Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Hic oyle guleryuzle acamiyorum kapiyi ben de isten gelmisim etrafi toplamisim kizimi uyutmusum yemek yapmisim kizim uyaninca disari parka cikmak istiyor o ara benim adam zile basiyoapiyi aciyom bekliyom bi bana bakacak mi nerdee hee hosgeldin diyom aklimdan ohhh isten geldi keyfini surecek benim mesaiye devam bazen adamlar icin yasadigimizi dusunuyom.

Ben daha geçen gün burda hamile birinin şiddet gördüğünü okudum
Kadınların çoğu zaten bunları yapıyodur emin olun
Sorun çoğu zaman karşı cinste siz onlarada burdan şöyle özlü sözler içeren maddeler yazsanız
Hatta ilk madde benden olsun
Kadın sana emanettir ve ayaklarının altı cennettir onu incitme

Aklını kaçırmamış hiç bir terapist böyle tavsiyeler vermez zaten. Galiba terapiste gidiyorum diye yanlışlıkla çok bilmiş cahil bir teyzenin evine dalmış
Katılıyorum , zira sahte psikolog , sahte terapist falan gibi şeylerde çok duyuyoruz ... arkadaşın terapist hazırlıktan terk büyük ihtimal

Neden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.
Her ilişkinin dinamiği ve her insanın karakteri farklıdır.
Listelerden de kurallardan da nefret ederim, özellikle konu ilişkiler ise.
Hem bu liste köyünden dün çıkmış, ilişki nedir bilmeyen , kısır gününde toplanan kadınlara verilecek öğütlerden.
Bu platformdaki insanların akıllarını aşağılamak resmen.
Çok bayağı buldum.
TEMA Vakfı: Tmm

Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparım 🤷🏻‍♀️ He suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus 😁😉
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşün 🤔 yani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur 😉 durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Çok doğru buldum yazınızı özellikle de erkek gibi düşünmek konusunda biz daha kapsamlı düşünebiliyoruz onlar daha düz olduğundan orta yol bu şekilde bulunuyo mesela teferruat sevmiyolar bişeyi ima etmiceksin direk söyliceksin bide beklentin olmicak öyle yok çiçek almıyo bilmem ne sevgiyi bişeylerle ölçmemek lazım zaten sevgi saygı belli eder kendini, biz bu maddeleri yaşıyoruz özellikle ayrı uyumama görevleri hariç tabi, trip hele hiç atmam canım sıkılsa konuşur hallederiz atsam da uzatmam bi sarılır iki sever geçer unuturum, ortak şeyler yapmak da önemli duş olsun oyun yürüyüş bi konu hakkında uzun uzun konuşabilmek vs yani eşten ziyade arkadaş da olabilmek çok önemli. Bu arada bu kadınların taş atıp yorulacağı bişey değil kendi mutlulukları için yoksa eşlerini tepeye çıkaracak bişey yok bunda

Hay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?
Küçük bıldırcın?? :D: D

Cemalim yapmaz diyip kapa bence konunu konu sahibesi beyfendi bende hatları karıştırdın ya bu günde cuma dünü kaçırdım diye napmaliyim onun da dersini vereydin iyiydi :işsiz:

Back
X