Binnaz Abla

İşte bende anlamadım onu,girip bir iki saat boş takılıp çıkıyo.Hayır şu da varki; diyelimki benim acil cevap almam gereken bi mevzum var,olamazmı?Velhasıl hamile olup çocuğun cinsiyetini Tatlicadi'ya soran doğurupta öğrenir cinsiyetini,fal sonra gelir.

ay sen çok yaşa emi fal gönderecekler gidişata göre en az 1 ay beklemek durumundalar çünkü benim gönderdiğim tarihten 9 gün geçti 1 sıra atladı şu ana kadar 7 sıradan 6 ya yükseldim hesaplayın 1 ay bile az.

Evet evet aynen öyle ben bir ayı göze aldım ama galiba bu süreyide aşıcak gibi...

Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.[/QUOTE]

Deme öyle canim ya pembe tablo feln. Suan herhalde pembe tablolu bi fal en son istedgm sey olur :/ bna iyiyi de kötüyü de catr catr söylick bi falci lazim.

Ben kahve baktirdim, valla cikti.

Sabhtan beri iki khve ictm gondercm diye. Inat gbi ikisinde de fal gondermeye deger birsey cikmadi. 3.ye kismt :))

Bu arada eski falcı olarak araniza dondum sanirm hadi bklm hyrlisi. Bu arada su tvlarda cikan sari sacli bi hatun var ya medyum gizem hehh iste tam bi hfta once bu kdini aradm ve bktrmk istedgimi soyledm hesap numarasini verdi parayi yatrdim para hesapta gorunmeyince kadn bni aradi nyse sorun dzeltildi ama o gunden bu yana kadina iki defa yzdm kadindan donus yok. Sanirm dolandirildim :/

Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.

Deme öyle canim ya pembe tablo feln. Suan herhalde pembe tablolu bi fal en son istedgm sey olur :/ bna iyiyi de kötüyü de catr catr söylick bi falci lazim.

Sabhtan beri iki khve ictm gondercm diye. Inat gbi ikisinde de fal gondermeye deger birsey cikmadi. 3.ye kismt :))

Bu arada eski falcı olarak araniza dondum sanirm hadi bklm hyrlisi. Bu arada su tvlarda cikan sari sacli bi hatun var ya medyum gizem hehh iste tam bi hfta once bu kdini aradm ve bktrmk istedgimi soyledm hesap numarasini verdi parayi yatrdim para hesapta gorunmeyince kadn bni aradi nyse sorun dzeltildi ama o gunden bu yana kadina iki defa yzdm kadindan donus yok. Sanirm dolandirildim :/[/QUOTE]
Saraylı kötüdür demiyorum,tam tersi dediğim gibi memnun kalanı çok .Hangimiz pembe tablo fal dinlemek isterizki?Ama benim falımda ben öyle hissettim.İnşallah Saraylı dediklerinin çıkmasıyla beni yanıltır.
Çok emin referanslar olmadığı sürece bankaya para yatırmak sakat iş,öyle fal çok baktırdım ama sağlam aracılar yada o anlamda güvenilir falcılardı muhataplarım.Yazmaya devam et yinede peşini bırakma, inşallah döner sana.

Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.

Bu arada eski falcı olarak araniza dondum sanirm hadi bklm hyrlisi. Bu arada su tvlarda cikan sari sacli bi hatun var ya medyum gizem hehh iste tam bi hfta once bu kdini aradm ve bktrmk istedgimi soyledm hesap numarasini verdi parayi yatrdim para hesapta gorunmeyince kadn bni aradi nyse sorun dzeltildi ama o gunden bu yana kadina iki defa yzdm kadindan donus yok. Sanirm dolandirildim :/[/QUOTE]

SarayliHanim bence kesinlikle pembe tablocu degil. Bana bu, cok hayirsiz bir adam, bundan bir yol olmaz, beklentin olmasin yazmis, daha ne yazsin? Dedigi is & ask kesisiminde garip bir olay hic hesapta yokken cikti, en iyi bakanlardan biri bence.

Bilemedim, VenusAmber ve SrayliHanim olacak bir olay konusunda hemfikirler, Selena olmaz dedi. Selena nin olur dedigi bir seye, Venus olmaz, Sarayli olur dedi. Bakalim kim hakli cikacak Hepsi haksiz cikarsa babayi aliyorum, kafami taslara vurmayi dusunuyorum.

Sekerim, umarim dolandirilmamissindir !!

Son olarak adigegupse madem dondun bana fal bak

edit: Tolin yine ne yaptin :))

Son düzenleme:
Saraylı kötüdür demiyorum,tam tersi dediğim gibi memnun kalanı çok .Hangimiz pembe tablo fal dinlemek isterizki?Ama benim falımda ben öyle hissettim.İnşallah Saraylı dediklerinin çıkmasıyla beni yanıltır.
Çok emin referanslar olmadığı sürece bankaya para yatırmak sakat iş,öyle fal çok baktırdım ama sağlam aracılar yada o anlamda güvenilir falcılardı muhataplarım.Yazmaya devam et yinede peşini bırakma, inşallah döner sana.[/QUOTE]

Ne biliym canm ilk defa boyle birsey oldu. Kadini surekli tvda gruyordm kime bktysa evt soylediklernz dgru feln diyp sasriyorlardi sanirm suan icinde bulundgm durum bni biraz inanmya tetikledi.

SarayliHanim bence kesinlikle pembe tablocu degil. Bana bu, cok hayirsiz bir adam, bundan bir yol olmaz, beklentin olmasin yazmis, daha ne yazsin? Dedigi is & ask kesisiminde garip bir olay hic hesapta yokken cikti, en iyi bakanlardan biri bence.

Bilemedim, VenusAmber ve SrayliHanim olacak bir olay konusunda hemfikirler, Selena olmaz dedi. Selena nin olur dedigi bir seye, Venus olmaz, Sarayli olur dedi. Bakalim kim hakli cikacak Hepsi haksiz cikarsa babayi aliyorum, kafami taslara vurmayi dusunuyorum.

Canim sozum olsn ama inan moralm cok bozuk bi arkdsa daha sozm var ama kizn fincanina sadece bktm hicbirsey goremiyorm. Kndimi iyi hissettgimde bakicm sz

Valla kadina en son dun yazdm whatsaptan yzdm gece gorms ama yine donmedi :/ iyi ki cok para gondermedm. En az ucreti sordm onu ytrdm kadin blki de ondan cddiye almdi [/QUOTE]

Ne biliym canm ilk defa boyle birsey oldu. Kadini surekli tvda gruyordm kime bktysa evt soylediklernz dgru feln diyp sasriyorlardi sanirm suan icinde bulundgm durum bni biraz inanmya tetikledi.

Canim sozum olsn ama inan moralm cok bozuk bi arkdsa daha sozm var ama kizn fincanina sadece bktm hicbirsey goremiyorm. Kndimi iyi hissettgimde bakicm sz

Valla kadina en son dun yazdm whatsaptan yzdm gece gorms ama yine donmedi :/ iyi ki cok para gondermedm. En az ucreti sordm onu ytrdm kadin blki de ondan cddiye almdi [/QUOTE][/QUOTE]

Yok sekerim sak ayaptim, seni sahalarda gordugume memnunum, bosver fali falan.

Kim demistin, televizyondaki Gizem mi ? Kesinlikle baktirmayalim o zaman.

Valla kadina en son dun yazdm whatsaptan yzdm gece gorms ama yine donmedi :/ iyi ki cok para gondermedm. En az ucreti sordm onu ytrdm kadin blki de ondan cddiye almdi [/QUOTE][/QUOTE]
Sen sıkıştırmaya devam et,az veya çok ücret diye bişey yok.Ciddiye almayacağı fiyatı niye veriyo o zaman?5tl'de olsa senin hakkını almış olurmu öyle şey...Ben o tv bağlantısıyla memnun kalanlara şok olanlara inanmıyorum hiç.Bence çoğu kanal çalışanı.Ruyanız hayrolsun Emine'de öyleydi,gittim sanki o tv'deki kadın değil.Ne diyelim umarım ulaşırsın.

[/QUOTE]
Sen sıkıştırmaya devam et,az veya çok ücret diye bişey yok.Ciddiye almayacağı fiyatı niye veriyo o zaman?5tl'de olsa senin hakkını almış olurmu öyle şey...Ben o tv bağlantısıyla memnun kalanlara şok olanlara inanmıyorum hiç.Bence çoğu kanal çalışanı.Ruyanız hayrolsun Emine'de öyleydi,gittim sanki o tv'deki kadın değil.Ne diyelim umarım ulaşırsın.[/QUOTE]

Umarım canım umarım ..

[/QUOTE]

Yok sekerim sak ayaptim, seni sahalarda gordugume memnunum, bosver fali falan.

Kim demistin, televizyondaki Gizem mi ? Kesinlikle baktirmayalim o zaman.[/QUOTE]

Evt canim su kanal kanal gezen gizem. Sari sacli olan hatun

Yok , ama ben olsam öyle bakardım Özellikle ev yanınca harika şekiller çıkacağına eminim

Kızım saman falı mı olur ya inek miyiz biz

Ne bileyim yazmış öyle oraya sonra baktım su ve saman saplarıyla yapıyormuş iyice b.....ka sardılar ha yok ama hata bizde arz talep meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…