Bilmiyorum ben de mi sorun

MAKBIYLE

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
592
958
103
hanımlar 4 yıllık evliyim bi kızım var 3 yaşında şuan bide hamileyim. Eşimin işi yoğun sürekli çalışıyor haftada bi gün boş arada bi ayda bi falan birlikte dışarı çıkmak istiyorum ya itele kakala olduğu için burnumdan getiriyor çıkarsa da yada yatıp uyuyor. Hiç bi özel gün kutlamaz onu da zorla gezmek tatile gitmek istemez biraz ısrar edince senin istediğin adam olmam ben romantik duygusal birisi olmam cart curt diyip bi sürü laf edip pişman ediyor bişey istiyorum çıkalım falan diye araban var kendin git paran var kendin al tarzı konuluyor sürekli o kadar bunaldım ki ailesi de beni çok seviyor sayılmaz 2 3 ayda bi ağzıma ederler eşim yanlarında bile olsa ağzını açıp bişey demez haklı olduğumu bile bile umursamaz beni karıştırmayın naparsanız yapın modundadır hep ama aynı zamanda aramızda bi problem çıkacak ailesiyle diye ödü kopar sen sus sen bişey deme karışma cevap verme boşver der sürekli en son dün sabah dışarı çıkalım dedim yattı uyudu hamileyim ilk defa iki hamileliğimde de birşey istedim cankm çok pasta çekti dedim bi kaç sefer araban var git kendin al dedi o kadar üzüldüm ki cuma günü evlilik yıldönümümüz onun üzerine tam onu söylüyordum biliyoz hatırlatmana gerek yok hediye bekleme kardeşinin doğum günü yakın hatırlatacaksan onu hatırlat dedi bende film koptu gittim saat 22 de pastamı kendim aldım yedim ama çok içime oturdu ne yapayım ben bu adama bileyler söyleyincede daha ne istiyon ben elimden geleni yapıyorum diyo bu arada ünv mezunuyum kesinlikle çalışmamı istemedi karşı çalışmama ot gibi amaçsız yaşıyorum bütün amacım ev temiz kalsın ama artık bıktım bunaldım bunkadar ilgisizlik ne yapayım ben

hanımlar 4 yıllık evliyim bi kızım var 3 yaşında şuan bide hamileyim. Eşimin işi yoğun sürekli çalışıyor haftada bi gün boş arada bi ayda bi falan birlikte dışarı çıkmak istiyorum ya itele kakala olduğu için burnumdan getiriyor çıkarsa da yada yatıp uyuyor. Hiç bi özel gün kutlamaz onu da zorla gezmek tatile gitmek istemez biraz ısrar edince senin istediğin adam olmam ben romantik duygusal birisi olmam cart curt diyip bi sürü laf edip pişman ediyor bişey istiyorum çıkalım falan diye araban var kendin git paran var kendin al tarzı konuluyor sürekli o kadar bunaldım ki ailesi de beni çok seviyor sayılmaz 2 3 ayda bi ağzıma ederler eşim yanlarında bile olsa ağzını açıp bişey demez haklı olduğumu bile bile umursamaz beni karıştırmayın naparsanız yapın modundadır hep ama aynı zamanda aramızda bi problem çıkacak ailesiyle diye ödü kopar sen sus sen bişey deme karışma cevap verme boşver der sürekli en son dün sabah dışarı çıkalım dedim yattı uyudu hamileyim ilk defa iki hamileliğimde de birşey istedim cankm çok pasta çekti dedim bi kaç sefer araban var git kendin al dedi o kadar üzüldüm ki cuma günü evlilik yıldönümümüz onun üzerine tam onu söylüyordum biliyoz hatırlatmana gerek yok hediye bekleme kardeşinin doğum günü yakın hatırlatacaksan onu hatırlat dedi bende film koptu gittim saat 22 de pastamı kendim aldım yedim ama çok içime oturdu ne yapayım ben bu adama bileyler söyleyincede daha ne istiyon ben elimden geleni yapıyorum diyo bu arada ünv mezunuyum kesinlikle çalışmamı istemedi karşı çalışmama ot gibi amaçsız yaşıyorum bütün amacım ev temiz kalsın ama artık bıktım bunaldım bunkadar ilgisizlik ne yapayım ben
Baştan böyle miydi eğer cevap evetse yapacak bir şey yok kimse değişmez ben buna inanırım. Ne güzel mezunsunuz nasıl bir adamın çalışamazsın lafına uyudunuz zamanında? Kendim çalışmak istemiyorum deseniz anlarım ama eşim çalışma dedi diyince anlamıyorum

Kardeşinin doğum günü önemli sizin yıldönümüzün önemli değil. Canın pasta istede araban var git al he öylemi. Tatlım sende desene evet arabam var param var herşeyim ama huzurum yok mutlu değilim diye. Vallahi ne desem bilemiyorum ama eşin normal değil.

kendi hayatınız yok. tek hayatınız eşiniz. yazık, üzüldüm. keşke çalışsaydınız da farklı bi meşgaleniz olsaydı.

Allah kolaylik versin arkadasim da hepmi boyleydi bu adam? Sonradanmi oldu? Gezmesi dolasmasi neyse herkes sevmeyebilir de laf sokmasi fenaymis. Kendin yap kendin et, seni ne yapicam o zmn deseydin.

Hep mi böyle odundu yoksa sonradan mı oldu? :işsiz:

Degismez. Ya katlanicaksiniz ya bosanicaksiniz cok acik aslinda.
Cocuguna karsi da boyledir buyuk ihtimalle.
Yazik 2 cocuga.

Baştan böyle miydi eğer cevap evetse yapacak bir şey yok kimse değişmez ben buna inanırım. Ne güzel mezunsunuz nasıl bir adamın çalışamazsın lafına uyudunuz zamanında? Kendim çalışmak istemiyorum deseniz anlarım ama eşim çalışma dedi diyince anlamıyorum
Zaten ilk yerimiz bi ilin ücra bi ilçesiydi o zaman kpssye çalışıyordum başvuruları başladığında eni evliydik başvuralım dediköe hergün geçiştirdi şuan şehir olarak uygun değil şöyle böyle memlekete dönünce çalışırsın falan zaten evliliğin 4. Ayında beklentisiz bi şekilde hamileydim kesinlikle nasip di yoksa çocuk düşünmüyorduk çocuk var hamilelik zor geçti sonra çocuk 1 yaş olsun şehir değiştirdik ortama uyalım alışalım çocuk var hiç mi üzülmüyorsun sonra ben çok yoğun çalışıyorum birbirimizi göremeyiz gibi gbi bahaneler (eşim nöbet usulu çalışıyor ) çalışamadım olmadı çevremde eşin istemiyor işte maddi olarak muhtaö değilsin çocuğuna yazık değil başkası elinde büyüyecek şeklinde vicdan yaptırdı çalışamadım ama çok istedim

Degismez. Ya katlanicaksiniz ya bosanicaksiniz cok acik aslinda.
Cocuguna karsi da boyledir buyuk ihtimalle.
Yazik 2 cocuga.
Yani evde olduğu süre boyunca yorgun zaten çocuğuylada en fazla yarım saat bi saat ilgilenir yatar

Hep mi böyle odundu yoksa sonradan mı oldu? :işsiz:
Önce 4 sene sevgiliydik ayrı illerde geldiğinde görüşmek için dışarı çıkıyorduk tabi mecburen konuşmayı muhabbeti genel olarak seven birisi değildi ama bu kadar da değildi ilk evlendiğimizde ikimizinde yabancı olduğu bi ildeydik haftada 2 gün çalışıyordu gerisinde evdeydi mecburen evde de dışarda da birlikteydik ama memlekete dönünce arkadaş çevresi aile falan çalışma günü de arttı 2 gün nöbet 2 gün normal çaılılıyor ama nöbetler 28 saat falan tamam vakti kalmıyor yoruluyor ama arkadşlarına yorgun da olsa vakit buluyır ya da maça eve gelince sürekli bi uyuyayım yatayım modunda

Tek başınıza gezin.
Eve kapanmayın.
Sizi bunaltan şey evde olmanız da.
Hayat paylaşmak bir eş çok gereksiz bence.

Önce 4 sene sevgiliydik ayrı illerde geldiğinde görüşmek için dışarı çıkıyorduk tabi mecburen konuşmayı muhabbeti genel olarak seven birisi değildi ama bu kadar da değildi ilk evlendiğimizde ikimizinde yabancı olduğu bi ildeydik haftada 2 gün çalışıyordu gerisinde evdeydi mecburen evde de dışarda da birlikteydik ama memlekete dönünce arkadaş çevresi aile falan çalışma günü de arttı 2 gün nöbet 2 gün normal çaılılıyor ama nöbetler 28 saat falan tamam vakti kalmıyor yoruluyor ama arkadşlarına yorgun da olsa vakit buluyır ya da maça eve gelince sürekli bi uyuyayım yatayım modunda
Adamın içi geçmiş, Allah yardımcınız olsun değişmesi zor...

Adamın içi geçmiş, Allah yardımcınız olsun değişmesi zor...
Söyleniyorum olmuyor bazen bırakıyorum o daha çok bırakıyor yoruyor aklını başına getirecek bişey olsa bazen diyorum gideyim bi kaç gün annemlere ama arkamda duracak kimse yok onlara göre kusursuz yediğim önümde yemediğim arkamda rahat batması gözüyle bakarlar

Kardeşinin doğum günü önemli sizin yıldönümüzün önemli değil. Canın pasta istede araban var git al he öylemi. Tatlım sende desene evet arabam var param var herşeyim ama huzurum yok mutlu değilim diye. Vallahi ne desem bilemiyorum ama eşin normal değil.
Dedim hepsini ama bayağı da konuştum kendimi bi gıdım anlatabildiğimi yada onun anladığını zannetmiyorum

Değişmez. Beklentiyi düşürürseniz daha az üzülürsünüz. En azından maddi sıkıntın yoksa bunu avantaj haline getir. Kendine arkadaş edin, onunla gez çık hava al. Gerçi 2 çocukla da biraz zor olacak.

2. cocuk isteyerek mi oldu?

Ben konuya farklı bi açıdan bakmak istiyorum zira pek hoşuma gitmedi evde olan kadınlar amaçsız yada işe yaramayan insanlar değiller siz kocanızla sıkıntı yaşadığınız için öyle geliyor.yoksa çocuğu ile ilgilenen sevdiklerine yemek yapan omların mutluluğuna mutluluk huzuruna huzur katmaya çalışan ama evde çalışan kadın işsiz ömrünü onlara adayan amaçsız kadın değildir o öyle tercih etmiştir!!! Kocanızın da haklı olduğu sizin de haklı olduğunuz yer var bana göre daha olumlu bakarak mutlu olmanızı dilerim

Ayrıca kocalarının ailesi ile sorun yaşayan bayanlar kocanız araya girmek zorunda değil adamları arada bırakmayın bi zahmet kendi sorununuzu kendiniz halledin hani ailesi ya taraf tutturmak zorunda bırakmayın

Back
X