Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şey değil mi utc serhanın kabusunda oya ya da sey miydi mervenin hayalinde oyaHanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur
durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
AY çok güldüm çok yaşayın emiHay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?
Bugünkü Kamu spotumuz
Her perşembemi duşa girilecekmiş![]()
Egoyla burnu havadalikla ne ilgisi var cidden merak ediyoruM. Tr’de cogu erkek kisisel bakimina bile ozen gostermezken sizce de sadece kadinlardan bu kadar beklenti fazla degil mi?Arkadaşımiz nacizane ve gerçekten güzel bir paylaşım yapmış millet er kişisi ne yapacak banane önce erkek yapsın egosunda.. neden kadınlarımız üzülüyor yazık yuvalar dağılıyor diye üzülürdum meğer boşuna değilmiş .. bu ego bu burnu havadalikla zor arkadasim zor...
Zaten öyle bir adam varsa en başından da pistir bakimsizdir hayata alınmamalıdır.. aynı eve girildiğinde bu durum oluştuysa kavga ederek çözülmezse ki bu konuşulur adabiyla yavaş yavaş islenir istekler hem kadına hem erkeğe . Evlilik ego savaşı demekse sizin için dilediğiniz gibi yaşayın ama evlilik emek demektir ve bu emekle sevgi akar giderEgoyla burnu havadalikla ne ilgisi var cidden merak ediyoruM. Tr’de cogu erkek kisisel bakimina bile ozen gostermezken sizce de sadece kadinlardan bu kadar beklenti fazla degil mi?
Erkek kadınını el üstünde tutmak zorundadır. Vahşi bir zihniyet var kadının erkeğe kul köle olması gerektiğini her hatasını görmezden gelip boyun eğmesini isteyen. Önce erkek adamlığını gösterip kadına özen gösterecek. Kadın zaten elinden gelen inceliği yapar. Ben eşimle ego savaştırıp kavga eden biri değilim eşim ince biridir bana hassas davranır hep iltifat eder. Kendimi özel hissettirir her anımda yanımda olur. Ben de gerekirse ayaklarını yıkarım ki yaptığım şeyler de yeri geldi rahatsızlandı yatağa büyük abdesti kaçtı gık demeden temizledim hiç tiksinmeden yüzüne vurmadan yaptım yine yaparım. Bu yola hastalıkta sağlıkta diyerek yola çıktık. Ama işte erkek adamlığını gösterecek. Hanzonun teki olsa tırnağımı atmam mesela. Bizim tepkimiz buna. Kadın değerlidir ve sevdiği adam ona bir adım atsa kendisi koşar. Böyle her şeyi kadının sırtına yükleyen paylaşımları bu yüzden doğru bulmuyorum.Arkadaşımiz nacizane ve gerçekten güzel bir paylaşım yapmış millet er kişisi ne yapacak banane önce erkek yapsın egosunda.. neden kadınlarımız üzülüyor yazık yuvalar dağılıyor diye üzülürdum meğer boşuna değilmiş .. bu ego bu burnu havadalikla zor arkadasim zor...
[
Erkek kadınını el üstünde tutmak zorundadır. Vahşi bir zihniyet var kadının erkeğe kul köle olması gerektiğini her hatasını görmezden gelip boyun eğmesini isteyen. Önce erkek adamlığını gösterip kadına özen gösterecek. Kadın zaten elinden gelen inceliği yapar. Ben eşimle ego savaştırıp kavga eden biri değilim eşim ince biridir bana hassas davranır hep iltifat eder. Kendimi özel hissettirir her anımda yanımda olur. Ben de gerekirse ayaklarını yıkarım ki yaptığım şeyler de yeri geldi rahatsızlandı yatağa büyük abdesti kaçtı gık demeden temizledim hiç tiksinmeden yüzüne vurmadan yaptım yine yaparım. Bu yola hastalıkta sağlıkta diyerek yola çıktık. Ama işte erkek adamlığını gösterecek. Hanzonun teki olsa tırnağımı atmam mesela. Bizim tepkimiz buna. Kadın değerlidir ve sevdiği adam ona bir adım atsa kendisi koşar. Böyle her şeyi kadının sırtına yükleyen paylaşımları bu yüzden doğru bulmuyorum.
Yoo esin odunsa bak sen bunlari yap gör nasıl yola gelecek mesajı var burada.Aslinda paylasimla sizin pqylastiginiz arasinda fark görmüyorum. Sizinki gibi normal ve herkesin özverili olsugu bir yuva icin ögüt oldugunu düaünüyorum.
Tuhaf evliliklerde zaten kadin o yazilanlari yapmak icinden gelnezki
Ne diyorsun sen Allah aşkına yaHanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur
durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Aslında güzel şeyler anlaşılmaması normal evet çok simartmayacaksin ama bayanında yazdığı gibi kadın gibi davran erkek gibi düşün. Erkek ne ister diye düşünsek hepimiz zaten anlarız demi? Bunları ardarda yap denilmiyor aralıklarla yapılabilir. Erkek ilgi ister tatlı söz 2 güzel davranış ister kapıyı eşi gülerek açsın ki tüm yorgunluğunu unutsun ister. Eskilerde böyleymiş şimdi aldatan aldatana k.bakmayinda bayanın eşine özen göstermesinin sonucu neden kötü olsun ki bu devirde ayak yikatan adammi kaldı. Sen ilgi göster tatlı sözünü ağzından eksik etme hiçbi erkeğin eşine kötü davranacağını sanmıyorum. Nadir durumlar hariç çoğu adam eşi evlendiği gibi olmadığı için gözü dışarı kayıyor. Evlenmeden önce bakımlar güzel giyinmeler aşkım canımlar evlenince kezban pariste kimse k.bakmasin evlendikten sonra kendini salmayan kadın çok nadirHanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?