- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
bende para olduğunu bildiği zaman acil canım ben sana geri vereceğim diyo ve sürekli benim birikim yaptğım paradan isitiyor,
130 binlik aracı sıfır araba olarak şi,rket üstüne taksitle alıyor,birikimlerinizin ayrı olması ortak olmaması
ortak karar almamanız, kafasına gore karar alıp sıkıştığı yerde acil para gonder demesi
keşke ben de boyle bi eş bulsam valla 130bin tl lik araç için trink parayı cıkarıp verebilecek...Çok şanslı
tamamını olmasa da vermeye çalışıyorgeri veriyor mu?
tamamnını vermiyor,geri veriyorsa sıkıntı yok ama vermiyorsa
bir daha biriktirğinizi söylemeyin size güvenmesin
ben daha çok sinirlendim,Güven değerinin olmadığı bir iliski gibi gorunuyor.bende olsam sinirlenirdim.birkadinin parasına tenezzül eden erkekler gözüme erkek gibi gorunmuyor.
Çalışsın kazansın alsın ne halta yarıyor.kusura bakma sinirlendim
Yanlış anlamayin ve kötüye de yormayin ama benim cok samimi bir arkadasimin eşi de benzer seyleri yapti ozellikle arkadaşımın kendine ait arabasini sirket uzerine gecirdi ve arkadasimin farkli zamanlarda krediler cekmesini sagladi(sen cek ben odeyecegim diyerek) sonra bir gun ortadan kayboldu,krediler ödenmemiş, arabayi kendi uzerine gecirip satmış vs vs...130 binlik aracı sıfır araba olarak şi,rket üstüne taksitle alıyor,
burda kullandığımız aracı takas ediyor,onu ben kullanıyordum çoğunlukla
benden sıkıştığı zaman 1000,
2000,2500 sürekli istiyor,
üstelik kafasına göre gidip aldığı bi araç için
teşekkür ederim...Yanlış anlamayin ve kötüye de yormayin ama benim cok samimi bir arkadasimin eşi de benzer seyleri yapti ozellikle arkadaşımın kendine ait arabasini sirket uzerine gecirdi ve arkadasimin farkli zamanlarda krediler cekmesini sagladi(sen cek ben odeyecegim diyerek) sonra bir gun ortadan kayboldu,krediler ödenmemiş, arabayi kendi uzerine gecirip satmış vs vs...
Arkadasimin basi cok agridi adam esinden mal kacira kacira kendini zengin etti ve yurt disina kacti.
Esinizle aranizdaki iliskiyi bilmedigim icin bir sey diyemiyorum ama dikkatli olmakta fayda var
hayali masraf çıkar o zaman sende bul bişeyler yine biriktirtamamnını vermiyor,
maaş aldığımı biliyor, eve olan desteğimden kalanın hesabımda olduğunu biliyor maalesef...........
beni aşırı geriyor en çok da kafasına göre iş yapması
fikirleri alabilirim.....hayali masraf çıkar o zaman sende bul bişeyler yine biriktir
işyerindeki arkadaşların filan almıyor mu pahalı parfüm,kıyafet onları kendin almış gibi lanse et faturalarını gösterfikirleri alabilirim.....
Sendeki paraya guvenmis besbelli verme lütfen gitsin bulsun.ben daha çok sinirlendim,
sürekli çalışan biri olduğun için evlenmedim, istersen çık diyo,
işimden memnunum binlerce şükür,
onun geliri belli olmuyor ama o miktarda arabanın borcunu nasıl ödeyeceksin dedim, elde para yok,
hallederiz diyooo bu kadarrrrrrrr
130 binlik aracı sıfır araba olarak şi,rket üstüne taksitle alıyor,
burda kullandığımız aracı takas ediyor,onu ben kullanıyordum çoğunlukla
benden sıkıştığı zaman 1000,
2000,2500 sürekli istiyor,
üstelik kafasına göre gidip aldığı bi araç için
Allah ıslah etsinYanlış anlamayin ve kötüye de yormayin ama benim cok samimi bir arkadasimin eşi de benzer seyleri yapti ozellikle arkadaşımın kendine ait arabasini sirket uzerine gecirdi ve arkadasimin farkli zamanlarda krediler cekmesini sagladi(sen cek ben odeyecegim diyerek) sonra bir gun ortadan kayboldu,krediler ödenmemiş, arabayi kendi uzerine gecirip satmış vs vs...
Arkadasimin basi cok agridi adam esinden mal kacira kacira kendini zengin etti ve yurt disina kacti.
Esinizle aranizdaki iliskiyi bilmedigim icin bir sey diyemiyorum ama dikkatli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?