- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
evet bunu biliyorum,Onun istediği hep oluyor.
Arabayla zaten gezip dolaşacak.
Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıyor, kendisi küpü bitiriyor.
Ne olur?İşte asıl o zaman onun tepkisini düşünemiyorum !!
Paranızı vermese ne gibi bir tepki gösteriyorsunuz?evet bunu biliyorum,
bakalım akşam paramı verecek mi
çok merak ediyorum
soğuk savaş, tartışma ya da, yada başka ne olur tam bilemiyorum ben,Ne olur?
Küfür, şiddet, ayrılık?
evet çekineceğini düşünüyorum ama çok da salladığını düşünmüuoprum,Paranızı vermese ne gibi bir tepki gösteriyorsunuz?
Sizden çekinir mi?
normali birbirimize vermemzi elbette, ama artık benim kazandığım eve ve onun masraflarına giderken bir de ev hanımı gibi hizmetler beklenirken benden ben de hesapçı olmayı öğrendim..iyi de siz karı kocasınız. siz ona verirsiniz o size verir. ha 30binlik araba varken borç da varken 130binlik araba saçma ama. siz de çok hesapçı geldiniz bana.
normali birbirimize vermemzi elbette, ama artık benim kazandığım eve ve onun masraflarına giderken bir de ev hanımı gibi hizmetler beklenirken benden ben de hesapçı olmayı öğrendim..
evlenmeden önce bambaşkaydım ,
çok saf paylaşımcı idim,
artık zıvanadna çıkıyorum ...
ha bi de arabayı pat diye alması,
bana kalsa 130 bine o aracı ben almazdım,
o işinde kullanabileceği gibi bir araç aldı altımdaki arabayı da elimden alarak.
keşke ben de hesapsız kitapsız
ı ne istese verecek iyi niyet kalsaydı
değil bence,Hayat musterek,adam isi ile ilgili bir yatirim yapiyor sonucta kotu bir sey degil. Ama derseniz ki parayi benden aliyor iciyor geziyor yiyor tamam haklisiniz derdim. Ben de biriktiririm ihtiyac halinde esime veririm.
Zaten soyle bir durum var kadin erkekten para alinca sorun yok da erkek kadindan alinca neden sorun olsun ki? Mantiken ayni sey
bir de şu var aklıma geliyor,Hayat musterek,adam isi ile ilgili bir yatirim yapiyor sonucta kotu bir sey degil. Ama derseniz ki parayi benden aliyor iciyor geziyor yiyor tamam haklisiniz derdim. Ben de biriktiririm ihtiyac halinde esime veririm.
Zaten soyle bir durum var kadin erkekten para alinca sorun yok da erkek kadindan alinca neden sorun olsun ki? Mantiken ayni sey
Soyledigi laflar zaten normal degil,para isterken insan gibi konusamiyorsa o problem katiliyorum size ama esler olarak birbirimize maddi manevi yardimci olmak da evlilik hayatinin bir gerekliligi bencedeğil bence,
onun çok masrafı oluyor, pat diye pat diye usulsüzce benden para istiyor sürekli,
bunu bana yapılan hakszılık olarak hissediyorum,
ha bir de sen kadın değilmisin !!!! diye üstüme bi sürü görev yükleyen biri var karıomda,
para yı alırken de geri verecem zaten diye diye küçük görerek alıyor aldığı parayı,
geri vermesi de allah a kalmış, ödeme alamadım o şu bu,
babası bile asla vermez ona bir anda 2500 3000 tl
Kendi maaşınızla ev alıp taksit ödeyinfikirleri alabilirim.....
Evet tanıyor ....Eşinizi kaybetmekten korktuğunuz için mi her istediğinde para veriyorsunuz?
Yani kusura bakmayın ama anlattıklarınız böyle düşünmeme sebep oldu
Madem veriyorsunuz söylenmeyeceksiniz
Veya vermeyeceksiniz
"çalışan biri olduğun için evlenmedim, istersen çık" demiş eşiniz
Bence blöf yapıyor
Çünkü sizi çok iyi tanıyor eşiniz
Bilemiyorum,bence tek sorun uslup. Esiniz duzgun istemeyi,duzgun konusmayi bilmiyor diye boyle hissediyorsunuz. Ben de bugune kadar esime cok yardimci oldum, para da verdim,kredi de cektim. Sonucta sahip oldugumuz imkanlardan birlikte yararlaniyoruz. Ben 3 senedir cocuk bakiyorum calismiyorum, canim isterse calisirim beni zorlayamaz. Bu sure zarfinda da kendisi benim ihtiyaclarimi karsiladi mesela. Simdi o benim finansorum mu oluyor? Hayir. Siz calisiyorsunuz,esinize maddi yardimda bulunuyorsunuz,sonucta esiniz de parayi ikiniz icin kazanmiyor mu? Evin geciminde bir rolu yok mu? Siz maasli calisansiniz ama o ticaret yapiyor, yeri geldiginde bir maasli insandan cokdaha fazla kazaniyordur ve o parada sizin de hakkiniz var.bir de şu var aklıma geliyor,
sık sık bendne sıkışık anlarda ya da yatırım yapacağımzı abnlarda kredi çekmemi talepo ediyor,
bazılarını çektimö bazılarını çekmedim,
işi için yatırım yapsa dahi ben onun finansörü değilim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?