Esimin bilgisayarı hep şirkette olur.Bayram diye evde.bende gecmisi karıştırdım.bı internet sitesine girmiş..bayannlarla canlı konuşulan bir site .aynı gün arkarkaya 4 kere girmiş .3 hafta önce....mail şifresini bilmiyorum...şimdide dikkat cekmemek için sormuyorum ...uyemi nasıl öğrenirim...belkide başka bir maili var .icime kurt düştü(((
Esimin bilgisayarı hep şirkette olur.Bayram diye evde.bende gecmisi karıştırdım.bı internet sitesine girmiş..bayannlarla canlı konuşulan bir site .aynı gün arkarkaya 4 kere girmiş .3 hafta önce....mail şifresini bilmiyorum...şimdide dikkat cekmemek için sormuyorum ...uyemi nasıl öğrenirim...belkide başka bir maili var .icime kurt düştü(((
Tahmin ettgim şifreleri girdim olmadışifremi unuttum diye girersem onun mail adresine mail gider şifre degisikligi diye .Onu uyandırmak istemiyorum.isin ucunda gunAh almak rezil olmak var..
Tahmin ettgim şifreleri girdim olmadışifremi unuttum diye girersem onun mail adresine mail gider şifre degisikligi diye .Onu uyandırmak istemiyorum.isin ucunda gunAh almak rezil olmak var..
valla ben o kadar emin değilim bununla alakalı geçende milliyette haber çıkmıştı hemen aklıma kk gelmişti hatta, haberi aradım bulamadım, mail adreslerini çalıp, üye yapıyorlarmış insanları, ve mail kutularınada sürekli mesaj düşüyormuş, benim bi kaç mailim var bitanesi aynen böyle, sürekli spama atmama rağmen hala mailime mesaj düşüyor, sanki beni tanıyorlarmışta öyle konuşuyorlarmış gibi, belki mailine düştüyse bu şekilde mesajlar ordan tıklamıştır
hemen yargısız infaz yapmamak lazım
sen eşini bizden iyi tanıyorsun muhakkak, meyli varsa bu tip şeyere o zaman araştır, yok meyli yoktur diyosan kafanı bulandırma
PArola var üye olmuş.ne yapicam bilmiyorum
PArola var üye olmuş.ne yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?