Arkadaşlar şimdi emin olmak için sizden yorum bekliyorum Selenanın baktığı son falda ki yazdığı bir kısım aynen şu şekilde .
"bir kişinin sana bir teklif yapacağını görmekteyim. gel bu kişiyi sana büyüyle bağlayalım gibi. bu bir arkadaşın olabilir ya da bir falcı olabilir. sakın bu yoldan kazanmaya çalışma. ki zaten sen bu yolla kazanacak bir insan değilsin"
bugün bir yorumcunun bana yazdığı şu şekilde sevdiginizin uzerine kuvvetli bir baglama duası var.yani sizi tahmin ettiginiz gibi degil simdi soyleki baglama dualarında uc tane uc harfli devreye girer ve bu kişi size ya da her kimse baska tarafa asla gidemez hapsedilir.eger isterseniz sizin yıldızınıza gore dua verebilirim"
gerçi büyü yapalım v.s demiyor ama ben okuyunca açıkçası çok şaşırdım ve bunu Selena nın yorumunun çıktığına bağladım.
oooo sayfa 2.000 ekip aynı
selam kızlar crimsona atacağım ne tavsiye edersiniz? kahve tarot katina? bir de bir ara kim atsa olumlama bilmemne yazıp yolluyor deniyordu doğru mu?
Ay anlamadım ben Selena mi demiş birine büyü yapalım diye yoksa falı baktıran kişiye başkası mı diyeecekmiş canım? :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaw bir ara çok popülerdi..ben hiç baktımadım da millete olumlama filan yapıp duruyomuş.. o kadar olumlama istiosan git o paraya secret kitabını al oku daha iyi..hiç olmaza kitaptır yani.. bu ne yaw..olumlama-enerji meseleleri için fal atmıyoruz biz ki
Bence Ilknur da bir gariplik var, kimseye bir sey cikmazken ona pembe tablocu katinaci Firuze bile ciktiNe baktirirsa baktirsin cikiyor, bu ne bicim bir is boyle Efsunlu falan misin abla ?
yaw bir ara çok popülerdi..ben hiç baktımadım da millete olumlama filan yapıp duruyomuş.. o kadar olumlama istiosan git o paraya secret kitabını al oku daha iyi..hiç olmaza kitaptır yani.. bu ne yaw..olumlama-enerji meseleleri için fal atmıyoruz biz ki
A galiba Lale tarot yollamıstı,genel karakter analizimi ne yazmıstı yanlışım yoksa.Katina yolla demişti ona.Tuğçe Çetin bi ara ısrarla yazıldı her topikte açıkçası reklam gibiydi aklında olsun bu kısmıda.falalemde tugce cetin e fal gonderen memnun kalan varmi
falalemde tugce cetin e fal gonderen memnun kalan varmi
Ben dün gönderdim ama bilemedim.. Falı sana mesaj olarak atıcam mesaj kutunu yeşillendiriorm bakar mısın marple
canim bakiyorum hemen
Tünaydinnnn marplee ♡
Ben dün gönderdim ama bilemedim.. Falı sana mesaj olarak atıcam mesaj kutunu yeşillendiriorm bakar mısın marple
ben değil ama arkadaşım kahve baktırmıştı ilişkiyle ilgili fena değil ama öyle olağan üstü bir şey yoktu ilişki için katina at demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?