- 23 Ağustos 2012
- 52.042
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.520
- 898
Chery sen okudun mu gönderdiğim falı ?
Bize nasıl ulaşırsınız bölümüne tıkla ,altta canlı destek görünecek.O bölüme isim ve mailini yaz,o an operatör online ise anında bağlanıp sorunun yanıtını ordan yazışarak alıyosun.Değil ise mail atman istenecektir,böyle dene istersen.Eğer üye olmadan fal attıysan oda problem oluyo,şifre falan vermelerine rağmen arayüzde görünmüyo fal bazen.Benzer bi problemi bende yaşamıştım.Aslında site sağlamda sistemi oturtamamışlar galiba daha.arkadaşlar meraktan soruyorum bilgilendirirseniz sevinirim bundan bir süre önce orada rad mirzaya fal baktırdım toplam söylediği 2 satır kelimeyi defalarca tekrar ederek yazmıştı o an acelem vardı bir kez okuyup çıktım bir kaç gün sonra yeniden okumak istedim sitemde fal görünmüyor 2 kez kendilerine yazdım fakat hiç bir şekilde bana dönmediler anladığım kadarı ile çokta sağlam bir site değil aynı durumu yaşayan varmı
Bize nasıl ulaşırsınız bölümüne tıkla ,altta canlı destek görünecek.O bölüme isim ve mailini yaz,o an operatör online ise anında bağlanıp sorunun yanıtını ordan yazışarak alıyosun.Değil ise mail atman istenecektir,böyle dene istersen.Eğer üye olmadan fal attıysan oda problem oluyo,şifre falan vermelerine rağmen arayüzde görünmüyo fal bazen.Benzer bi problemi bende yaşamıştım.Aslında site sağlamda sistemi oturtamamışlar galiba daha.
Rica ederim ne demek..Belki biraz daha ısrarcı olman gerekebilir.Gerçi faldan pek memnun kalmamışsın anladığım kadarıyla ama tekrar okumak istiyosan mail yoluyla tacize devam:)canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim üyeyim ve aynen söylediğin şekilde canlı desteğe bağlandım galiba kimse yoktu 2 kez bende mail imi yazarak sorunumu ilettim ne fal ortada var nede verilen bir cevap
Arkadaşlar çıkan fal olmasa da ya da fal baktırmasanız da lütfen konuya iki kelam yazın, bakın konuda okuyacak bir şey yok diye eşini aldatıp hamile kalanların, kızlık zarım bozuldu mu diyenlerin, siyaset tartışanların topiğine gidip sinir harbi yaşıyorum.O değil de fal baktırmakla ilgili suçluluk duygusu yaşıyoruz aslında diğer konulara şöyle bir bakınca çok masumuz cidden.
(yine out of topic mesajlarım ve ben asdfg)
Arkadaşlar çıkan fal olmasa da ya da fal baktırmasanız da lütfen konuya iki kelam yazın, bakın konuda okuyacak bir şey yok diye eşini aldatıp hamile kalanların, kızlık zarım bozuldu mu diyenlerin, siyaset tartışanların topiğine gidip sinir harbi yaşıyorum.O değil de fal baktırmakla ilgili suçluluk duygusu yaşıyoruz aslında diğer konulara şöyle bir bakınca çok masumuz cidden.
Hahahhaha yemin ederim aynen katiliyorum...neler var arkadas diyorum...cidden bizimki masum kaliyor....
Son olarak Rezzan ablaya baktirdim. Bikac gun once yazma geregi duymuyorum onu artik...
Bir kac gun oncede onun dedigi kucuk biseyi yasadim. Cok onemli degildi....
onuda yazma geregi duymadim... walla boyle cancagizim.. birazdan da uyuyacagim:))) sen napiyosun
Vallahi aynı durumdayım burada bişey bulamayınca bdv ye sarıyorum yeminle paranoyak olacağım bir de onlar yüzünden fal baktıracağım.
Konulara bakıyorum şöyle bir, anlamaya çalışıyorum psikolojilerini cidden. Ama sonra "çeşit çeşit insan var vallahi" diyip vazgeçiyorum anlamaktan.
Bu aralar baktirmiyorum ama mart-nisan gibi cok fal baktirdim, sence beakretim bozulmus mudur Cognitive
Yani sevgili Cherry alimler bu noktada fikir ayrılığındalar. Mart ve Nisan bilindiği gibi kedigillerin en çok coştuğu aylara denk geliyor. Şimdi kedilerin libidosunun bu kadar yüksek olduğu aylarda fal baktırmak bir nevi bekaretini etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.
Korunmaya bak yoksa hamile de kalırsın
Hahahhaha yemin ederim aynen katiliyorum...neler var arkadas diyorum...cidden bizimki masum kaliyor....
Son olarak Rezzan ablaya baktirdim. Bikac gun once yazma geregi duymuyorum onu artik...
Bir kac gun oncede onun dedigi kucuk biseyi yasadim. Cok onemli degildi....
onuda yazma geregi duymadim... walla boyle cancagizim.. birazdan da uyuyacagim:))) sen napiyosun
Vallahi aynı durumdayım burada bişey bulamayınca bdv ye sarıyorum yeminle paranoyak olacağım bir de onlar yüzünden fal baktıracağım.
Bu aralar baktirmiyorum ama mart-nisan gibi cok fal baktirdim, sence beakretim bozulmus mudur Cognitive
Vay ki vay halimize ,falcı yokluğundan keza bakılan falların hiçbirinin çıkmamasından ne hallerdeyiz bacılar.En iyisi eski fallarımıza tekrar yorum yazalım bari ,yeni bi kazık yiyene kadar.Bu falcı krizinde copy paste fallarımı bile özledim:))))Korunmaya bak yoksa hamile de kalırsın
Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.[/QUOTE]Vay ki vay halimize ,falcı yokluğundan keza bakılan falların hiçbirinin çıkmamasından ne hallerdeyiz bacılar.En iyisi eski fallarımıza tekrar yorum yazalım bari ,yeni bi kazık yiyene kadar.Bu falcı krizinde copy paste fallarımı bile özledim:))))
arkadaslar saraylıhanım fal alımna açmış tekrar. kendisine fal baktrmayı düşünüyorum ama daha öncede birçok fal baktrdm ve hepsi foss çıktı. burada bir kaç kişi sarayliya fal baktrmış ve cıkmış sanırım. bu kişiye fal baktıranlar görüşlerini ve ne falı baktrdıklarını söylerlerse çok memnun olurum[/B]
kızlar falalemdeki nalan online durumda isteyenler kahve falı atsınlar..ben 2 kere baktırmıştım. biraz karman çorman anlaıyor ama hissiyatı var gibi kadının..ha dedikleri çıktı mı hayır çünkü çok uzak gelecek söyledikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?