Bimer

Catlover4545

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
173
69
13
29
Kizlar sizden baska kime sorccam bilmiyorum benim babam yogun bakimda ve doktorlarin iyi bakmadogini dusunuyorum yaralari artiyo ve yeyerince bilgi alamiyoeum babama yeni cihaz aldim mesela onu bile denememisler daha 1 haftadir neyse bimere sikayette bulunucam ama doktorlar benim sikayeet ettigimi ogrenemezler demi bunu merak ediyorum bitun hasta yakinlari adina sikayette bulunum onlar da cook mutsuz hastalarimiza iyi davranilmmiyo

Diğerlerini de teşvik edin onlar da şikayet etsin.Madem hepsi mutsuz.
Kim olduğunuzu öğrenemezler diyecem ama o işlerde de haber uçuran var diye duydum.Maliyede yapanlar vardı çünkü.
Allah şifa versin babanıza ve nerede hasta varsa.

Amin insallah arkadasim dedi adini bilmiyolar diye ama guvenemedim

Şikayet etmeden önce bence bize yazdıklarınızın sebeplerini öğrenin. Babanız çanınız tabii ki kolay değil ama öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Belki de aleti denememelerinin sebebi vardır? Bilemezsiniz. Sağlıkçı değilseniz tedavi sürecini bilmeniz mümkün değil. Ben de bazen kızıyorum doktorlara yalan yok ama biraz da güvenmeniz lazım. Sakin kafayla düşünüp; mümkünse avukatla görüşüp o şekilde hareket edin. Babanızın yaralarının artması hastane ile mi ilgili? Tedavi ile mi ilgili yoksa babanızın vücudu ile mi ilgili? Bunlar önemli. Olmadı babanızı başka hasteneye sevk edin derim.
Edit: sağlık sektörü ile uzaktan yakından bir alakam yok.

Kimlik bilgilerinin gizli kalması talep edildiğinde, öncelikle başvurunun türü ihbar olarak belirlenir. Bu işlem sonrası “Kimlik bilgilerim gizlensin” kutucuğu işaretlenerek kimlik bilgileri gizlenebilir. Başvurunun cevabı, kimlik bilgileri gizli dahi olsa ilgili kurumlarca başvuranın e-posta adresine iletilebilmektedir.

şöyle bi bilgi buldum ayrıca SABİM diye bi yer varmış ,sağlıkçılarla alakalı direkt oraya yazın bence...

Gecmis olsun oncelikle.
Iyi bakilmadigina emin olmalisiniz oncelikle yaralarin artisi doktorla degik hastalikla alakali olabilir.
Yeterli bilgi genelde hastanin durmunun stabil olmasin da ve bekleme surecin de zaten verilmiyor cunku onlar da bekleme surecin de oluyorlar.
Eminseniz edebilirsiniz

Çok geçmiş olsun. En başta yazmam gerekeni unuttum.
Oncelikle tesekkur ederim sizi sikmak istemedigim icin uzun uzun yazmadim ama kisaca anlatim o alet solunum cihazi ve ona uyum saglarsa eeve cikicak ve surekli oyaliyolar beni herseyini arastiriyorum zaten o yaralar dan ölenler oliyo birsuru merkez e cikarmayi istedim ama cikarmadilar surekli oyaliyolar bende sinir oluyoum artik saglikci arkadaslarim evde iyilesicegini soyliyolar babami o halde gormek istemiyorum artik

Kendimde sağlıkciyim ama benim de kardeşim doktor hatasi yüzünden aylardır tedavi görüyor çok şükür birazda olsa atlattik bu süreçte çok şey yaşadım öncelikle biz refakatçilerin sinirleri biraz daha bozuk oluyor ve doktorlarin sadece bizim hastaya odaklanması istiyoruz ama siz öncelikle doktoruyla sakin bir şekilde konuşun cevap alamazsanız hastane baş hekimi ile konuşun en son olmadı bimere yazın birde çok çok çok geçmiş olsun neyi var babanızın yara dediğiniz yatak yarası mi?

Eminim

Yatak yarasi ve elektrot yarasi 2. Beyin kanamasi gecirdi bilinci acilmak uzere yani bizi daha cok gorse acilcak trakeostomi var peg var home ventilatoru once disaeda denemeleri lazim ama denemiyolaar bir turlu ordan palyatife cikicaz palyatifde egitim alicam burda oyaaliyolar beni babam stabil cok sukur kan tstlerine de bakiyorum normal 3 aydir egitim vercdkler sozde

Cok teskkuer ederim arkadasim

Yani çok zor bir durum tabii ki. Bir arkadaş daha yazmış isterseniz doktoru ile bir daha konuşmayı deneyin olmadı başhekime gidin. En son çare olarak bimeri düşünün derim. Keşke başka bir uzman görüşü alabilseniz.

rabbim sabır versin ben de yaşadım aynı süreci...İnsanın canı yanarken herkesten aynı hassaiyeti bekliyorsun ama onlar da öyle yaklaşmasa dayanamazlar gibi geliyor,mesela ben de babamın doktoruna müdahale ettim bazı konularda,adam nefes alamıyor artık hala film çekme peşindeler,ses çıkarmazsan da kobay muamelesi yapıyorlar,siz de uygun bi şekilde (sinrlenmeden)tepkinizi gösterin,ama yine de doktoruyla (doktorun en boş olduğu zamanlarda çünkü onların da sinirleri yıpranmış oluyor) bire bir konuşun

Tamam denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…