Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake olmasi bir şeyi değiştirmez işin içine ajanlar girerse eğer facebook zaten apaçık bir ajanın klasörüdür bna göre.Facebook ip adresi vermiyor tabi yinede karsi taraf şikayet edebilir.
Tahmin ettiğim kisiyse kesin bulunur. Daha yeni örnekleri oldu bunun. Ve hapis cezası alanlar bile oldu. Ama tahmin ettiğim kisiysemelih gökçek değil daha üst düzey biri![]()
ozaman Cumhurbaşkanımız.
İlk defa birinci ağızdan iftira attıklarını da itiraf etmiş oldular sanki :)
Mahkemeye gitmesine bile gerek yok BİMER tüm şikayetleri resmi olarak işlem yapıyor.
ve suç/hakaret internet üzerinden olunca cezada indirim yapılmadığı gibi ceza iki misli olarak veriliyor.
Aslında arkadaşınızın yakalanmasına siz sebep olacaksınız. Çünkü faceye gerek yok sizin ip adresinizden size sizden de arkadaşınıza ulaşabilirler.
bilmiyorum tatlım ya ama hepimiz yeri geliyor burada bile sinirlenip birbirine bişeyler yazanlar oluyor. bunu hemen savcılığa mı taşımak gerek. sonuçta kadınlar kulubundede tartışan ve birbirlerine sinirle hakaret yazanlar oluyor. ama kimse savcılığa gitmiyomadem korkuyor ne diye boyundan büyük yorumlar yapıyor.
Bilişim suçunu hiç hafife almayın. Bizim ülkemizde bunun yasası bile var 5651 sayılı kanun emin ol bir sürü dava aciliyordur ve bilişim suçları yeri var karakollarda ve twitter ip adresi veriyor diye biliyorum.dün geceden beri bir araştırma yaptım da kızlar o kadar çok hakaret var ki siyasetçilere yapılan twitter dan özellikle anlık sürekli hakaretler yazılıyor. bence savcı bunların hangi biriyle uğraşsın bir çoğunu muhtemelen es geçiyorlardır. o yüzden ben yinede gidip suç duyurusunda bulunulsa bile savcının dikkate alacağını sanmıyorum. bütün bu şikayetlere dava açsaydı şuan mahkemeler hep bu suçlarla meşgul olurdu.
IP değişmez arkadaşin dediği dogru sizi bulmaları için karsi tarafın bilişim suclarina şikayet etmesi gerekti. Bilişim suclarina şikayet edilseydiniz bulunurdunuz.Evet canım ama isim soyisim olmadığı sürece Ip değişmesiyle işi hallolur. Ip değiştiği isim soyisim yoksa bulamazlar. Fake hesaptan yazmış ya öyle demiş arkadaş.
Ben depatronu milletvekili olan usulsüz bir fabrikayı şikayet etmiştim mail ile peşine düştüler olayın üstünden 6-7 yıl geçti. bilgi işlemin dediğini yaptım isim halloldu ondan söylüyorum.
Aynen ip değişmez telekom verir sikayet halinde bilişim suclarina anında bulunur arkadaşı şikayet etmemislerdir büyük ihtimalle.İstedigin kadar modemi aç kapat :)
Telekomda tüm ip adresleri ve hangi saniyede hangi telefon numarasindan girildiği kayıtlar Log'lar kayıtlıdır ve en az 2 yıl arşivlenir
inşallah canım. bizde öyle umuyoruz. ama arkadaş bugün dedi . ben de bilmiyordum diyor ki ben hiç isim yazmadım yani o siyasetçinin ismini yazmadan yorum yapmış. videonun altına. yani nasıl desem diyor ki bana sorsalar neden bu siyasetçiye bunları dedin, ben ona demedim ki dicem diyo. bunu ispat edemezler diyo. video da zaten genel bişey miş yani. o siyasetçi ile alakalı da değilmiş. eğer ifadeye çağrırsalar ben onun için demedim dicem diyo. son gelişme bu şimdilik.Aynen ip değişmez telekom verir sikayet halinde bilişim suclarina anında bulunur arkadaşı şikayet etmemislerdir büyük ihtimalle.
Simdilik bekliyecek artık :) bir dahada da sakin olur artık.inşallah canım. bizde öyle umuyoruz. ama arkadaş bugün dedi . ben de bilmiyordum diyor ki ben hiç isim yazmadım yani o siyasetçinin ismini yazmadan yorum yapmış. videonun altına. yani nasıl desem diyor ki bana sorsalar neden bu siyasetçiye bunları dedin, ben ona demedim ki dicem diyo. bunu ispat edemezler diyo. video da zaten genel bişey miş yani. o siyasetçi ile alakalı da değilmiş. eğer ifadeye çağrırsalar ben onun için demedim dicem diyo. son gelişme bu şimdilik.
Bunlar şikayete bağlı suçlardır.dün geceden beri bir araştırma yaptım da kızlar o kadar çok hakaret var ki siyasetçilere yapılan twitter dan özellikle anlık sürekli hakaretler yazılıyor. bence savcı bunların hangi biriyle uğraşsın bir çoğunu muhtemelen es geçiyorlardır. o yüzden ben yinede gidip suç duyurusunda bulunulsa bile savcının dikkate alacağını sanmıyorum. bütün bu şikayetlere dava açsaydı şuan mahkemeler hep bu suçlarla meşgul olurdu.
evet ama savcı sonuçta yazılan yorumu okuyup, burada isim falan geçmiyor yazan kişinin kime yazdığı bile belli değil diye dava açmayabilirmiş. çünkü kesinlikle isim geçmiyor. sadece bi lider deniyor ama bir sürü lider var.Bunlar şikayete bağlı suçlardır.
Şikayet edildiğinde savcılık devreye girer.
savcının mütalası önemli.evet ama savcı sonuçta yazılan yorumu okuyup, burada isim falan geçmiyor yazan kişinin kime yazdığı bile belli değil diye dava açmayabilirmiş. çünkü kesinlikle isim geçmiyor. sadece bi lider deniyor ama bir sürü lider var.
Ben bilgi işleme sormuştum valla bilemicem dediğini yapmıştım ama dediğiniz gibiyse ben ucuz yirtmisin demekkiIP değişmez arkadaşin dediği dogru sizi bulmaları için karsi tarafın bilişim suclarina şikayet etmesi gerekti. Bilişim suclarina şikayet edilseydiniz bulunurdunuz.