biliyordum

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
eşim kendi şahsi arabamızı satıp şirketine araba aldı iki gün içinde,
bana sadece söyledi,
daha önceden söylüyordum zaten dedi lazım diye.....
ve o gün gitmiş bakmış ve almaya karar vermiş bizim araba ile takas, ve şehir dışına çıkacak çoğu zaman bu büyük araba ile,
ben de bozuldum o da sinirlendi vs derken bugün teslimat günü,
arabamızı bıraktı oraya , alacağı arabyı teslim alacak, ama bi sürü beklemediği borç çıktı şirketle ilgili , ödemezse yeni arabayı teslim alamıyormuş,
ve bende para olduğunu biliyor, benden istedi,
hesabını yapmıştın sen kaç kere sordum sana, bu 130 bini nasıl ödeyeceksin diye dedim, bugünlük idare et dedi,
kaç kere sordm," ben halledicem böyle sıkışmazsam para kazanamaıyorum" diyoır bana, cebri iş yapıyorsun sonra da canım para lazım taksitini ödeyemedim para ver le gelme dedim, çünkü hep yaptığı bu............zaten elimdeki arabayı aldı takasa,
(şahsi arabamız 31 bin , aldığı 130 bin)
bende para olduğunu bildiği zaman acil canım ben sana geri vereceğim diyo ve sürekli benim birikim yaptğım paradan isitiyor,
bugün de acil ödemem var araba ile ilgili dedi ve yine istedi, sabahtan beri ısrar kıyamet , işteyim bir yandan, ve yine beni mecbur bıraktı ve yolladım,
akşam a parası gelecekmiş iade edecekmiş bana
çok geriliyorum çok sinirleniyorum,
dışardan olaya bakınca nasıl görünüyor fikrinizi istiyorum

130 binlik aracı sıfır araba olarak şi,rket üstüne taksitle alıyor,
burda kullandığımız aracı takas ediyor,onu ben kullanıyordum çoğunlukla
benden sıkıştığı zaman 1000,
2000,2500 sürekli istiyor,
üstelik kafasına göre gidip aldığı bi araç için

geri veriyorsa sıkıntı yok ama vermiyorsa
bir daha biriktirğinizi söylemeyin size güvenmesin
tamamnını vermiyor,
maaş aldığımı biliyor, eve olan desteğimden kalanın hesabımda olduğunu biliyor maalesef...........
beni aşırı geriyor en çok da kafasına göre iş yapması

Güven değerinin olmadığı bir iliski gibi gorunuyor.bende olsam sinirlenirdim.birkadinin parasına tenezzül eden erkekler gözüme erkek gibi gorunmuyor.
Çalışsın kazansın alsın ne halta yarıyor.kusura bakma sinirlendim

ben daha çok sinirlendim,
sürekli çalışan biri olduğun için evlenmedim, istersen çık diyo,
işimden memnunum binlerce şükür,
onun geliri belli olmuyor ama o miktarda arabanın borcunu nasıl ödeyeceksin dedim, elde para yok,
hallederiz diyooo bu kadarrrrrrrr

Yanlış anlamayin ve kötüye de yormayin ama benim cok samimi bir arkadasimin eşi de benzer seyleri yapti ozellikle arkadaşımın kendine ait arabasini sirket uzerine gecirdi ve arkadasimin farkli zamanlarda krediler cekmesini sagladi(sen cek ben odeyecegim diyerek) sonra bir gun ortadan kayboldu,krediler ödenmemiş, arabayi kendi uzerine gecirip satmış vs vs...
Arkadasimin basi cok agridi adam esinden mal kacira kacira kendini zengin etti ve yurt disina kacti.

Esinizle aranizdaki iliskiyi bilmedigim icin bir sey diyemiyorum ama dikkatli olmakta fayda var

teşekkür ederim...
ben şuan bu şekilde yapacağını düşünmesem de güvensizlik elbette oluyor,
çok mükemmel bi ilişkimiz de var denemez,
ben de güvende hissetmiyorum kendimi,
öyle bişey yaparsa zerre hayır görmeyecğini bilir

Sendeki paraya guvenmis besbelli verme lütfen gitsin bulsun.

kuralları koymanız gerek...bana sormadan yaptıgın işte o zaman parayı kendin bulacaksın diyebilmeliydiniz...
Alıştırmışsınız. Neden hayır diyemiyorsunuz

Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…