- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Çok saol canım allah gönlüne göre versin yanımda olmanız yeter bana.o kadar üzüldüm ki yakınımda olsanız çocuğu bırakın gidin diycem..Rabbim yardımcınız olsun
Nöroloji doktoruda antidepresan yazabilir. Bende migren var strese bağlı olduğu için migren + antideprsan tavsiye etti ama istemediğim. İcin baska ilaca basladk
Yazabiliyorlar bana da yazdı bir kaç ay önce. Tomografi çekildi bir şey çıkmayınca başdönmelerimin psikolojik olduğunu düşündü. Verdiği ilacı kullanmadım, sıkıntının kulağımdan olduğu anlaşıldı sonradan ama antisepresan yazabiliyorlar
Anladım canım ama bence muayene etmeliydiNoroloji bolumu bana da yazdi antidepresan.yazabiliyor.o zamanlar stresliydim kaygili uzuntuluydum.bas agrisi agirlik bas donmesi vardi.doktora biseylere uzuldugumu soyleyince vermisti.
Evet canım belli çıkmaza girerim allahım herkese hayırlı ömürler nasip etsin ininşallah bu baş ağrısının altinda farklı bir şey yoktur.Rabbim beterinden korusun canım.
Güzel günler görürsün inşallah oğlunla..
Bariii lütfen lütfen korun ikinci bir çocuk olmasın.
Aile Hekimligine git doğum kontrol hapı al.
Onu ihmal etme bari.
Yaşadığın stresde başının agrimasina sebep olur.
Hayır canimtomografi çektiler mi sana.
Evet biliyorum bir tane daha olursa çıkmaza girerim . inşallah başka bir neden yoktur çok saol canım.Rabbim beterinden korusun canım.
Onu ihmal etme bari.
Evet biliyorum bir tane daha olursa çıkmaza girerim . inşallah başka bir neden yoktur çok saol canım.Rabbim beterinden korusun canım.
Onu ihmal etme bari.
Evet canım bende beyin de baloncuktan supheleniyorum . Çünkü belirtiler bire bir. ama basit birsey de olabilir . En azından aklımda kalmaz.Bi akrabam yıllardır başım ağrıyor,şöyle böyle şikayetlerle doktorlara gitti,hepsi ya iğne yapıp ya da ağrı kesicilerle salladı tam 20 yıl boyunca.
En son canına tak ediyor doktora isyan çakıyor,mr çekiliyor bir şey yok denip tekrar yollanıyor.
Hala geçmeyince daha iyi bir profesör buluyorlar ve renkli mr mı tomografi mi her ne ise tam bilmiyorum ondan çektiriyorlar ve anevrizma ,beyin damarında baloncuk, çıkıyor.Acil olarak yatış ve ameliyat ,kurtuldu.
Bu anevrizma-baloncuk-her an patlayabilen ,beyin kanamasına çeviren bir durum.
Ülke nüfusunun çoğunluğu da baş ağrısı vs gibi şikayeti olmadığından o balonla yaşıyor.
Lütfen ama lütfen tam teşekküllü bir üniversite ya da araştırma hastanesine başvurun ve ne ise ortaya çıksın,tedavinizi de olun.
Şakaya gelmez baş ağrısı.
Çok geçmiş olsun
Hayır canim
Bunalimdasin diye cekmediaa bi çektirseydın ıcın rahatlardı ya benımde sureklı bir bas dönmelerim vardı cektık film nöroloji bölümünde hemen doktor iligiliydi yınede görmek ıstıyorum deyıp cektırmıstı mgrenden suphelensede allahtan temız cıktı bence baska doktorada git acıl sıfalar dılıyorum .
Hımm yani bunlar piskoLojik tir diyorsunuzEşinizden şiddet gördüğünüz bir aile ortamında sinirleriniz yıpranmıştır doğal olarak. Bir nöroloğa görünün fakat psikiyatriste görünmeyi de ihmal etmeyin. Unutkanlık, konsantrasyon eksikliği, kekemelik, dilin dolanması, kelime bulamama yoğun stres kaynaklı da olabilir. Psikiyatriste giderseniz verdiği ilaçları aksatmadan önerdiği süre kadar kullanın, aksi taktirde rahatsızlığınız geri dönebilir.
Öyle görünüyor. Emin olmak için psikiyatriste görünmelisiniz.Hımm yani bunlar piskoLojik tir diyorsunuz
Bunalimdasin diye cekmedi
Lütfen yeniden bir doktora gidin. Başınızdan travma yaşadığınızı da söyleyin. Eğer ciddiydeniz hemen şimdi acile gidin.Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
Canım en kötü ihtimali düşünerek hemen doktora git. Durum ciddiyse vakit kaybediyorsun.Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?