Bimere şikayet etmek moda oldu ama bari yalan söylemeseydin !!!

insan olmakla alakasi var bunun bence , bebekli insana herzaman oncelik veririm , markette bile kasa sirasinda arkamda bebekli varsa oncelik veriyorum , ariza cikaran olursa da susturuyorum :) cogalsak herkes yapmaya baslayacak da iste azinligiz maalesef

Ankaradaysan beni tanıştır diyecektim o yüzden ili sordum ankara yazıyor da profilinde ciddi sıkıntılarımız var bizim de

Adam haklı, ne yazacaktı hemşire hanım bebek ateşli diye acilen ateşine bakıp ateş düşürücü verip sırasını beklemesini söyledi m deseydi böyle şikayet olmaz ki.
Nesi haklı pardon ?
iftira atarak haklı duruma getirmeye çalışmış kendini.
yeni doğum yapmıştım nasıl baş ağrım var geçici körlük yaşadım , adamın birinden önce girdim diye kıyameti kopardı , kucagimda 4 günlük bebek.
hasta aciliyetine göre sıra verseler ölürler mi ?
söz konusu bebeğin atesiyse ya da çok acil biseyse beklenir.
herşeye şikayet eden insanları anlamıyorum.
bencillik başka bişey değil.

Sizi çok çok iyi anlıyorum, benim istemsiz hayallerimde de hep sizin dediğiniz gibi oluyor, endoskopi diye ısrar ediyorum, başka yere götürüyorum falan.Mide ameliyatımızı yapan doktorumuz da çok iyiydi, gerçekten iyileşmesini istedi eşimin biliyorum, tavırlarından anlayabiliyordum üzüldüğünü, ama artık iş işten geçmişti.Sizede sabır dilerim. Ne zor olduğunu iyi biliyorum.Bir yıla yakın hasta dosyasını okuyup durdum eşim öldükten sonra, internette tüm yazan tıbbi terimleri arattım, zaten gitmişti ne değişecekti bilmiyorum ama sürekli bununla uğraşıp durdum. Çok zor gerçekten.

Ben artık bıktım işin doğrusu, alışverişe en tenha zamanda gidiyorum, hastaneye gideceğim zaman da özel tercih ediyorum. Kimse ile muhattap olmadan işimi yapıp, çıkmak istiyorum. Ailesinden alamamış o terbiyeyi, ben mi vereceğim. Sinir olduğumla kalıyorum, anlamıyorlar çünkü anlattığını da.

Babamdan sonra gözümden hasta oldum auralı migren diye bişey çıktı tansiyonum oynamaya başladı

Kimileri için istatistiksel bir değer bir rakam senin benim için can demek

bikmadan ugrasiyorum
iflah olmaz bir iyimserim sanirim :)

Ne gibi sıkıntılar

Malum kurumlar tekrar birleşti il sağlık çatısı altında bir odada 4 kişi çalışırken olduk 8 kişi, sekreterimler kapandı ordaki personelin işi de bize kaldı ordakiler yer yok diye gelip başlamıyor da insanî çalışma ortamı kalmadı yavaştan sen az çalıştın ben çok çalışıyorum kavgası da başladı

Şu an raporluyum ben işlerim dağ gibi olmuştur

Babamdan sonra gözümden hasta oldum auralı migren diye bişey çıktı tansiyonum oynamaya başladı

Kimileri için istatistiksel bir değer bir rakam senin benim için can demek
Çok çok geçmiş olsun, öğrendiğimin birinci haftasında saçlarımın önünün bembeyaz beyazladığını biliyorum, sonrasında tahamülsüz, her şeye öfkelenen, çok sert çizgilere sahip biri haline dönüştüm ben de. Geçmişteki benle şimdiki arasında dağlar kadar fark yarattı bu durum. Daha mutsuz ve umutsuz bir insanım, ne kadar uğraşsamda aşamıyorum bunu.Gerçekten mutlu oluyor muyum bazen onu bile bilmiyorum artık. Ama haklısınız onlar için sadece bir istatistik.

Üçüncü evre mide kanserinde beş yıllık sağ kalım oranına dair olumlu veri bulunmamaktadır.

olay onlar için sadece bu cümleden ibaretti.

Ama bankada sıra beklemeyi biliyorlar iş hastaneye gelince en pısırık insan bile kaplan oluveriyor
Yooo bankada da aynı....En ufak bir şeye bizde de şikayet ediyorlar, genel müdürlükten şubedeki tüm çalışanlara kadar herkes öğreniyor, bir de dert anlatmakla uğraşıyorsun.

Aynen
Engelliler,65 yas üstü 7 yaş altı,kolluk kuvvetlerinin önceliği var. Ne olursa olsun önce alınırlar,hastanenin hic bir alanında sırada bekletilmezler,zaten kapılarında da yazar.
Konu sahibi her türlü hakli çıkarsın zaten,sıkma canını.

şuan çalıştığım yerde herkes bana combativenemy neden olmayan yakınını önce alıyorsun diye dalga geçiyor... dalga konusu olduk :)

Sizinle alakasi yok ama bimere yapilan sikayetler demek ki dogru kisilere ulasiyormus bunu gorunce sevindim.
Haksiz yere sikayet edilmek elbette uzucu. Bir yaptirim uygulandi mi size?
genelde bimerdekiler kişiye tebliğ edilir ve ondan cevap istenir. Alınan cevapta bimere işlenir. Sonrasında ben bir şeyin çıktığına şahit olmadım.

Şikayet iyi birşey tabi edilmeli. Herkes sizin gibi olmuyor. Size yapılan haksızlık olmuş. Ben 26 haftalık hamileyken doktordan nöbet tutamaz raporu istedim beni ultrasona yolladı çektir gel dedi. Öncesinde de hangi doktora gidiyorsun daha önce bana geldin mi dedi. Ben de özel hastaneye gittiğimi söyleyince giriş kağıdının üstüne hastanenin adını yazmış. Neyse indim ultrasonu 6 gün sonraya gün verdi. Sordum girişteki görevlilere böyle oluyor dediler. Çıktım başhekime yerinde yok. Görevli bayanlara anlattım. Odasındaki ultrasonu bakmadı yolladı o da bir hafta sonraya verdi bu halde dışarda kar var nasıl gelirim doktor kendi hastalarına da mı böyle yapıyor dedim.bilemeyiz hakkı var size böyle davranmaya onun hastası değilsiniz dedi. Burda işler böyle mi yürüyor dedim evet dedi. Devletin doktoru devletin memuruna nasıl böyle yapar dedim ve çıktım. Doktor şikayet hattını aradım gece 15 dakika içinde geri dönüş yaptı ve doktorun bana kendi doktoruna gitsen daha iyi olur dediğini bunda bişey olmadığını söyledi. Bu cümleden tatmin olmadım deyince mahkemeye verebilirsiniz dedi. Ben de bimere şikayet ettim. Yani konunun özü araştırılmadan böyle olmamalıydı. İyi doktor çok ama kötüler de yok değil. Herkes işini doğru yapmalı

Doktor musunuz hemşire mi bilemiyorum ama eğitim almış bir insansınız ki eğitimle bunun pek de alakası yok ancak; ben şuna takıldım.
Sinirlendiğiniz zaman hep bu 'gerizekalı , mal ' ifadelerini mi kullanırsınız?

ben de çok rahatsız oldum bu 'mal ' kelimesinden
çalışan , eğitimli bir hanıma yakıştıramadım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…