Bilen ve tecrübeli olanlardan yardım, boşanma ve iş konu

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.712
9.197
158
Kızlar merhaba,
Direkt sorumu sorayım; iş bulur gibi oldum. Geçen konumda anlattığım yer beni çağırmadı ne yazık ki. Bu yeni bir yer. Tabi bu arada dava süreci de ilerledi, dilekçeler verildi, ekonomik durum araştırmaları falan yapıldı.
Bildiğiniz üzere ben hala öğrenciyim. Yani maddi gelirim yok. E dava da çekişmeli malumunuz.
Sorum şu; görüşme olumlu geçer de işe girersem bu durum davaya nasıl etki eder. Sigorta falan işin içine girecek çünkü.
Boşanma aşamasında olanlar beni anlar, her adımı hesaplayarak atmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki. Karşı taraf sırtlan gibi hata arıyor.

Çok bilmiyorum ama nafaka almak istiyorsanız ve çocuk yoksa sigortalı olduğunuzda kendiniz için nafaka alamayabilirsiniz.
Benim annemin arkadaşı sırf nafaka alabilmek için işten çıktı. Sonra tekrar geri girdi. Doğru bir yol mu emin değilim ama böyle oldu.

Çok bilmiyorum ama nafaka almak istiyorsanız ve çocuk yoksa sigortalı olduğunuzda kendiniz için nafaka alamayabilirsiniz.
Benim annemin arkadaşı sırf nafaka alabilmek için işten çıktı. Sonra tekrar geri girdi. Doğru bir yol mu emin değilim ama böyle oldu.
Çocuk yok. Nafaka istiyorum evet.

Tedbir nafakası alıyorsanız boşanma sürecinde miktarı azaltılabilir
Nafakanın miktarı hiç önemli değil ki zaten henüz bağlanmadı. Ben o nafakayı sokak hayvanlarına harcayacağım diye aht verdim.
Benim merak ettiğim, davaya başlarken dilekçede falan da öğrenci olduğumu yazdık, şimdi çalışıyor görünürsem yalancı durumuna düşer miyim diye.

Nafakanın miktarı hiç önemli değil ki zaten henüz bağlanmadı. Ben o nafakayı sokak hayvanlarına harcayacağım diye aht verdim.
Benim merak ettiğim, davaya başlarken dilekçede falan da öğrenci olduğumu yazdık, şimdi çalışıyor görünürsem yalancı durumuna düşer miyim diye.

çalışırsanız şu tarihte başladım, artık çalışıyorum der geçersiniz

neden yalancı olasınız ki

hatta mecbur kaldım geçinmek için iş aradım buldum çalışıyorum dersiniz açıklama da şık olur

çalışırsanız şu tarihte başladım, artık çalışıyorum der geçersiniz

neden yalancı olasınız ki

hatta mecbur kaldım geçinmek için iş aradım buldum çalışıyorum dersiniz açıklama da şık olur
Okul başlayınca mecbur bırakmak zorunda kalacağım zaten. Evet bu açıklama mantıklı.

Haklarımı istiyorum. Benden zorla alınan herşeyin bedeli olarak görüyorum çünkü.

Tazminat davası açabilirsiniz o zaman. Haklı bulunursanız alırsınız veya takılarınız için ziynet davası açabilirsiniz ama nafaka istemek başka bir şey. Dahası nafakayı ihtiyaç için değil sokak hayvanlarına bağışlamak için istiyorsunuz. Hak olarak bakarsak böyle bir hakkınız etik olarak yok.

Tazminat davası açabilirsiniz o zaman. Haklı bulunursanız alırsınız veya takılarınız için ziynet davası açabilirsiniz ama nafaka istemek başka bir şey. Dahası nafakayı ihtiyaç için değil sokak hayvanlarına bağışlamak için istiyorsunuz. Hak olarak bakarsak böyle bir hakkınız etik olarak yok.
Açtım açtım.
Her neyse, öğrenmek istediğim nafaka konusu değildi zaten. Başka bir yazar söyledi.
Teşekkürler.

Hayır düşmezsiniz ilk mahkeme de belirtirsiniz o zaman

Back
X