Bencede tutturmus cnm ben iki kez baktirdim ona ve hic boyle seyler soylemedi:/ demek ki senle pericanin enerjisj uymus selenaya,bana dediklerinden cikan yok zaten dedikleride sonuc agirlikle genis zmnli:/cikti cikmadi demem icin epey zmn gecmesi lazim.
Cok fal baktiran insanların burda yorum yapma gibi bir zorunluluğu olduğunu bilmiyordum pardon.. Rezzan ablaya hemen hemen hergün fal gönderirim o yüzden sizden fazla dedim...Niye bu kadar paranoyalarla yasıyorsunuz anlamadım illlaki ben yeni üye olup yorum yapıcam falci ya da tanidigi diye düşünüyorsunuz bu hayatta yalan söylemeyen dürüst insanlar da var... Konuşurken bile sizi kırmaktan çekinen biri baskalarına da oyle davranir... O zaman sizin gibi düşünürsek belki siz de bazı sitelerde fal bakıp burda yorum yapıyor olabilirsiniz.... Daha başka yorum yazmiycam( bu kadar güvensiz olmayın bence...alcanzar senden yiğitin numarasını istemiştim ilk mesajım oydu sanırım...
bugüne kadar bir çok yorumcuyu açıkçası beğendim yani özelimle ilgili bir çok şey bildiler geçmiş ve anla ilgili ama açıkçası üst üste ilk kez bu kadının dediklerini yaşadım inşallah tüm öngörüleri çıkar
Basbayagi cikmis bence. Bana dedigi bir seyin tam tersi cikti, yemin ederim kiskandim, Selena bir tek bana mi cikmiyor
Basbayagi cikmis bence. Bana dedigi bir seyin tam tersi cikti, yemin ederim kiskandim, Selena bir tek bana mi cikmiyor
neyse topiğin en heyecanlı yerinde yine reklam girdi... konuya dönüyorum...saraylı'ya baktırmak istiyorum kızlar..hepiniz çok beğenmişiniz...ama şöyle bi durum var telwede falcılar düşük puan veriyorum diye bana yorum yapmıyorlarne yapacagım ben (((
bu arada yeni falcı denemeyin diyen bana bakın
İnşallah sana da başkası çıkar bakın kızlar gene nacizane uyarım bu hatayı hep yapıyoruz şimdi ben yazdım ya selena dan yorum almak isterseniz birkaç gün bekleyin denedim ben biri övülüp fal bakılınca enerji mi düşüyor ne oluyor kendilerini veremiyorlar.
bu arada canım Crimson kahve de mi iyiydi.
Yeni uyelik alsan?
sorun bizde bence Cherry; bu forumda falları tek çıkan ilknur46 . valla kıskanıyorum İlknur seni ne yalan söyliyeyim. eften peften şeyler dışında doğru düzgün çıkan falım olmadı.
sorun bizde bence Cherry; bu forumda falları tek çıkan ilknur46 . valla kıskanıyorum İlknur seni ne yalan söyliyeyim. eften peften şeyler dışında doğru düzgün çıkan falım olmadı.
Crimson sanirim kart da yollasan kahve de yollasan yildizname ve tarot mutlaka bakiyor ablacim, gondeririken dogum tarihi yazmayi unutma.
Ilk kez gondericeksen yildizname/tarot gonder derim.
çaakkkallll....aynen öle yapayım
Eee yaniiii????Yiğit'in nosunu almış olabilirsin.Yiğit'in numarasını belki 50 kişiye attım ben.Bir mesajla bi numara almak tüm görüşleri haklımı çıkarır?Ya da Melek 'le ilgili fikirlerini destekleyip bizim yazdıklarımızın önemimi kalmaz?Hayır bağlantısını anlasam olayın senide aydınlatıcam ama Yiğit'in nosu almak neyin ispatı çözemedim,üzgünüm.Cok fal baktiran insanların burda yorum yapma gibi bir zorunluluğu olduğunu bilmiyordum pardon.. Rezzan ablaya hemen hemen hergün fal gönderirim o yüzden sizden fazla dedim...Niye bu kadar paranoyalarla yasıyorsunuz anlamadım illlaki ben yeni üye olup yorum yapıcam falci ya da tanidigi diye düşünüyorsunuz bu hayatta yalan söylemeyen dürüst insanlar da var... Konuşurken bile sizi kırmaktan çekinen biri baskalarına da oyle davranir... O zaman sizin gibi düşünürsek belki siz de bazı sitelerde fal bakıp burda yorum yapıyor olabilirsiniz.... Daha başka yorum yazmiycam( bu kadar güvensiz olmayın bence...alcanzar senden yiğitin numarasını istemiştim ilk mesajım oydu sanırım...
İlknur'daki garipliği bende Firuze'den çaktım ilk.:)))))))))Firuze'nin yaptığı yorumlar Lale'ninde tabiriyle kırmîzı karın yağması cinsinden.Ha şimdi bu kar İlknur'a yağanca e bi gariplik var tabi:)))))Neyse maşallah diyelim,nazar değmesin.Bence Ilknur da bir gariplik var, kimseye bir sey cikmazken ona pembe tablocu katinaci Firuze bile ciktiNe baktirirsa baktirsin cikiyor, bu ne bicim bir is boyle Efsunlu falan misin abla ?
Maşallah diyorum o yüzden.Sizin önünüzde daha çok yıllar var yaşayacağınız başka aşklarda olabilir, benim olursa 2.baharım olacak o yüzden Rabbim torpil geçecek belki
Bu arada lütfen dilinizi ısırın sonuç kesin çıkmış değil, bu kadar çıkar çıkar bir sonuç bir kaç olumsuzun dediği olur.
neyse topiğin en heyecanlı yerinde yine reklam girdi... konuya dönüyorum...saraylı'ya baktırmak istiyorum kızlar..hepiniz çok beğenmişiniz...ama şöyle bi durum var telwede falcılar düşük puan veriyorum diye bana yorum yapmıyorlarne yapacagım ben (((
bu arada yeni falcı denemeyin diyen bana bakın
oooo sayfa 2.000 ekip aynı
yeni bi hesap ac canım
bu arada kaç sayfa yapmışız cızlar kutlarım hepimizii ohh mşşllhh 1 yıldır hiçbişymz değişmemiş :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?