Binnaz Abla

Neler oldu yahuuu faceni de dondurmuşsun merak ettim :44:

Bi sıkıntı yok bebeğim kafam rahat nı man no cry ama kmse bilemedi yani öle söliiim benim coooook eski bi dava acldı onda sıkıntı oldu ciddiyet asamasndayken.. Bi güven cihana baktıriiim dedm evlenion sen onla dedi de benm zerre umudum yokken o yüzden bi soriyim dedm cıkıo mu dedikleri die

Senin gelişmeler ya da gerilemelerden epey uzak kaldım ben tüh bee yaaa

Olaylar baya baya farklı gelişti tek bilen ve ısrarla aha da buraya yazdm böle olcak die konusan medyum selena ve rumiydi

Oha ruminin dedikleri cikiyomuymus bana çıkmadı valla sen falsepeti meleğe baktirmismiydin?

Baktırdm baktırm ama meleğin falı cıkmadı bende ya nesibenin de rezzanın da malesef
Yalnız değilmişim meğer,bende bi lanetli kendimi sanıyodum:)Saraylıhanım'a geçen bende baktırdım.Hatta Marple'nin tavsiyesi aklımdaydı sağolsun,denedim.Çok tatlı güzel bi enerjisi var Saraylının,bende sevdim.Dedikleri inşallah çıkarsa Saraylı'yı Saraylarda oturturum ammavelakin bana biraz hafiften pembe tablo gibi geldi,inşallah yanılırım.Rumi'ninde kötüleri çıktî olmaz dediği olmadı gerçekten ama olur dedikleride olmadı(

Melek hanımın böyle bişey söylemeyeceğine Melek hanım kadar eminsiniz...Maşallah.....bu paylaşımı yapmak için mi üye oldunuz... ben 50 tane fal gönderdiğim Rezzan abla'ya bile..''.yooooo iftira atıyorsun Rezzan abla öyle bişey demez'' (Rezzan abla'da çok hanımefendidir) gibi bir yorum yapamam...
bilemem çünkü..... eee size ne oluyor bu kadar??
Melek hanıma iletin...kırılabilir...kusura da bakabilir....düşüncelerimizi paylaşmakta özgürüz...
Arkdaşımız düşüncelerini paylaştı

Son düzenleme:
Bakarsanız görürsünüz ben Şubat'tan beri üyeyim kimsenin avukatlığını da yapmıyorum bu arada o kadar cok yorum yaptı ki bana azıcık insanları taniyabiliyorum Allah'a şükür... Ayrıca rezzan abla da beni bilir onu da cok severim eminim sizden daha cok fal göndermişimdir fikir söylemek ayrı insanları itham etmek ayrı bisey ikisini karıştırmayın bence....

Nerden biliyorsunuz hanimefendi, Melek Hanim ses kaydi yaparken orda miydiniz? Insan hayatta sadece kendine %100 kefil olabilir, hayatta her sey mumkun biliyorsunuz. Yapmaz dedigimiz insanlar ne isler yapti, olamaz dedigimiz ne isler oldu. Gozunuzle gormediginiz, kulaginizla duymadiginiz hicbir seyden %100 emin olmayin.Hayatta buyuk konusmayin derim, bu da benden soylemesi.

Son düzenleme:

Baktık ve gördük .Şubat'tan beri üyesiniz ve üć mesajınız var bugün itibariyle üçüde Melek.Bakın,Melek'e fal baktırmış biri olarak bi tersliğine ,kaba bi sözüne maruz kalmadım.Ama bu demek değildir ki herkese aynıdır.Yüz kişiye yapmazda bi kişiye denk gelir.Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz?????Burda aktif olarak üyeliği devam eden sürekli paylaşımda bulunan hiçkimse inanın tek bir tane bile zemini boş yorum yazmaz.Yazanların illaki bildikleri yaşadıkları bir olay sòzkonusudur.Size nacizane tavsiyem;hiçbir falcının bu kadar arkasında durup böylesine kefil olmayın.

walla baktım ama Melek dışında yorum görmedim....
sen o kadar fal baktır bu topiği takip et...şubttan beri üye ol...ama bu topiğe ufacık bi yorum yazma...Melek hanıma taş gelince sadece savunmaya geç....MANİDAR.....

ve canlarım şimdi size bi paylaşımdan alıntı yapıyorum... bu cümleyi yorumlayabilir misiniz.. yalnız emin haaa kendi fal sayısı daha fazla

Ayrıca rezzan abla da beni bilir onu da cok severim eminim sizden daha cok fal göndermişimdir fikir söylemek ayrı insanları itham etmek ayrı bisey ikisini karıştırmayın bence....[/QUOTE]

ve la havle...gece gece

walla baktım ama Melek dışında yorum görmedim....
sen o kadar fal baktır bu topiği takip et...şubttan beri üye ol...ama bu topiğe ufacık bi yorum yazma...Melek hanıma taş gelince sadece savunmaya geç....MANİDAR.....

ve canlarım şimdi size bi paylaşımdan alıntı yapıyorum... bu cümleyi yorumlayabilir misiniz.. yalnız emin haaa kendi fal sayısı daha fazla

Ayrıca rezzan abla da beni bilir onu da cok severim eminim sizden daha cok fal göndermişimdir fikir söylemek ayrı insanları itham etmek ayrı bisey ikisini karıştırmayın bence....[/QUOTE]

ve la havle...gece gece

Cok fal baktiran insanların burda yorum yapma gibi bir zorunluluğu olduğunu bilmiyordum pardon.. Rezzan ablaya hemen hemen hergün fal gönderirim o yüzden sizden fazla dedim...Niye bu kadar paranoyalarla yasıyorsunuz anlamadım illlaki ben yeni üye olup yorum yapıcam falci ya da tanidigi diye düşünüyorsunuz bu hayatta yalan söylemeyen dürüst insanlar da var... Konuşurken bile sizi kırmaktan çekinen biri baskalarına da oyle davranir... O zaman sizin gibi düşünürsek belki siz de bazı sitelerde fal bakıp burda yorum yapıyor olabilirsiniz.... Daha başka yorum yazmiycam( bu kadar güvensiz olmayın bence...alcanzar senden yiğitin numarasını istemiştim ilk mesajım oydu sanırım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi emin olmak için sizden yorum bekliyorum Selenanın baktığı son falda ki yazdığı bir kısım aynen şu şekilde .

"bir kişinin sana bir teklif yapacağını görmekteyim. gel bu kişiyi sana büyüyle bağlayalım gibi. bu bir arkadaşın olabilir ya da bir falcı olabilir. sakın bu yoldan kazanmaya çalışma. ki zaten sen bu yolla kazanacak bir insan değilsin"

bugün bir yorumcunun bana yazdığı şu şekilde sevdiginizin uzerine kuvvetli bir baglama duası var.yani sizi tahmin ettiginiz gibi degil simdi soyleki baglama dualarında uc tane uc harfli devreye girer ve bu kişi size ya da her kimse baska tarafa asla gidemez hapsedilir.eger isterseniz sizin yıldızınıza gore dua verebilirim"

gerçi büyü yapalım v.s demiyor ama ben okuyunca açıkçası çok şaşırdım ve bunu Selena nın yorumunun çıktığına bağladım.

Canım benim özellikle falcılar büyü olsa dahi asla gel büyü yapalım demez. Dua vereceğim der. Belki verdiği gerçekten duadır ama bunu iyice araştırmak gerek yoksa allah muhafaza bilmeden büyü olayına da girilmiş olabilir.

Dolayısıyla dua ya da büyü sana bir teklif yapılmış Selenanın dediği gibi ve bir falcı tarafından. Bunun üstüne söylenecek söz yok bence

Bencede tutturmus cnm ben iki kez baktirdim ona ve hic boyle seyler soylemedi:/ demek ki senle pericanin enerjisj uymus selenaya,bana dediklerinden cikan yok zaten dedikleride sonuc agirlikle genis zmnli:/cikti cikmadi demem icin epey zmn gecmesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…