İşte bende anlamadım onu,girip bir iki saat boş takılıp çıkıyo.Hayır şu da varki; diyelimki benim acil cevap almam gereken bi mevzum var,olamazmı?Velhasıl hamile olup çocuğun cinsiyetini Tatlicadi'ya soran doğurupta öğrenir cinsiyetini,fal sonra gelir.Aynı anda yazmışız, hani merak mı uyandırmak istiyor yoksa beni bekleyen hak eder mi egosu var ama şu kesin ki yaptığı etik değil sosyal yaşantın buna engel oluyor ise bakacağın zaman belirli bir sayıda fal alırsın sonra alımını kapatırsın
İşte bende anlamadım onu,girip bir iki saat boş takılıp çıkıyo.Hayır şu da varki; diyelimki benim acil cevap almam gereken bi mevzum var,olamazmı?Velhasıl hamile olup çocuğun cinsiyetini Tatlicadi'ya soran doğurupta öğrenir cinsiyetini,fal sonra gelir.
Evet evet aynen öyle ben bir ayı göze aldım ama galiba bu süreyide aşıcak gibi...ay sen çok yaşa emi fal gönderecekler gidişata göre en az 1 ay beklemek durumundalar çünkü benim gönderdiğim tarihten 9 gün geçti 1 sıra atladı şu ana kadar 7 sıradan 6 ya yükseldim hesaplayın 1 ay bile az.
Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.[/QUOTE]Vay ki vay halimize ,falcı yokluğundan keza bakılan falların hiçbirinin çıkmamasından ne hallerdeyiz bacılar.En iyisi eski fallarımıza tekrar yorum yazalım bari ,yeni bi kazık yiyene kadar.Bu falcı krizinde copy paste fallarımı bile özledim:))))
arkadaslar saraylıhanım fal alımna açmış tekrar. kendisine fal baktrmayı düşünüyorum ama daha öncede birçok fal baktrdm ve hepsi foss çıktı. burada bir kaç kişi sarayliya fal baktrmış ve cıkmış sanırım. bu kişiye fal baktıranlar görüşlerini ve ne falı baktrdıklarını söylerlerse çok memnun olurum[/B]
Ben kahve baktirdim, valla cikti.
Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.
Saraylının sevenide memnun kalanıda çok.Bende geçen tarot attım ,hakikaten enerjisiyle çok tatlı hatun ama biraz pembe tabloyu andırdı bana,hayırlısı diyorum.
Saraylı kötüdür demiyorum,tam tersi dediğim gibi memnun kalanı çok .Hangimiz pembe tablo fal dinlemek isterizki?Ama benim falımda ben öyle hissettim.İnşallah Saraylı dediklerinin çıkmasıyla beni yanıltır.Deme öyle canim ya pembe tablo feln. Suan herhalde pembe tablolu bi fal en son istedgm sey olur :/ bna iyiyi de kötüyü de catr catr söylick bi falci lazim.
Sabhtan beri iki khve ictm gondercm diye. Inat gbi ikisinde de fal gondermeye deger birsey cikmadi. 3.ye kismt :))
Bu arada eski falcı olarak araniza dondum sanirm hadi bklm hyrlisi. Bu arada su tvlarda cikan sari sacli bi hatun var ya medyum gizem hehh iste tam bi hfta once bu kdini aradm ve bktrmk istedgimi soyledm hesap numarasini verdi parayi yatrdim para hesapta gorunmeyince kadn bni aradi nyse sorun dzeltildi ama o gunden bu yana kadina iki defa yzdm kadindan donus yok. Sanirm dolandirildim :/
Deme öyle canim ya pembe tablo feln. Suan herhalde pembe tablolu bi fal en son istedgm sey olur :/ bna iyiyi de kötüyü de catr catr söylick bi falci lazim.
Sabhtan beri iki khve ictm gondercm diye. Inat gbi ikisinde de fal gondermeye deger birsey cikmadi. 3.ye kismt :))
Bu arada eski falcı olarak araniza dondum sanirm hadi bklm hyrlisi. Bu arada su tvlarda cikan sari sacli bi hatun var ya medyum gizem hehh iste tam bi hfta once bu kdini aradm ve bktrmk istedgimi soyledm hesap numarasini verdi parayi yatrdim para hesapta gorunmeyince kadn bni aradi nyse sorun dzeltildi ama o gunden bu yana kadina iki defa yzdm kadindan donus yok. Sanirm dolandirildim :/
Saraylı kötüdür demiyorum,tam tersi dediğim gibi memnun kalanı çok .Hangimiz pembe tablo fal dinlemek isterizki?Ama benim falımda ben öyle hissettim.İnşallah Saraylı dediklerinin çıkmasıyla beni yanıltır.
Çok emin referanslar olmadığı sürece bankaya para yatırmak sakat iş,öyle fal çok baktırdım ama sağlam aracılar yada o anlamda güvenilir falcılardı muhataplarım.Yazmaya devam et yinede peşini bırakma, inşallah döner sana.
Saraylı kötüdür demiyorum,tam tersi dediğim gibi memnun kalanı çok .Hangimiz pembe tablo fal dinlemek isterizki?Ama benim falımda ben öyle hissettim.İnşallah Saraylı dediklerinin çıkmasıyla beni yanıltır.
Çok emin referanslar olmadığı sürece bankaya para yatırmak sakat iş,öyle fal çok baktırdım ama sağlam aracılar yada o anlamda güvenilir falcılardı muhataplarım.Yazmaya devam et yinede peşini bırakma, inşallah döner sana.
[/QUOTE]Ne biliym canm ilk defa boyle birsey oldu. Kadini surekli tvda gruyordm kime bktysa evt soylediklernz dgru feln diyp sasriyorlardi sanirm suan icinde bulundgm durum bni biraz inanmya tetikledi.
SarayliHanim bence kesinlikle pembe tablocu degil. Bana bu, cok hayirsiz bir adam, bundan bir yol olmaz, beklentin olmasin yazmis, daha ne yazsin?Dedigi is & ask kesisiminde garip bir olay hic hesapta yokken cikti, en iyi bakanlardan biri bence.
Bilemedim, VenusAmber ve SrayliHanim olacak bir olay konusunda hemfikirler, Selena olmaz dedi. Selena nin olur dedigi bir seye, Venus olmaz, Sarayli olur dedi. Bakalim kim hakli cikacakHepsi haksiz cikarsa babayi aliyorum, kafami taslara vurmayi dusunuyorum.
Sekerim, umarim dolandirilmamissindir !!
Son olarak adigegupse madem dondun bana fal bak
Canim sozum olsn ama inan moralm cok bozuk bi arkdsa daha sozm var ama kizn fincanina sadece bktm hicbirsey goremiyorm. Kndimi iyi hissettgimde bakicm sz
Valla kadina en son dun yazdm whatsaptan yzdm gece gorms ama yine donmedi :/ iyi ki cok para gondermedm. En az ucreti sordm onu ytrdm kadin blki de ondan cddiye almdi
[/QUOTE]Ne biliym canm ilk defa boyle birsey oldu. Kadini surekli tvda gruyordm kime bktysa evt soylediklernz dgru feln diyp sasriyorlardi sanirm suan icinde bulundgm durum bni biraz inanmya tetikledi.
SarayliHanim bence kesinlikle pembe tablocu degil. Bana bu, cok hayirsiz bir adam, bundan bir yol olmaz, beklentin olmasin yazmis, daha ne yazsin?Dedigi is & ask kesisiminde garip bir olay hic hesapta yokken cikti, en iyi bakanlardan biri bence.
Bilemedim, VenusAmber ve SrayliHanim olacak bir olay konusunda hemfikirler, Selena olmaz dedi. Selena nin olur dedigi bir seye, Venus olmaz, Sarayli olur dedi. Bakalim kim hakli cikacakHepsi haksiz cikarsa babayi aliyorum, kafami taslara vurmayi dusunuyorum.
Sekerim, umarim dolandirilmamissindir !!
Son olarak adigegupse madem dondun bana fal bak
Canim sozum olsn ama inan moralm cok bozuk bi arkdsa daha sozm var ama kizn fincanina sadece bktm hicbirsey goremiyorm. Kndimi iyi hissettgimde bakicm sz
Valla kadina en son dun yazdm whatsaptan yzdm gece gorms ama yine donmedi :/ iyi ki cok para gondermedm. En az ucreti sordm onu ytrdm kadin blki de ondan cddiye almdi
Kızlar bu Ugga nın saman falı ne ya ilk kez duydum :44:
Samanı alttan tutuşturuyo çıkan şekilden yorum yapıyor:119::119:
Ciddimisin bunu nerde yapıyor bu ya yangın falan çıkar
Yok , ama ben olsam öyle bakardımÖzellikle ev yanınca harika şekiller çıkacağına eminim
Kızım saman falı mı olur ya inek miyiz biz
Ne bileyim yazmış öyle oraya sonra baktım su ve saman saplarıyla yapıyormuş iyice b.....ka sardılar ha yok ama hata bizde arz talep meselesi
Yok , ama ben olsam öyle bakardımÖzellikle ev yanınca harika şekiller çıkacağına eminim
Kızım saman falı mı olur ya inek miyiz biz
Hahahahaa alemsin ya peri :) saman altinda su yurutulerek bakiliyor o fal ben biliyorum,su akar yolunu bulursa dilegun olacak demekmis:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?