Arkadaşlar bugün ben tanındık bir kozmetik mağazasından alışveriş yaptım. Devamlı alışveriş yaptığım mağaza. Kadınlar günü indiriminden dolayı gittim.
Alışverişimi yaptım, cüzdanımı çantama koyarken başka müşteriler geldi, kasiyer kız da ürünleri bana doğru poşetle itti. Diğer müşterilerin ürünlerine yer açmak için. Ben de önüme gelen iki poşeti aldım çıktım.
Çıkışta fişe baktım bir yanlışlık var sanarak geri döndüm girdim baktım yanlışlık yok dediler. Eve giderken poşetlere baktığımda hediye kutusunda bir ürün gördüm. Açtım baktım benim almadığım bir parfüm. Yanında da firmanın katalogu var. Sandım ki kadınlar günü hediyesi. Eve geldim ve telefonla arandım.
-Queen hanım yanlışlıkla bir ürün gitmiş sanırım size, denildi. Evet parfüm mü dedim, ne zaman bırakabilirsiniz dedi, akşam bırakırım dedim, kapattım.
Eşimi bekledim yemeğimizi yedik, çayı içelim bırakalım derken telefon geldi.
Sert bir üslupla
-Parfümü akşam bırakacağınızı söylediniz hala getirmediniz(1 saat olmadı arayalı), parfümü ayırtan adam ikidir geliyor biz sizi bekliyoruz. Ben de akşam getireceğim dedim, getireceğiz dedim. Araba bekliyorum dedim. Hem bu üslup nedir kendi hatanızı bana mı bağladınız dedim. Benim bir hatam yok hanımefendi orda iki poşeti alıp gittiniz, kameradan baktım dedi.
Siz ürünleri bana doğru ittiniz, ben o sırada kendi ürünümle birlikte poşeti alıp çıkmışım, çaldım mı ben ürünü, ayırt edilen ürünün benim ürünlerimin yanında ne işi vardı, kapalı poşeti ben nerden bileceğim tekrar girdiğimde neden istemediniz dedim.
Ne zaman getireceksiniz, parfüm umrumda değil, yedeği olsa üstüne düşmezdim ama yedeği yok parfümü adam bekliyor dedi.
Canım ne zaman isterse o zaman getiririm ya da getirmiyorum gelin alın çok konuşacağınıza parfümü dedim.
Siz aldınız siz getireceksiniz dedi.
Getirmiyorum dedikten sonra sizi genel müdürlüğe bildireceğim diye bana bağırıp kapattı telefonu.
Ben de müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim.
Uzun oldu kusura bakmayın ama şu an hırsızlıkla suçlanmış durumda kalıyorum ve canım çok sıkkın. Yapabileceğim hukuki bir durum var mı? Yanlarına da kalsın istemiyorum. Fişim duruyor, iki kez girdiğim kamera kayıtlarında vardır mağazaya. Yardımcı olabilecek arkadaşlar fikir verir misiniz?