bilemiyorum sanirim bitiyor...

şimdiden yenik düştün bi dur bakalım sirkelen kendine gel yani çok erken daha,belki telafi değil ama adamın parasıda varmış bunun türlü türlü intikamı olur hasabı olur kitabı olur şimdiden yenilme be dik dur sıra sana gelince kök söktürürsün bu psikolojiyle yenik düşersin bak.

aynen katılıyorum sen bekleyen bir tavırda olmayacaksın, elbet gelicek öyle yada böyle
sen zaten çok güçlü bir kadınsın belli, nasıl bi tutum içinde olman gerektiğinide en iyi sen bilirsin tabi
bu işin sonunda sürüne sürüne gelicek gör bak

xAyx deli oluyorum böyle erkeklere nasıl bu kadar nankör olabiliyorlar ya hiç mi insanlığınız Allah korkunuz yok, o üzüp kırdığın insan senin eşin ya aklım almıyo inan

Bu olay neticesinde bosanmayi evvela sorunu cozup yada konusmadan dusunme derdim lakin ettigi buyuk kufurler neticesinden Allah islah etsin demekten kendimi alamiyorum ve zannederim baska birini buldugunu tahmin ediyorum Allah yardimcin olsun .

vallahi böyle bir şey varsa çok iyi ya

diğer konundan belliydi,yanılmış olmayı çok isterdim emin ol.inşallah gene de yanılıyorumdur

icim bombos .bu kadar kolay olmamali olmamali bu kadar kolay.
sevgi neydi sevgi emekti.
birakip gitmek yuregi sizlamamak bu kadar kolay mi.
insanin gozunun onune guzel hatiralar gelirken kotu hatirlarin onlari silmesi bu kadar kolay mi.
cabalar emek vermeler yuvayi disi kus yapar demeler bu kadar kolaymiydi.
gururumu ayaklar altina almam bu kadar kolaymiydi.
gidince seni unuttum demek bu kadar kolaymi.
bitirmek bir kalemde silmek senin icin bu kadar kolaymiydi.
sevdin mi beni gercekten sevdinmi....
kaderimizde ayrilik var. cok baglanmamak lazimmis. benden ayrilmaya yemin mi ettin.gitmek bu kadar kolay mi.
mesaj atti yaziyor diyor ki beni affet baskasi var
iste 7 yilin ozeti bu kadar kolay.
ne kadar basitmis ne kadar ozmus hayat.
tek kisilik sevmeler baslamis yurekler cifte izin vermezmis.
hayat ikimizede daha guzel olucakmis.
itirafini yuzume yapamadi mesajiyla atmis. yuregim sizliyor .caliyor tum sarkilar bana caliyor ...

ne söylesen haklısın, benim de içim acıdı,
şimdilik sadece, sakin olmaya çalış...

offff son mesajında kafamdan aşagı kaynar sular döküldüüü ne dimkiii o kaadar emeginnn o kadar degerin öneminnn karşılıgı buuu üzülme arkadaşım elbet yapan yaptıgını bulacakktırrr :'( gece gece çok canım sıkıldııı yazık verilen emege degere bu kadar basip işte bir başkası varrr nolacak senin onca yılın kim verecek hesabını dik dur yıkılmaaa afedersin donuna kadar allll sakın gurur yapmaa

bir şeyler yazayım diyorum ama öfkemi kontrol edememekten korkuyorum.... Sadece eşini Allaha havale ediyorum O ne yapacağını çoook iyi bilir.. şimdi güçlü olma zamanı kardeşim... kendin için olmasa da yavrun için , o masum sabi için güçlü olmalısın... sana yazdığı mesajı da sakın silme.. Rabbim yar ve yardımcın olsun ...

Sende bir hata yok. Üzülme diğer konunda da aklımdan aynı şey geçmişti. Muhtemelen işyerinde birisi ile yakınlaşması var, ona da senin ile ilgili yalanlar söylediyse bunun ortaya çıkmasını - yani senin aslında ne kadar aklıbaşında bakımlı vs. olduğunu görmesini- istemiyordur. Şifrelerini değiştirmesi ve senin bu kadar sakin konuşmana rağmen boşayacağım diye evden ayrılması da fırsat kolladığını gösteriyor. Gitsin biraz perişan olsun, sende yüz verme anlar o zaman hatasını.

Bencede kendini hizla topla arkadasim. Boyle bir mesaj atmasi senin karsinda ezildigini gosterir. Dedigin gibi yuzune soyleyecek cesareti bile yok.
Onun icin uzuldugunde sana attigi mesaja bak, hayata ona inat hirsla saril. Yapmak istediklerini gerceklestir, planlarin vardi senin

Sadece ilk sayfaları okumuştum yaptığım yorumdan önce. Haklı olmak istemezdim:2:

Son düzenleme:
Cnm benim ne diyecegimi bilemedim.
O esi olucak kisi hic Allah korkusu kalmamis,
Yinede unutma dunyanin sonu degil.
Sanirim daha cok gencsin hedefin neydi senin bu hayatta onu dusun .
Topla kendini bu dunya da kimsenin ettigi kimsenin yanina kar kalmiyor.
Insan boyle durumlarda baskalarina laf anlatmak yeni duzen kurmak gibi seyler dusunmek zor yani.
Allahim ya insan kimseye guvenemeyecek mi?
Bi muhendis oldun sanki padisah cok yuksektesin ya dusmezsin.
Belkii bi isci olsaydi arkadasin esi yorgunluktan etrafa bakamazdi gerci o halde de
Aldatanlar var ya neyse.
Bende sabah sabah cok uzuldum onca fedakarligin geldi gozumun onune.

Okurken hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendim Rabbim yardımcın olsun Allah o insan müsveddesinide sürüm sürüm süründürsün..
Bu dünyanın bir de sonrası var beyimiz unutmuş galiba.bay ne oldum delisi

Oncelikle yasadiklarina cok uzuldum. Bence esinin dunyaya bakis acisi zamanla cevresindekilere de bagli olarak( arkadas cevresi) degisti. Senin tanidigin sevdigin adam degil. Bunu sana itiraf etmeye de cekiniyor. Tepkinden korkuyor ya da utaniyor. Bu durum da onu hircinlastiriyor.

Boyle bile olsa sana ve cocugunuza boyle davranma hakki yoktu. Bence adim atma bekle.

aynen bence de ne oldum delisi olmus.

içim sızladı bu yazdığınızı ouyunca =( Allaha havale edin kardeşim eşinizi. bu yaptığının bedelini bu dünyada görmesi hafif kalır, ahirete kalsın ki hesapta çetin olsun.

Evliliği için kendini koruyan, fedakar, namuslu, temiz eşi dururken gidip pisliğe böyle batan adama melekler de yer de gök de lanet eder. Allah bildiği gibi yapsın! Çok üzüldüm ve sinirlendim. yazık . o kadar verilen emeğe. hiç değmiyormuş eşiniz hem de hiç. yazılacak çok şey var ama boğazım düğümlendi üzüntüden =( Allah güç ve sabır versin size. üzülmeyin bu acı da geçer. yeniden hayata sarılacaksınız zamanla...kendinizi salıvermeyin ve bir uzmandan yardım alın mutlaka

Ben bu mesaji gormemistim. Sok oldum su anda.

yeni sifreyi isteyip vermedigi icin iste kavga buyudu. yeni sifrelerini vermek istemedi. onunda bir ozeli olmaliymis.
diger konumuda bakabilirsiniz orayada sorunlarimi yazmistim. son zamanlarda benden utaniyordu.

Şu benim özelim olayına sinir oluyorum ya... yüzlerce kişinin gördüğü hesap eşine karşı mı özeli oluyormuş!!!! Biz de yedik...

Herkesin özeli vardır da bu, günlük olur,kendini iç dünyasını ilgilendiren bir şey olur.. Karı-koca arasında böyle saçma "özelim"ler olmaz... Demek ki sana karşı duvarı örüp kendi dünyasını kuruyor..Ben böyle anlarım.

Hakkında hayırlısı olsun canım..Zaten adam çekip,gitmiş..Çocuğunu,eşini görmeyecek kadar kör eden ne acaba?? Bence şüphelerinde haklısın.. Üzücü ama...

Allah yardımcın olsun.

ödül alırken,onu bugünlere getiren kişiyi yanında istememesinden belliydi.keşke ne olursa olsun o törene gitmiş olsaydın da oradakilere kendini gösterseydin.aslında giyin hazırlan al çocuğunu git işyerine,gerekirse yüzüne tükür ama oradakiler senin ne aklı başında ne hoş biri olduğunu görsünler ve itibarı da zedelensin

vallahi böyle bir şey varsa çok iyi ya

chorme kullananlarda şifreleri bulmak çok kolay ayarlar - gelişmiş ayalar- keydedilen şifreleri yönet'ten gizli şifreyi göster diyorsun bütün üye olduğu siteleri gördüğün gibi şifreleri de görürsün.. Tabi kayıtlı olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…