Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen konu ciddi.

Nöroloji doktoruda antidepresan yazabilir. Bende migren var strese bağlı olduğu için migren + antideprsan tavsiye etti ama istemediğim. İcin baska ilaca basladk

Noroloji bolumu bana da yazdi antidepresan.yazabiliyor.o zamanlar stresliydim kaygili uzuntuluydum.bas agrisi agirlik bas donmesi vardi.doktora biseylere uzuldugumu soyleyince vermisti.
Anladım canım ama bence muayene etmeliydi

Evet canım belli çıkmaza girerim allahım herkese hayırlı ömürler nasip etsin ininşallah bu baş ağrısının altinda farklı bir şey yoktur.

Evet biliyorum bir tane daha olursa çıkmaza girerim . inşallah başka bir neden yoktur çok saol canım.

Evet biliyorum bir tane daha olursa çıkmaza girerim . inşallah başka bir neden yoktur çok saol canım.
Evet canım bende beyin de baloncuktan supheleniyorum . Çünkü belirtiler bire bir. ama basit birsey de olabilir . En azından aklımda kalmaz.

aa bi çektirseydın ıcın rahatlardı ya benımde sureklı bir bas dönmelerim vardı cektık film nöroloji bölümünde hemen doktor iligiliydi yınede görmek ıstıyorum deyıp cektırmıstı mgrenden suphelensede allahtan temız cıktı bence baska doktorada git acıl sıfalar dılıyorum .

Eşinizden şiddet gördüğünüz bir aile ortamında sinirleriniz yıpranmıştır doğal olarak. Bir nöroloğa görünün fakat psikiyatriste görünmeyi de ihmal etmeyin. Unutkanlık, konsantrasyon eksikliği, kekemelik, dilin dolanması, kelime bulamama yoğun stres kaynaklı da olabilir. Psikiyatriste giderseniz verdiği ilaçları aksatmadan önerdiği süre kadar kullanın, aksi taktirde rahatsızlığınız geri dönebilir.

Bunalimdasin diye cekmedi

Hımm yani bunlar piskoLojik tir diyorsunuz

Bunalimdasin diye cekmedi

o ne biçim doktor fiziksel bulguların var basın agrıyor unutkanlıgın var vs. yanı vucut bıseylerın sınyalını verıyor fizyolojik yada piskolojik bilemem ama bi tomografı ceker ınsan yanıı nıye agrıyor dıye bı köken aranmalı idi banada sordu basta streslımısın eh dedım herkes gibi son zamanlarda bırseye uzuldunmu bunun dsında film cektirip bakmayıda ıhmal etmedı bakayım bazen sasırtıcı durumlar olmuyor degıl dedi bi tedirgin oldum :) sonra temız cıktı beyın sukur ki ama kulagımı bile göstermemı onerdi dusun yanı orta kulakta su varmıs kendıne has orda krıstal kaysa basın dönuyormus denge sıstemı bozuluyor cunku ben bılmıyordum acıkcası bunları ..

(sonuc. vertıgo baslangıcı bendeki ama suan geçti şükür...)

Canm başka bi doktora git ama en önemlisi kafana darbe aldıgını söyle.söylemediysen ciddiye almamış depresyon demiş olabilirler.ihmal etme sakın.kocanında sana vuran elleri kırılsın

simdi ben baska bir hastalik arastirirken bu sizde olan sikayetlerin aynisini ms hastaliginda gordum yani multipl skleroz, bunu bi arastirin derim

Lütfen yeniden bir doktora gidin. Başınızdan travma yaşadığınızı da söyleyin. Eğer ciddiydeniz hemen şimdi acile gidin.

Canım en kötü ihtimali düşünerek hemen doktora git. Durum ciddiyse vakit kaybediyorsun.

Çok geçmiş olsun acil mr isteyin başka bi dr dan. Beynin sağlam olduğunu görmeden de aspirin dahil hiçbir ilacı kullanmayın.
Hatta İsterseniz acile gidin taşa düştüm diye mr günü sırası için bi önceliğiniz olsun.Hemen alsınlar.Dürüstlük olmayabilir bu ama çok ciddi bi sorununuz da olabilir ve beyin filmi görmeden sizi eve gönderen tıp yemini eden tüccarlardan daha fazla günahkar olmazsınız.Araştırmadan ilaç dayayan ne kadar dr varsa ilaç firmalarından ne çıkarları varsa boğazlarında kalsın.Sağlığınız düzelince lütfen o dr u şikayet edin sağlık bakanlığına , acil şifalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…