• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan var mı?

size bişey sormak istiyorum, umarım bilen vardır. benim facebook um yok, yani kullanmıyorum. o yüzden de tam olarak bilemiyorum. bir arkadaşım face de tanımadığı biriyle tartışmış bir videonun altında. siyasi bir videoymuş ve yorum yazılıyor ya, o şekilde yorumlar yazılırken ünlü bir siyasetçi ismini vermiyim şimdi başımız belaya girmesi onunla ilgili hakaret değil de nasıl desem iftira tarzı bişey yazmış. yani suçlama diyelim ama sinirle yazdım diyor. sonra da bu diğer yorum yazan şahsiyetle tartışmaya başlamışlar ve kişi de demiş ki, sen bu siyasetçiye iftira atamazsın. bu yazdıklarının görüntüsünü aldım kaydettim. silsende yarın gidip senin hakkında dava açıcam demiş. arkadaşım da şimdi çok korkuyor. arkadaşım yazdığı herşeyi silmiş ve face hesabını da kapatmış. face de böyle birşey başına gelen var mı bilgisi olan var mı acaba? bişey olur mu?
Yav He He. Bu da yeni moda oldu ekran görüntüsü alıp dava açacam demek. Dava açmak öyle kolay bir şeydi zaten . malum kişiyse eğer bu siyasetçi onun hakkında zaten tek konuşan kişi arkadaşınız değil. Savcı hepsiyle tek tek uğraşacak olsa ohooo. Yani ben olsam çok sıkıntı yapmazdim canı sıkılan birine dava açıyor ahahahha

madem bukadar korkacakti neden kendine hakim olmamis bu kadar sey saydirmis... iftira hakaret varsa davada acilir .. ip den kesinlikle bulunur.. bulunmaz diye bisey yok.. artik bekleyip görecek kendisi gercekten dogrumu dedikleri diye..
zaten tüm gece uyumayacağım diyo. valla tatlım biraz düşman o siyasetçiye ondan sanırım hakim olamamış

ya bu kadar şeyin içinde kimse onun peşine düşmez artı siyasetçi kendi gidip şikayet etse neyse de kız ne alaka o kız etse ne etmese ne arkadaşınızında korkusu varsa ağzından çıkanlara dikkaat etsin

Yav He He. Bu da yeni moda oldu ekran görüntüsü alıp dava açacam demek. Dava açmak öyle kolay bir şeydi zaten . malum kişiyse eğer bu siyasetçi onun hakkında zaten tek konuşan kişi arkadaşınız değil. Savcı hepsiyle tek tek uğraşacak olsa ohooo. Yani ben olsam çok sıkıntı yapmazdim canı sıkılan birine dava açıyor ahahahha
öyle mi diyorsunuz. yani bilmiyorum allah da düşürmesin ama ben de çok kolay olmadığını düşünüyorum. çünkü youtube da bi video izliyorum altında ne hakaretler ne küfürler. facede da öyle zaten arkadaşımda o yüzden biraz rahat davranmış.

evet hayran sayfaları videolar paylaşıyor ya onun altına girmiş yorum yazmış. ne gerek varsa artık
benim anlamadığım insan haz etmediği bir siyasetçiyi ne diye sayfasına girer de yorum yazar kavga eder bun yapanlar hangi kafayla yapıyorr ya

ya bu kadar şeyin içinde kimse onun peşine düşmez artı siyasetçi kendi gidip şikayet etse neyse de kız ne alaka o kız etse ne etmese ne arkadaşınızında korkusu varsa ağzından çıkanlara dikkaat etsin
kız değil tatlım erkekmiş şikayet etçem diyen şahıs ve de yarın gidip senin hakkında suçduyusunda bulunucam bakalım bunları da ispatla hakim karşısında demiş.

demekki bi anlik sinirle degil.. bilerek girilmis hinc almakmi istenmis artik ne dsunulduyse :))

kız değil tatlım erkekmiş şikayet etçem diyen şahıs ve de yarın gidip senin hakkında suçduyusunda bulunucam bakalım bunları da ispatla hakim karşısında demiş.
kız erkek ne fark ediyor biri burda siyasetçiye hakaret etse ben gidip ne hakla şikayet edebilirim azıcık mantığa davet ediyorum arkadaşınızı ya siyasetçi kendi şikayet etmiyor haberi bile yok ama bir başkaı dava açacakmış bunun dava harcı var şyu buyu kim uğraşır ya arkadaşnıza tek tavsiyem klavye artistliği yapmasın madem korkusu var

öyle mi diyorsunuz. yani bilmiyorum allah da düşürmesin ama ben de çok kolay olmadığını düşünüyorum. çünkü youtube da bi video izliyorum altında ne hakaretler ne küfürler. facede da öyle zaten arkadaşımda o yüzden biraz rahat davranmış.
Ya bi arkadaşın adına fake hesap acmislardi. Tabi ayni isim ve ayni fotolarla. İste saçma sapan yazilar vardı . arkadaş polise gitti tabi o arada hesabi kapatmışlar. Polis de boşuna ugrasmayin hesabi kapattiysa bulamayiz dediler. Kız da uğraşmadı. Sanmıyorum ki issizin teki cidden bi siyasetçi için ugrassin bu kadar.

demekki bi anlik sinirle degil.. bilerek girilmis hinc almakmi istenmis artik ne dsunulduyse :))
Aynen yani bir insan sevmediği bir isanın sayfasında videosunda ne arar i böyle artistlenip artistlenip sonra bir de korkuyorlar ya ne diyeceğimi şaşrıyorum

Ya bi arkadaşın adına fake hesap acmislardi. Tabi ayni isim ve ayni fotolarla. İste saçma sapan yazilar vardı . arkadaş polise gitti tabi o arada hesabi kapatmışlar. Polis de boşuna ugrasmayin hesabi kapattiysa bulamayiz dediler. Kız da uğraşmadı. Sanmıyorum ki issizin teki cidden bi siyasetçi için ugrassin bu kadar.
ay bu çok güzel cevap çok sevindim. inşallah öyle olur. yazılar silindi ve hesap da kapandı. inşallah bişey çıkmaz.

Arkadasiniz madem soylediklerinin arkasini dolduramiyor ne diye ozellikle o siyasetcinin hayran sayfalrina girip atip tutuyor. Kucuk heralde daha kendi kendine korkmus baya. Kucukse de herseye karismasin. Ayrica o siyasetci her kimse mutlaka sevenleri oldugu gibi sevmeyenleri de vardir ve tek laf eden o degildir. Sanmam ki dava acsin adamin biri onun adina :KK30: bu gece uyuyabilir yani :KK24:

Arkadasiniz madem soylediklerinin arkasini dolduramiyor ne diye ozellikle o siyasetcinin hayran sayfalrina girip atip tutuyor. Kucuk heralde daha kendi kendine korkmus baya. Kucukse de herseye karismasin. Ayrica o siyasetci her kimse mutlaka sevenleri oldugu gibi sevmeyenleri de vardir ve tek laf eden o degildir. Sanmam ki dava acsin adamin biri onun adina :KK30: bu gece uyuyabilir yani :KK24:
inşallah tatlım. insanın başına iş bir kere geliyor işte. bundan sonra dikkat eder zaten ama yarını bi atlatsa beni de yedi bu arada :)

inşallah tatlım. insanın başına iş bir kere geliyor işte. bundan sonra dikkat eder zaten ama yarını bi atlatsa beni de yedi bu arada :)
Iyi de karsi taraf şikayet etse bile yarın hemen ogrenemez ki 6.7 ayı bile bulabilir arkadasina kagit gelmesi.yada ifadeye çağırılmasi.

edevletten görülüyor diye biliyorum.
Hakkında dava açılırsa görülür pat diye hemen dava açılmaz. Karsi taraf şikayet eder. Bunun bir araştırması var arkadasiniz ifadeye çağrılır gider ifade verir ki buda 5.6 ayı bile bulur arkadaşın ifade verdikten sonra Savcı dava Acarsa o zaman görülür e Devlette şu gün şu saatte mahkeme diye.

Yaptığı şey bilişim suçudur (ek olarak şahsın kendisi de iftira suçlamasında da bulunabilir).
Hesabını kapatmış olması bir şeyi değiştirmez. Facebook ve türevleri bilgileri backup yapabiliyorlar.
Ip den bulunuyor.

Bana blöf gibi geldi ancak belli olmaz.

Back
X