Bimer tüm başvuruları kayda alıyor ve işlem başlatıyor.kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.
O işler belli olmaz bilişim suçlarını hafife almayın. 5651 sayılı bilişim suçlarını yasasını okuyun derim.kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.
334 yıl. Almış.dün okumuştum gencin birisi bir bankanın internet şubesinin giriş sayfasını yapıp 20-25 kişiyi bilgilerini almış onlarda bankanın öncülüğünde şikayet etmişler o genç 190 sene falan ceza aldı ve şuan içeride
Allah kimsenin başına vermesin. Ben iyimser yazmışım334 yıl. Almış.
kızlar zaten bu çocuk gidip de suçduyusunda bulunamazmış ki o zaman zaten blof yapmış oluyor. adam gitse elindeki ekran görüntüsünü verse dicekler ki sen kimsin? hakaret edilen değilsin eden değilsin. sonuçta avukat olsa anlarım ama değil.
Onda sahtecilik ve dolandırıcılık vardır muhtemelen, mağdur sayısı da çok, ceza o yüzden o kadar fazladır.dün okumuştum gencin birisi bir bankanın internet şubesinin giriş sayfasını yapıp 20-25 kişiyi bilgilerini almış onlarda bankanın öncülüğünde şikayet etmişler o genç 190 sene falan ceza aldı ve şuan içeride
İstedigin kadar modemi aç kapat :)Modeme rset atsin yeniden kursun. Kapatip acsin. Ip degisiyor o zaman :)
Bilgi işleme sormuştum benimde başıma böyle bişey geldi. Modemi rsetle dedi, 24 saat kapalı tut. Kapat aç sonra yeniden kur Ip değişiyor dedi. Iş yerindeki bilgi işlemin yalancisiyim.İstedigin kadar modemi aç kapat :)
Telekomda tüm ip adresleri ve hangi saniyede hangi telefon numarasindan girildiği kayıtlar Log'lar kayıtlıdır ve en az 2 yıl arşivlenir
Bilgi işleme sormuştum benimde başıma böyle bişey geldi. Modemi rsetle dedi, 24 saat kapalı tut. Kapat aç sonra yeniden kur Ip değişiyor dedi. Iş yerindeki bilgi işlemin yalancisiyim.
Evet canım ama isim soyisim olmadığı sürece Ip değişmesiyle işi hallolur. Ip değiştiği isim soyisim yoksa bulamazlar. Fake hesaptan yazmış ya öyle demiş arkadaş.Ip degisir ama ornegin interneti kullandigin abone uzerine degisen tum kayıtlar loglanmıstir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?