- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Prensescann
-
İşte asıl o zaman onun tepkisini düşünemiyorum !!
Hayat musterek,adam isi ile ilgili bir yatirim yapiyor sonucta kotu bir sey degil. Ama derseniz ki parayi benden aliyor iciyor geziyor yiyor tamam haklisiniz derdim. Ben de biriktiririm ihtiyac halinde esime veririm.
Zaten soyle bir durum var kadin erkekten para alinca sorun yok da erkek kadindan alinca neden sorun olsun ki? Mantiken ayni sey
Birikiminizi altın yapın, bankaya koyun ve unutun.evet çekineceğini düşünüyorum ama çok da salladığını düşünmüuoprum,
ödeme gelmedi öleyim mi öldireyim mi der,
geçen demiştim ki arabayı bendne rıza almadan alıyorsun ama çalıştığımdan da faydalanıyorsun dedim,
çıldrdı,
bir daha senden para istersem en adi en şerefsiz benim bilmem ne ,
anlamıyor muusn o arabaya ihtiyacım var vs vs!!!!
aradan bir hafta geçti yine para istedi bugün,
eğer vermezse zaten kesin tartışma çıkaracağım, hafta sonum da b.k gibi geçecek,
ama verse de vermese de bir daha böyle acil modunda benden para istememesi gerektiğini tekrar tekrar anlatacağım,
olmadı bir de aile terapistinde konuşacağım bunları
Ya erkekler zaten ticarette de kadin zekasiyla davranamiyorlar bana gore. Benim esimin de pek cok mantiksiz hamlesi olmustur mesela,ben onun yaptigi isi yapsam su anda cok daha iyi yerlerde olabilirdim ama olmuyor iste o o cunku ben de benKonu sahibinin eşi sizin veya sizin eşiniz gibi bir insan değil sanırım. Sorumluluk sahibi değil anladığım kadarıyla, kazandığından da daha rahat yaşıyormuş. Kadının maaşı eve ve adamın borçlarına gidiyormuş. Bir de tüm ev işini de kadından bekliyor. Siz para kazanmıyorsunuz ama evde çocuk bakıyorsunuz veya ev işi yapıyorsunuz.
Kadının altınlarıyla alınan arabayı onun elinden alıp bir sürü de borcun altına girip kendi kullanımı için 130TL’lik araba almış. Bu kadar pahalı araba alması da gerekmezken. Hem de bu kriz ortamında. Zaten normalde de borçlarını düzenli ödeyemiyormuş, şu anda da piyasaya borçlu, arabanın taksitlerini de muhtemelen yine konu sahibine ödetecek.
Maaşımdan hesabımda para kaldığını biliyor maalesef , nereye harcadım Dicrm ki ? Harcama yapmadığımı biliyorBirikiminizi eşinize söylemeyin
Bugün 2500, 31 binlik araba , ondan önce de sık sık 2000, 1500, 1000 diye gidiyor , kazandığın gidiyor yaniToplamda kaç tl verdiniz
Maaşımdan hesabımda para kaldığını biliyor maalesef , nereye harcadım Dicrm ki ? Harcama yapmadığımı biliyor
Şuan aldığı araba full bi sürü özelliği var bindim ama nefret ediyorum şuan bu arabadan , kullanılmıştık hissim var lanet olsun ,
Bir daha para vermeyeceğim, bugün kü yaşadığım hissi defalarca yaşadım ama öyle şnatçı öyle ısrarcı ki para istediği zaman elimi ayağıma dolaştırıyor , ısrar kıyamet !!!
Moralimi bozuyor üstüne övgüler !! İyice ezik hissediyorum iyice değersiz ve sinik
Ya hiç adamı suçlamayın tüm hata sizde!Maaşımdan hesabımda para kaldığını biliyor maalesef , nereye harcadım Dicrm ki ? Harcama yapmadığımı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?