bilgisi olanlar ?

biliyor büyük ihtimal ama benden saklıyor bazı şeyleri. öyle değil deyip kandırmaya çalışıyor. muhasebeciyiz ikimzide.
sen konuş o zaman açık açık.
sonuçta yarın birgün işe başladığında büyük sorun yaşayacaksınız.
sen kabullenemem dediğin için diyorum.

sizin evlilik sıkıntı diye yorum mu olur Allah aşkına??
evlilikte iyi gün kötü gün diye bir olgu duymadınız mı işinize mi gelmiyor?
yok ben bunu kaldıramam evliliğim için iyi olmaz felan?
canını bizim güvenliğimiz için ortaya koyan insanlar için biraz ayıp kaçmıyor mu bu sözler?
şehitlerimize saygısızlık bana göre.
abarttığımı düşünebilirsiniz de o yapmasın ben yapmayım sen yapma..
belli ki adam hevesli ve bu görevi istiyor. belki vatani duygular belki işsizlik sıkıntısı.. öyle veya böyle her şekil yanında olmak zorundasınız.
şimdi size kolay tabi felan da dersiniz de açıklayım benim eşim subay. gezdik de sıkıntı da çektik. devre arkadaşlarımızdan şehitler de gördük evet zor ama polisliktir subaylıktır bu meslekler gurur duyulası meslekler ve her daim herkesin destek olması gereken meslekler.
yaklaşımlarınızı ve bakış açılarınızı lütfen değiştirin..

eşimin şehit olması durumunda ben toparlanamam o gücü kendimde hissetmiyorum açıkçası ve beni tek düşündüren konu malesef ki bu. oburler faso fiso. ben onla her yere giderim beklerim de. bu konuyu dillendiremediğim için belki diğerlerini öne sürebiliyor olabilirim.

eşimin şehit olması durumunda ben toparlanamam o gücü kendimde hissetmiyorum açıkçası ve beni tek düşündüren konu malesef ki bu. oburler faso fiso. ben onla her yere giderim beklerim de. bu konuyu dillendiremediğim için belki diğerlerini öne sürebiliyor olabilirim.

ben seni anlıyorum korkunu da. aynı korkuları ben de paylaştım. hiçbir şeye kader diyip geçen bir insan değilimdir hatta her insanın kaderini kendinin yazdığına inanırım.
ama bu ülkede yolda yürürken ölüyoruz. eşin bunu istiyorsa o da handikaplarının farkındadır. çalışmayan insana ölmek bile daha kolay bence o psikolojiye girmiş. bence akışına bırak sen de daha sakin olursun.

Özel harekat sanırım değil mi?? Benim eşimde düşündü bi ara ama allahtan 88 lileri almıyolardı :halay: yoksa bende özel harekatta olmasını istemem bence gerçek duygularınızı niyetinizi ciddi ciddi açıklayın bu kendi başına alabileceği bi karar değil özel harekatta büroda oturup gün doldurma gibi bi lüksü Yok çünkü bildiğim kadarıyla

İçinizde eşi polis özel harekatta olan var mı ? Var ise beni bilgilendirebilir mi ?

Bilen bilir bilmeyenler için eşim şuanda çalışmıyor. Sınavlar olana kadar da çalışmayı erteledi. Hummalı bir şekilde hazırlanıyor. 89 kiloydu 83 e indi. Ve boğazını tutması onun için büyük birşey. Kendini deneğe çevirdi. Türlü türlü diyetler yapıyor. Resmen aç geziyor. Bir oturuşta bir kazan pilav yiyen adam mısır gevreğine talim şuanda. Her saat başı tartıda 10 gram vermişim. 20 gram almışım.Spora yazıldı. Bu sınav için özel parkurlar varmış ona gittik yazıldık. Başta yapamaz heves geçer dedim zaten zaten o kadar kişi başvurmuş seçilmez inşallah diye dua edip duruyorum.

Şuanda böyle bir şeye hazır değilim. Eşimin polis olmasını istemiyorum. Ama köstek de olmak istemiyorum. O kadar çok hevesli ve tatlı telaşesi var ki bir şey söyleyip hevesini bölmeye de kıyamıyorum. Dilimin ayarı yok eğer bir şey dersem olay çıkar. Ve evde bütün gün bu muhabbetten sıkıldım artık. Sürekli poh pohluyorum. Yaparsın tabi seni almayacaklar da kimi alacaklar.

Gel görelim ki içim kan ağlıyor ya seçilirse diye ? Sizce gerçek duygularımdan bahsetsem mi yada böyle devam mı etsem nabsam arada kaldım resmen. bu hayat neden zor.
Ayrı kalabilecekmisin ve şimdikiler için 10 yıl doğu şartı var ben hamileliğimi yanliz geçirdim eşim de özel harekattaydi şimdi başka bi birimde kulağında patlamadan işitme kaybı oldu gerçekten çok zor yapamazsa bu işin bide tazminatı var aklınızda bulunsun ama özel harekat bambaska bise içine girerseniz anlarsın

Evet normal polisten biraz daha zor özel harekat 2 Şark Doğu 2 3 ayda bi 15 20 gün dış görevler oluyor sürekli o süreçlerde sabretmeniz lazım bide alım çok oluyor büyük ihtimal kazanır kolay kolay elemiyorlar ozaman sizin evlilik sıkıntı yani
Canim alim 10 bin 300 bine yakın başvuru var kolay değil yani

Madem iş ciddiye bindi, siz de alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Muhasebeci ile evlendiniz ama şimdi özel harekatçı olmak istiyor. Burada haksızlığa uğrayan sizsiniz. Mesleğinin yan dalları ile ilgili birşeyler olsa yine neyse. Kaldıramam demekte haklısınız. Herkes dağ tepe gezip doğuda, ilçede, köyde yaşamak istemez, yaşayamaz. Aileniz ne diyor damat beyin bu durumuna? Onlara da söylediniz mi bu şekilde? Peki girdi kazandı eşiniz diyelim, atandı doğuya bi yere. Gidecek misiniz mesela? Çok huzursuzluk çıkar evinizde. Konuşun bir an önce veya babanız konuşsun.

Eşiniz evde oturup Şendul Şaban mı olsun istiyorsunuz yoksa çalışsın mı anlamadım

Neden seçilmesin? Hayırlısı için dua etmek en iyisi de bırakın polis olsun.. Benim eşim de polis. Şarktan sonra pek dış görev olmuyor. Sizi bi tek şark zorlar. O da istanbuldan başka bi yerde yaşamamış biri için kırsal bi yerde 3 yıl yaşamak ne kadar zorlarsa o kadar zorlandım ama keyifliydi de.. Sadece sen ve eşin bilmediğiniz bi yerde.. Biz keyfini de çıkardık zorluklarının yanında. Şark bitip istediğiniz yere tayin çıktıktan sonra rahat ediyorsunuz bi nebze. Hayırlısını dile canım sen.. Polis eşi olmak çok kötü bişey değil merak etme. Ülkesini, bayrağını seven her insanın gururla katlanacağı şeyler bunlar

Back
X