Binnaz Abla

Ay anlamadım ben Selena mi demiş birine büyü yapalım diye yoksa falı baktıran kişiye başkası mı diyeecekmiş canım? :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar crimsona atacağım ne tavsiye edersiniz? kahve tarot katina? bir de bir ara kim atsa olumlama bilmemne yazıp yolluyor deniyordu doğru mu?

selam kızlar crimsona atacağım ne tavsiye edersiniz? kahve tarot katina? bir de bir ara kim atsa olumlama bilmemne yazıp yolluyor deniyordu doğru mu?

yaw bir ara çok popülerdi..ben hiç baktımadım da millete olumlama filan yapıp duruyomuş.. o kadar olumlama istiosan git o paraya secret kitabını al oku daha iyi..hiç olmaza kitaptır yani.. bu ne yaw..olumlama-enerji meseleleri için fal atmıyoruz biz ki

Ay anlamadım ben Selena mi demiş birine büyü yapalım diye yoksa falı baktıran kişiye başkası mı diyeecekmiş canım? :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selena dadi falında böyle bir teklif alacaksın girme böyle işlere diye bir süre baktırdığım bir yorumcuda buna benzer bir şey teklif etti

olumlama mı bilmiyorum ama baktıran ve dediklerini yaşayan arkadaşlar var

Ay ben bi ara ne takmıştım o kitaplara.Çekim yasasının okumadığım türü kalmamıştı.R.Şanal'ın kuantumlarından, ,the meta secret Mell Gill'e,Joe Vitale Zero Limit'e ,Lynn Robinson Ruhun pusulasına ,osho'nun sevgi ,cesaret,korku vs..serisine kadar daha neler neler....ama çok bunlara takılmakta fallar gibi iyi değil, dozunda güzel çekim yasasıda .Herşeyi secret'a,olumlamalara,pozitif düşümeye endeksliyodum ki oda normal değil ya..

falalemde tugce cetin e fal gonderen memnun kalan varmi
A galiba Lale tarot yollamıstı,genel karakter analizimi ne yazmıstı yanlışım yoksa.Katina yolla demişti ona.Tuğçe Çetin bi ara ısrarla yazıldı her topikte açıkçası reklam gibiydi aklında olsun bu kısmıda.

herkese merhabalar,tellwe de yeni biri vardi elysia icimden gecti tarot ettim 1.sirada bigun bekledim rahatsizim bekletmek istemedim iade ettim falinizi dedi ee ayni kisi alimi kapatmis siradn dolayi herkesi mi iade etti acaba bide 5 kredilik attigi cikan var mi tellwe de kredim bosa cikti

ben kahve gonderdim faldan cok kisilik analiziydi ask konusu varsa katina da sotluyorum demis yani falindan bisey cikartamadim net bisey yoktu

Ben dün gönderdim ama bilemedim.. Falı sana mesaj olarak atıcam mesaj kutunu yeşillendiriorm bakar mısın marple

ben değil ama arkadaşım kahve baktırmıştı ilişkiyle ilgili fena değil ama öyle olağan üstü bir şey yoktu ilişki için katina at demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…