Binnaz Abla

canimmm hepimizin dualari kabul etsin insallah allah ,herkesin gonlune gore versin

Pek dua etmeyi beceremem ama, umarım bu gece ettiğiniz dualar (sizin için iyi olacaksa tabii) kabul olsun. Fal baktırıyorsunuz diye de dua ederken kendinizi samimiyetsiz hissetmeyin. Herkesin bir çeşit zaafı oluyor, inandığımız yaratıcının bu zaafımıza karşı bağışlayıcı olmasını dileyelim. (tabii ki bu zaafı azaltmaya çalışarak, neyse içimdeki Nihat Hatipoğlu'na bir dur diyeyim. ^^)

Sagol amın canımm..umarım dıleklerımız kabul olur.. Rabbım burdakı butun kaderdaşlarımızın gönlune gore versınnn.. Alcanzarcım

Herkese hayırlı kandıller.. Melek konusunu kendıme düşen yorum kısmını acıklıyım. Bende melegın kıbarlıgına ve ınsanlıgına hiç bi lafım yok.. Edersemde Allah katında gunah işlemiş olurum. Benım sıkıntım su oldu aynı ay içinde 4 kez fal yolladım cunku begenıyordum ve ılk 3 fal hep aynı şeylere aynı cevaplar oh mıs derken 4. Faldan bır gun once işle ılgılı falların tersı bır sıkıntı yasadım ve melekcıgımede bunu yazılı acıklama kısmında yazdım ona fal geldı pat ılk 3 fallın zıttına bır yorum geldı hatta oda yanıldım kabul dedı. Ama bakın ılk 3 tane fal aynı yorumlar aynı ayda ben olmadı dıyınce kısmetın bu peşine bırakma yorumu pat kısmetın degıl bışey olmuş, olmıcak umıdı kes denılırse bunuda melek gıbı dobra ve benım ılk 3 favorımden bırı yapınca dagıldım( benım sıkıntım bu oldu. Tamam yorumdur degışır ama 6 temmuz ornek tarın verıyorum yorum olumlu, 8 temmuz olumulu.. 10 temmuz kaderın ben 17 sınde işle ılgılı konu tokat gıbı olumsuz yuzume vuruyo sonra pat 18 ınde kaderın degıl. Sımdı bu kaderın olmayan konuyla ılgılı butun yorumu degıştı kırgınımm ama cok severımmmm melegı.benım bır fıkrım gelıştı,her falcıya bı kez baktırıp bıtırıcezz

Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul eder inşallah

Teşekkürler alcanzarcım, ben de hepinizin kandilini kutluyorum hatta bununla kalmayıp isimlerinizi bilmesem de hepiniz için dua ettim. Allah kabul eder inşallah ve hepimizi feraha çıkarır, bu fal illetinden de kurtarır:)

Evet cok iyi hatirliyorum..bu is kismetin yorumunu yapmisti hatta sende patlasmistin...valla canim ne diyeyim ki..ayni seyi yine soyleyecem...Melekte his yok.
Tabi yanilabilir ama bu kadar umid vadeden yorumlar yapan falcilari sevmiyorum...sirf yasattiklari su hayal kırıkligindan dolayi...
Ben artik fali an icin baktiyirum.
sana olumsuz yorum yapan kimlerdi. Hatirliyorum.isle ilgili Olumlu olumsuz yorum yapanlari yazmistin

Son düzenleme:
Konuya her girdiğimde mutlaka 2'den fazla ziyaretçi oluyor. Sevgili falcılar sanırım ziyaret eden sizsiniz, hakkınızda yazılanları okumak için. Ama sadece ziyaretle kalmayın lütfen, bir şeyler de yazın çok yalnız hissediyoruz kendimizi. ): asdfg.

Bir de bir de, sevgili Binnaz hanım bakın kendi adınıza bir fal sitesi açmışsınız online fal sitelerinin öncülerindensiniz, burda da 2000 küsur sayfalık yorum var konu başlığı sizin adınız üstelik.. Ama allaşkına sitenizdeki o fotoğrafınızı hangi motivasyonla koydunuz.

Resmen 80ler diskoluk genç kız saç modeli asdfghjkl.

Bakın bandaj konusuna girmiyorum bile ahhaah

Son düzenleme:

meleki ben de severim ama bende de yanıldı cidden.. anla ilgili bişeyler bilsinler yeterli diyorum artık..geleceği bıraktım bile.. o konuda da sanırım sadece su ile bakım yapanlar, yani aracılı bakım yapanlar an'ı bilebiliyorlar. bundan sonra bakım yaptırırken özellikle su bakımı yapanları tercih edeceğim.

alcanzarım, kadir gecesi ile ilgili dileklerini okudum tatlım.. Allah tüm dualarını kabul etsin inş. ama ben dün akşam dürüst olmak gerekirse ellerimi havaya açtım, kendime dedim istediğim şeyler hiç hayrıma olmayanlardı bunu zaman içinde gördüm, tecrübe ettim dedim..kendime bişey dilemedim sonra da..

canimmm hepimizin dualari kabul etsin insallah allah ,herkesin gonlune gore versin

Sagol amın canımm..umarım dıleklerımız kabul olur.. Rabbım burdakı butun kaderdaşlarımızın gönlune gore versınnn.. Alcanzarcım

Teşekkürler alcanzarcım, ben de hepinizin kandilini kutluyorum hatta bununla kalmayıp isimlerinizi bilmesem de hepiniz için dua ettim. Allah kabul eder inşallah ve hepimizi feraha çıkarır, bu fal illetinden de kurtarır:)

Kizlar canlar alcanzar opuyorum sizleri misscherry bende namaza devam edebilsem keske kutlarim sen baslamissin
Kocamaaannn AMİN diyorum tüm dualara bacılar...

Melek bencede çol fazla umut vaad ediyor.Ben en son aralık ayında baktırdım ve geçen zaman içinde burdaki yorumlardan okuduğum kadarıyla vadetmenin ötesine taşıp pembe tablocu olmuş gibi geldi ,bilemiyorum.

Fonda bi Madonna La Isla Bonita çalsa tam olucak:))Denk gelip baktıranlar olmuştu falıda bişeye benzemiyodu hatunun,80'ler keza 90'lar bozmuş enerjiyi Binnaz abla'da...

Son düzenleme:
Fonda bi Madonna La Isla Bonita çalsa tam olucak:))Denk gelip baktıranlar olmuştu falıda bişeye benzemiyodu hatunun,80'ler keza 90'lar bozmuş enerjiyi Binnaz abla'da...

Hahaha, katıldığı bir programa baktım hatun gönderilen kahve fincan resimlerini yağlı boya tablosu haline getiriyormuş. Sebep? Çünkü çok güzellermiş. Ya ama ya Neyse şarkıdan bahsettin madem sevgili alcanzar; bu şarkımız sayfadaki falseverlere geliyor alcanzar'dan! ^_^
Dinlerken Madonna hanımın giydiği kırmızı İspanyol elbisenin tatlığına dikkat edelim.

[video=youtube;7YzW1nMB9fk]https://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk[/video]

Ooooo bu çok iyi geldi Cognitive yaa ellerine sağlık.Çok iyi parçadır zaten,Madonna'nın True Blue albümünden en sevdiğim şarkıdır.Evet İspanyol esintili klip Madonna'nın senõra havasıyla şu tarihte bile on numara beş yıldız....

Eskiden melek daha olumsuz yorumlar yapardi sanirim baska sekilde elestiriler aldigi icin pembemsi moda burundu bana olmayacak dedigi israrla olmaz dedigi olaya olacak demesi aklimi karistirmisti

Eskiden melek daha olumsuz yorumlar yapardi sanirim baska sekilde elestiriler aldigi icin pembemsi moda burundu bana olmayacak dedigi israrla olmaz dedigi olaya olacak demesi aklimi karistirmisti

ben ilk yorumu ocak ayında almıştım olumluydu çıktıydı 2 yorumuda yeni aldım sayılır gene olumluydu verdiği tarih temmuz sonu gibi bakalım ne olacak

Olumsuz hep cikar olumlu olan fallara ne oluyor bilmiyorum

Sent from my iPad

Olumsuz hep cikar olumlu olan fallara ne oluyor bilmiyorum

Sent from my iPad

Şansmı, kader mi vallahi ben anlamış değilim yüz fal baktırırsın 98 olumlu 2 si olumsuzdur gelir o da çıkar.

bir falım var yorumunu beklediğim bu fal benim büyük bir ihtimalle son falım.

çünkü bugüne kadar baktırdığım tüm fallarda (biri hariç) temmuz ayıydı, çıkar veya çıkmazlar bundan sonra baktırsam tarih ötelenecek duracak
buda maddi manevi beni yıpratacak.

O yüzden şu yorumda gelsin fal defterini kapatacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…