç sanmıyorum
nasılsa geri gelicek
bi haltlar yiyo o ortada zaten
elbet dolanır ayağına...

yoksa kendimmi acayim
ne yapayim

dur bi bu gidiş belki seni kızdırmak için belki aldattığı için bekle biraz seni neye feda ettiğini bir anlabakalım hemde davayı sen açarsan nafaka alamazsın..........eger aldatma varsa ve boşanmayı göze alamıyorsan kimseye duyurma gururun kırılır boş yere insanların bilmesini hazmedemezsin boşanıcaksan o başka.

Son düzenleme:
biraz bekle canım bence?
bakalım nolucak, dava açarsa kendi bilir ama hiç sanmıyorum
nasılsa geri gelicek
bi haltlar yiyo o ortada zaten
elbet dolanır ayağına...

hak ettim mi bunlari diye dusunuyorum
yillardir hicbir kotuluk yapmadim herzaman guler yuzlu tatli dilli bir es olmaya calistim
gencligimin en guzel yillarimin karsiligi bu muydu
eli para gordu kendini hasa allah zannetti
rabbim onu afetsin rabbine bile kufur etti inanmadigini bile dilinden soyledi cikti
boyle bir insani bende artik cok cekebilecegimi dusunemiyorum
yeniden hayata baslicam sil bastan yeniden sifirdan
ona yaptigimi iyilikleri kendime yapmis olsaydim su pozisyonda olmazdim simdi
kendimi cok sorguluyorum elestiriyorum acimasizca davraniyorum kendime yinede elle tutulur bir hata goremiyorum
neden boyle oldu niye neden sorular sorular uykum da gelmiyor

Son düzenleme:
ya facede derkende şunu demek istiyorum o ortama dalınca hayat vs herşey laylaylom herkes arkadaş herşey bi tuhaf ben anlam veremiyorm ben sanki orda yazan çizen konuşan adam normalinden çoook uzak biri gibi geliyo ve zamanlada ordaki haline bürünüyo buna inanıyorm nedense sizin sorununuz bu değil belki elbette aldatan her yerde her şekilde bahanesi olmadan yapar bu işi ztn ama bu son zamanlardaki bi uç uçluğunda etken olduğu aşikar herşey toz pembe kaç çocuklu insanın ordaişi ne evliliker hepbitiyo bu yüzden bu internet işi bizim milletimizibozdu derste bile biz bunun istatiğini gördük resmen..rezillikti yani çok gevşedik çookk
yoksa kendimmi acayim
ne yapayim

bekle bence canım sonra günah keçiside sen olursun tüm gözlerde sana çevrilir sanki sen durduk yerde kendini ortaya attın gibi iki ucu değnek yani öleside tuhaf sonuçlar verebilir bööleside :44:ama bekle derim

bu işin arası ortası nasıl bulunurki zaten..iyi olsan hep iyilik görse karşıdaki şımarır kendini ağa paşa bilir e bigün kaş çatsan vay sen değiştin noldu sana böle değildinler filan e öbür türlüsüde devamlı kök söktüren peşinden koşturan olsan bıkar valla ben şimdiden çözemez oldum adama göre heralde şekil alacan suyu nasıl bi bardağa dökersen ööle şekil alıyosa sende öle olacan heralde bu işin başka bi çizgisi yok..:26: bide bu parayı bulunca cıvıtma işi de beni benden ayrıca bi alıp götürüyo cefasını beraber çekersin sefasından haberin bile olmaz ben evli değilim çok net konuşmuş gibi oldum çok yaşamış bilmişgibi ama etrafımda gördüm hep bunları insan ilişkileri işte heralde en başta bi bireyin kendine saygı ve sevgisinde bitiyo olay sen sen bile olsan seni ezdirmeyecek hakkını savunacaksın özgüvenli olacaksınki karşıdakiyle çatışma olmasın..off ne biliym gece gece epey bi derine daldım

şu düştüğün duruma o kadar çok insan düşüyorki...
sakın kendini suçalama sakın!
güçlü ol, kararlı ol, herşeye hazırlıklı ol, biliyoum demesi kolay ama senin bi çocuğun var ve eminim kendinden çok onu düşünüyorsundur,
büyük fedakarlıklar yapmışsın belli, bak Allah kullarını sınar ben buna çok inanırım verirse almasınıda bilir, eşin için söylüyorum bunu, sizin rızkınızı yiyorsa yedirtiyorsa emin ol Allah çıkartır ondan!
her çıkışın bir inişi vardır, malesef çoğu erkek böyle elleri para görmesin.... kendini sorgulama boş yere, ve sana kendini kötü hissetrmesnede izin verme
Allah çok büyük ya kimsenin yanına kalmıyo emin ol ben çok şahit oldum....

Haklisin cnm cok agir seyler
Bi arkadasta yazmis baska problemlerden dolayi isinde olabilir
Bu yuzden sana patlamis olabilir mi
Cunku kucuk biseyi buyutmuste buyutmus cnm ya

arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum derdime ortak oluyorsunuz iyi ki varsiniz
bir yanim guclu oldugumu soylesede diger yanim kendini muhtac bagimli zavalli gibi hissediyor
sanirim iyi bir psikologa gitmem lazim
soyle anlatim insanin buyuk bir serveti olur birgun dolandirilir ya
iste aynen oyle pek benzemedi ama
kendimi kandirilmis kullanilmis dolandirilmis bir zavalli gibi hissediyorum
kisacasi enayi gibi hissettirdi bu yasananlar bana kendimi

aynen valla küboşum katılıyorum sana..o daha sürünüp gelecek ama handecim sen bekleyen bi tavırda olmayacaksın ve eski sen olmayacaksın dur daha burnu ne sürtecek onunn epey bi tavan yapmış çünkü seni çocuğunu bırak kurban olduğumu bile silmiş kafasından düşüşü fena olacak.
ya kübra sendede gecenin bu saati ne silkeleme gücü varmış arkadaş birden ben bile dirildim valla

canım google a "bilgisayarda girilen şifreleri öğrenme yaz". bazı programlar var. eğer bulup çalıştırabilirsen geçmişte sizin pc de girilen ne kadar şifre varsa çıkıyor.
eğer şifreyi bulabilirsen bi dene bakalım face ine gir. ozaman herşey çıkar ortaya. mesajları oku. gelen mesajlar gönderilen mesajlar hepsine bak.

eğer biri varsa o zaten boşanmayı aklına koymuştur. en azından elinde kanıtın olur.
eğer kayda değer bişey yoksa öfkeli ters bi anına denk gelmiştir döner nasılsa. ama içinde şüphe kalmamış olur. umarım bulursun..

sanırım eşim benden utanıyor konusundan hatırladım şimdi seni
ne çok şey yapmışsın destek olmuşsun eşine, yazık ya çok yazık çok emeğin olmuş onun üstünde , kendini enayi gibi hissetme canım hiç
siz bi yuva kurmuşsunuz ve sen gereken desteği vermişsin eşine bu enayilik değil, onun yaptığı nankörlük!
gün gelir kafasına dank ederde işte bu kadar kırdıktan sonra....
valla helal olsun sana ben takdir ettim seni, sen 'EŞ' kavramının anlamını hakkıyla vermişsin , kendini yaptıkların için üzme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…