- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
- 103
hanımlar 4 yıllık evliyim bi kızım var 3 yaşında şuan bide hamileyim. Eşimin işi yoğun sürekli çalışıyor haftada bi gün boş arada bi ayda bi falan birlikte dışarı çıkmak istiyorum ya itele kakala olduğu için burnumdan getiriyor çıkarsa da yada yatıp uyuyor. Hiç bi özel gün kutlamaz onu da zorla gezmek tatile gitmek istemez biraz ısrar edince senin istediğin adam olmam ben romantik duygusal birisi olmam cart curt diyip bi sürü laf edip pişman ediyor bişey istiyorum çıkalım falan diye araban var kendin git paran var kendin al tarzı konuluyor sürekli o kadar bunaldım ki ailesi de beni çok seviyor sayılmaz 2 3 ayda bi ağzıma ederler eşim yanlarında bile olsa ağzını açıp bişey demez haklı olduğumu bile bile umursamaz beni karıştırmayın naparsanız yapın modundadır hep ama aynı zamanda aramızda bi problem çıkacak ailesiyle diye ödü kopar sen sus sen bişey deme karışma cevap verme boşver der sürekli en son dün sabah dışarı çıkalım dedim yattı uyudu hamileyim ilk defa iki hamileliğimde de birşey istedim cankm çok pasta çekti dedim bi kaç sefer araban var git kendin al dedi o kadar üzüldüm ki cuma günü evlilik yıldönümümüz onun üzerine tam onu söylüyordum biliyoz hatırlatmana gerek yok hediye bekleme kardeşinin doğum günü yakın hatırlatacaksan onu hatırlat dedi bende film koptu gittim saat 22 de pastamı kendim aldım yedim ama çok içime oturdu ne yapayım ben bu adama bileyler söyleyincede daha ne istiyon ben elimden geleni yapıyorum diyo bu arada ünv mezunuyum kesinlikle çalışmamı istemedi karşı çalışmama ot gibi amaçsız yaşıyorum bütün amacım ev temiz kalsın ama artık bıktım bunaldım bunkadar ilgisizlik ne yapayım ben