- 27 Temmuz 2019
- 2.712
- 9.197
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Çocuk yok. Nafaka istiyorum evet.Çok bilmiyorum ama nafaka almak istiyorsanız ve çocuk yoksa sigortalı olduğunuzda kendiniz için nafaka alamayabilirsiniz.
Benim annemin arkadaşı sırf nafaka alabilmek için işten çıktı. Sonra tekrar geri girdi. Doğru bir yol mu emin değilim ama böyle oldu.
Nafakanın miktarı hiç önemli değil ki zaten henüz bağlanmadı. Ben o nafakayı sokak hayvanlarına harcayacağım diye aht verdim.Tedbir nafakası alıyorsanız boşanma sürecinde miktarı azaltılabilir
Nafakanın miktarı hiç önemli değil ki zaten henüz bağlanmadı. Ben o nafakayı sokak hayvanlarına harcayacağım diye aht verdim.
Benim merak ettiğim, davaya başlarken dilekçede falan da öğrenci olduğumu yazdık, şimdi çalışıyor görünürsem yalancı durumuna düşer miyim diye.
Çocuk yokken nafaka verildiğini bilmiyordum, çok şaşırdım.Çocuk yok. Nafaka istiyorum evet.
Okul başlayınca mecbur bırakmak zorunda kalacağım zaten. Evet bu açıklama mantıklı.çalışırsanız şu tarihte başladım, artık çalışıyorum der geçersiniz
neden yalancı olasınız ki
hatta mecbur kaldım geçinmek için iş aradım buldum çalışıyorum dersiniz açıklama da şık olur
Henüz yok zaten ama bildiğim kadarıyla ayrılma durumunda yoksulluğa düşen tarafa karşı taraf nafaka ödüyor.Çocuk yokken nafaka verildiğini bilmiyordum, çok şaşırdım.
Doğrudur.Henüz yok zaten ama bildiğim kadarıyla ayrılma durumunda yoksulluğa düşen tarafa karşı taraf nafaka ödüyor.
Çocuk yoksa niye nafaka alıyorsunuz ? İşe girdim diye bildirin . Kendi maaşınızdan sokak hayvanlarına yardım yaparsınız nafaka ne alaka ?Çocuk yok. Nafaka istiyorum evet.
Uzun hikaye.Çocuk yoksa niye nafaka alıyorsunuz ? İşe girdim diye bildirin . Kendi maaşınızdan sokak hayvanlarına yardım yaparsınız nafaka ne alaka ?
Haklarımı istiyorum. Benden zorla alınan herşeyin bedeli olarak görüyorum çünkü.Çocuk yoksa sigortalı işe girene kadar nafaka bağlanabilir. Zaten çocuğunuz yokmuş, nafakayı ne yapacaksınız?
Haklarımı istiyorum. Benden zorla alınan herşeyin bedeli olarak görüyorum çünkü.
Açtım açtım.Tazminat davası açabilirsiniz o zaman. Haklı bulunursanız alırsınız veya takılarınız için ziynet davası açabilirsiniz ama nafaka istemek başka bir şey. Dahası nafakayı ihtiyaç için değil sokak hayvanlarına bağışlamak için istiyorsunuz. Hak olarak bakarsak böyle bir hakkınız etik olarak yok.
Hayır düşmezsiniz ilk mahkeme de belirtirsiniz o zamanNafakanın miktarı hiç önemli değil ki zaten henüz bağlanmadı. Ben o nafakayı sokak hayvanlarına harcayacağım diye aht verdim.
Benim merak ettiğim, davaya başlarken dilekçede falan da öğrenci olduğumu yazdık, şimdi çalışıyor görünürsem yalancı durumuna düşer miyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?