Özge,Cherry,Marple,Lale,İlknur,Peri,Cognitive,Hanevebubi,Urminaa,banlar kraliçesi Tolin'cim:))))Crn,Cns358,Heartbreaker,Yedinoktabeş,Destina1506,Working ve adını yazmaktan keyif aldığım ve aynı zamanda belki istemedende olsa atladığım burdaki tüm falkolik arkadaşlarımın Kadir gecesini kutlarım.Kızlar bir yıllık nasip kîsmet bu gece yazılırmış.Güzel ,hayırlı,mutluluk dolu tüm gönülden geçen dileklerin gerçekleştiği bir zaman dilimi olsun inşallah hepimiz için.Umarım 2015 Kadir gecesine kadar hepimizin güzel falları çıkmış olur.Yalnız Kadir Gecesi gibi mübarek bir günü fala bağladım ya....
Niye öyle oldu ki :/ 113ileti yazmis gorunuyosun, msj atabiliyo olman lazim.
Özge,Cherry,Marple,Lale,İlknur,Peri,Cognitive,Hanevebubi,Urminaa,banlar kraliçesi Tolin'cim:))))Crn,Cns358,Heartbreaker,Yedinoktabeş,Destina1506,Working ve adını yazmaktan keyif aldığım ve aynı zamanda belki istemedende olsa atladığım burdaki tüm falkolik arkadaşlarımın Kadir gecesini kutlarım.Kızlar bir yıllık nasip kîsmet bu gece yazılırmış.Güzel ,hayırlı,mutluluk dolu tüm gönülden geçen dileklerin gerçekleştiği bir zaman dilimi olsun inşallah hepimiz için.Umarım 2015 Kadir gecesine kadar hepimizin güzel falları çıkmış olur.Yalnız Kadir Gecesi gibi mübarek bir günü fala bağladım ya....
Herkese hayırlı kandıller.. Melek konusunu kendıme düşen yorum kısmını acıklıyım. Bende melegın kıbarlıgına ve ınsanlıgına hiç bi lafım yok.. Edersemde Allah katında gunah işlemiş olurum. Benım sıkıntım su oldu aynı ay içinde 4 kez fal yolladım cunku begenıyordum ve ılk 3 fal hep aynı şeylere aynı cevaplar oh mıs derken 4. Faldan bır gun once işle ılgılı falların tersı bır sıkıntı yasadım ve melekcıgımede bunu yazılı acıklama kısmında yazdım ona fal geldı pat ılk 3 fallın zıttına bır yorum geldıhatta oda yanıldım kabul dedı. Ama bakın ılk 3 tane fal aynı yorumlar aynı ayda ben olmadı dıyınce kısmetın bu peşine bırakma yorumu pat kısmetın degıl bışey olmuş, olmıcak umıdı kes denılırse bunuda melek gıbı dobra ve benım ılk 3 favorımden bırı yapınca dagıldım ( benım sıkıntım bu oldu. Tamam yorumdur degışır ama 6 temmuz ornek tarın verıyorum yorum olumlu, 8 temmuz olumulu.. 10 temmuz kaderın ben 17 sınde işle ılgılı konu tokat gıbı olumsuz yuzume vuruyo sonra pat 18 ınde kaderın degıl. Sımdı bu kaderın olmayan konuyla ılgılı butun yorumu degıştı kırgınımm ama cok severımmmm melegı.benım bır fıkrım gelıştı,her falcıya bı kez baktırıp bıtırıcezz
Herkese hayırlı kandıller.. Melek konusunu kendıme düşen yorum kısmını acıklıyım. Bende melegın kıbarlıgına ve ınsanlıgına hiç bi lafım yok.. Edersemde Allah katında gunah işlemiş olurum. Benım sıkıntım su oldu aynı ay içinde 4 kez fal yolladım cunku begenıyordum ve ılk 3 fal hep aynı şeylere aynı cevaplar oh mıs derken 4. Faldan bır gun once işle ılgılı falların tersı bır sıkıntı yasadım ve melekcıgımede bunu yazılı acıklama kısmında yazdım ona fal geldı pat ılk 3 fallın zıttına bır yorum geldıhatta oda yanıldım kabul dedı. Ama bakın ılk 3 tane fal aynı yorumlar aynı ayda ben olmadı dıyınce kısmetın bu peşine bırakma yorumu pat kısmetın degıl bışey olmuş, olmıcak umıdı kes denılırse bunuda melek gıbı dobra ve benım ılk 3 favorımden bırı yapınca dagıldım ( benım sıkıntım bu oldu. Tamam yorumdur degışır ama 6 temmuz ornek tarın verıyorum yorum olumlu, 8 temmuz olumulu.. 10 temmuz kaderın ben 17 sınde işle ılgılı konu tokat gıbı olumsuz yuzume vuruyo sonra pat 18 ınde kaderın degıl. Sımdı bu kaderın olmayan konuyla ılgılı butun yorumu degıştı kırgınımm ama cok severımmmm melegı.benım bır fıkrım gelıştı,her falcıya bı kez baktırıp bıtırıcezz
canimmm hepimizin dualari kabul etsin insallah allah ,herkesin gonlune gore versin
Sagol amın canımm..umarım dıleklerımız kabul olur.. Rabbım burdakı butun kaderdaşlarımızın gönlune gore versınnn.. Alcanzarcım
Teşekkürler alcanzarcım, ben de hepinizin kandilini kutluyorum hatta bununla kalmayıp isimlerinizi bilmesem de hepiniz için dua ettim. Allah kabul eder inşallah ve hepimizi feraha çıkarır, bu fal illetinden de kurtarır:)
alcanzarım, kadir gecesi ile ilgili dileklerini okudum tatlım.. Allah tüm dualarını kabul etsin inş. ama ben dün akşam dürüst olmak gerekirse ellerimi havaya açtım, kendime dedim istediğim şeyler hiç hayrıma olmayanlardı bunu zaman içinde gördüm, tecrübe ettim dedim..kendime bişey dilemedim sonra da..
Kocamaaannn AMİN diyorum tüm dualara bacılar...Kizlar canlar alcanzar opuyorum sizleri misscherry bende namaza devam edebilsem keske kutlarim sen baslamissin
Evet cok iyi hatirliyorum..bu is kismetin yorumunu yapmisti hatta sende patlasmistin...valla canim ne diyeyim ki..ayni seyi yine soyleyecem...Melekte his yok.
Tabi yanilabilir ama bu kadar umid vadeden yorumlar yapan falcilari sevmiyorum...sirf yasattiklari su hayal kırıkligindan dolayi...
Ben artik fali an icin baktiyirum.
sana olumsuz yorum yapan kimlerdi. Hatirliyorum.isle ilgili Olumlu olumsuz yorum yapanlari yazmistin
Bir de bir de, sevgili Binnaz hanım bakın kendi adınıza bir fal sitesi açmışsınız online fal sitelerinin öncülerindensiniz, burda da 2000 küsur sayfalık yorum var konu başlığı sizin adınız üstelik.. Ama allaşkına sitenizdeki o fotoğrafınızı hangi motivasyonla koydunuz.
Resmen 80ler diskoluk genç kız saç modeli asdfghjkl.
Eki Görüntüle 1199830
Bakın bandaj konusuna girmiyorum bile ahhaah
Fonda bi Madonna La Isla Bonita çalsa tam olucak:))Denk gelip baktıranlar olmuştu falıda bişeye benzemiyodu hatunun,80'ler keza 90'lar bozmuş enerjiyi Binnaz abla'da...
Ooooo bu çok iyi geldi Cognitive yaa ellerine sağlık.Çok iyi parçadır zaten,Madonna'nın True Blue albümünden en sevdiğim şarkıdır.Evet İspanyol esintili klip Madonna'nın senõra havasıyla şu tarihte bile on numara beş yıldız....Hahaha, katıldığı bir programa baktım hatun gönderilen kahve fincan resimlerini yağlı boya tablosu haline getiriyormuş. Sebep? Çünkü çok güzellermiş. Ya ama yaNeyse şarkıdan bahsettin madem sevgili alcanzar; bu şarkımız sayfadaki falseverlere geliyor alcanzar'dan! ^_^
Dinlerken Madonna hanımın giydiği kırmızı İspanyol elbisenin tatlığına dikkat edelim.
[video=youtube;7YzW1nMB9fk]https://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk[/video]
meleki ben de severim ama bende de yanıldı cidden.. anla ilgili bişeyler bilsinler yeterli diyorum artık..geleceği bıraktım bile.. o konuda da sanırım sadece su ile bakım yapanlar, yani aracılı bakım yapanlar an'ı bilebiliyorlar. bundan sonra bakım yaptırırken özellikle su bakımı yapanları tercih edeceğim.
Eskiden melek daha olumsuz yorumlar yapardi sanirim baska sekilde elestiriler aldigi icin pembemsi moda burundu bana olmayacak dedigi israrla olmaz dedigi olaya olacak demesi aklimi karistirmisti
Olumsuz hep cikar olumlu olan fallara ne oluyor bilmiyorum
Sent from my iPad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?