Binnaz Abla

bugüne kadar bir çok yorumcuyu açıkçası beğendim yani özelimle ilgili bir çok şey bildiler geçmiş ve anla ilgili ama açıkçası üst üste ilk kez bu kadının dediklerini yaşadım inşallah tüm öngörüleri çıkar

walla şekerim dur kendimi tanıtayım bir aşkdan dolayı falla arkasından bu topikle tanıştım....25 yaşındayım..işletmeciyim..halis mulis İzmirliyim:)))1 yıldır bu topikte paylaşım yaparım... yeterli mi???? falcı değilim...olmayıda düşünmüyorum.. ama sen şimdi '''eminim sen falcısın'''' dersin diye korkuyorrum...meslek kısmını sana bıraktım
vee ikna oldum..sen herkesi bütün falcıları çok iyi tanıyorsun..biliyorsun... hepsine günlük fal gönderiyorsun..ama şu yorumcuyu beğendim şu yorumcu saçmaladı v.s gibi yorumlar yapmayı sevmiyorsun:))hatta sen Melek hanımı Melek'ten iyi biliyor olabilirsin... ahhh saf özge sonunda anlamış bak:)

şimdilik hoşçakal:)))) birdahaki Melek eleştirisinde görüşmek üzere..

Son düzenleme:

Basbayagi cikmis bence. Bana dedigi bir seyin tam tersi cikti, yemin ederim kiskandim, Selena bir tek bana mi cikmiyor

neyse topiğin en heyecanlı yerinde yine reklam girdi... konuya dönüyorum...saraylı'ya baktırmak istiyorum kızlar..hepiniz çok beğenmişiniz...ama şöyle bi durum var telwede falcılar düşük puan veriyorum diye bana yorum yapmıyorlar ne yapacagım ben(((
bu arada yeni falcı denemeyin diyen bana bakın

Basbayagi cikmis bence. Bana dedigi bir seyin tam tersi cikti, yemin ederim kiskandim, Selena bir tek bana mi cikmiyor

sorun bizde bence Cherry; bu forumda falları tek çıkan ilknur46 . valla kıskanıyorum İlknur seni ne yalan söyliyeyim. eften peften şeyler dışında doğru düzgün çıkan falım olmadı.

İnşallah sana da başkası çıkar bakın kızlar gene nacizane uyarım bu hatayı hep yapıyoruz şimdi ben yazdım ya selena dan yorum almak isterseniz birkaç gün bekleyin denedim ben biri övülüp fal bakılınca enerji mi düşüyor ne oluyor kendilerini veremiyorlar.

bu arada canım Crimson kahve de mi iyiydi.

Yeni uyelik alsan? Benim 3 hesabim mi ne var ehheheh :)

Son düzenleme:

Crimson sanirim kart da yollasan kahve de yollasan yildizname ve tarot mutlaka bakiyor ablacim, gondeririken dogum tarihi yazmayi unutma.

Ilk kez gondericeksen yildizname/tarot gonder derim.

sorun bizde bence Cherry; bu forumda falları tek çıkan ilknur46 . valla kıskanıyorum İlknur seni ne yalan söyliyeyim. eften peften şeyler dışında doğru düzgün çıkan falım olmadı.

Bence Ilknur da bir gariplik var, kimseye bir sey cikmazken ona pembe tablocu katinaci Firuze bile cikti Ne baktirirsa baktirsin cikiyor, bu ne bicim bir is boyle Efsunlu falan misin abla ?

Sizin önünüzde daha çok yıllar var yaşayacağınız başka aşklarda olabilir, benim olursa 2.baharım olacak o yüzden Rabbim torpil geçecek belki

Bu arada lütfen dilinizi ısırın sonuç kesin çıkmış değil, bu kadar çıkar çıkar bir sonuç bir kaç olumsuzun dediği olur.

Eee yaniiii????Yiğit'in nosunu almış olabilirsin.Yiğit'in numarasını belki 50 kişiye attım ben.Bir mesajla bi numara almak tüm görüşleri haklımı çıkarır?Ya da Melek 'le ilgili fikirlerini destekleyip bizim yazdıklarımızın önemimi kalmaz?Hayır bağlantısını anlasam olayın senide aydınlatıcam ama Yiğit'in nosu almak neyin ispatı çözemedim,üzgünüm.

Bence Ilknur da bir gariplik var, kimseye bir sey cikmazken ona pembe tablocu katinaci Firuze bile cikti Ne baktirirsa baktirsin cikiyor, bu ne bicim bir is boyle Efsunlu falan misin abla ?
İlknur'daki garipliği bende Firuze'den çaktım ilk.:)))))))))Firuze'nin yaptığı yorumlar Lale'ninde tabiriyle kırmîzı karın yağması cinsinden.Ha şimdi bu kar İlknur'a yağanca e bi gariplik var tabi:)))))Neyse maşallah diyelim,nazar değmesin.
Maşallah diyorum o yüzden.
Bu arada Selena'da bilmiş yani şimdi hakkını yemeyelim ,o teklif gelmiş falcıdan gerçekten.

yeni bi hesap ac canım

bu arada kaç sayfa yapmışız cızlar kutlarım hepimizii ohh mşşllhh 1 yıldır hiçbişymz değişmemiş :))))))))))

Son düzenleme:
yeni bi hesap ac canım

bu arada kaç sayfa yapmışız cızlar kutlarım hepimizii ohh mşşllhh 1 yıldır hiçbişymz değişmemiş :))))))))))

:))) ayy öyle yapacağım canım.. prensese bakıyorlar bana bakmıyorlar:)))

Şöyle bakınca geçen yıldan beridir baktırdığım fallarıma göre bir yıl içerisinde büyük değişiklikler, değişimler olacaktı.. Ha ama tabii gerçek hayata yansıması sıfır var falan. Rasyonel yanım bayağı bayağı sövüyor bana, diğer taraftan sahip olduğum bu "zaaf" da bahaneler üretiyor. Masallarda yaşanmadığı gibi fallarda da yaşanmıyor, oo özlü söz de ürettim, yani aslında galiba gerçekleşmesini istediğin şey için reelde savaşmak yerine olmuşunu falda dinlemek daha kolayca, ay hayır bu da olmadı psikoloji destekli bir neden hazırlayıp resmen aptallığımı meşrulaştırıyorum, yok bu da olmadı, nedenini öğrenmek için fal mı baktırsam, arkadaşlar bildiğiniz iyi falcı var mı? , aaa başladığım yere geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…