Binnaz Abla

aminnnn tum topik artik muratlarina ersin :)[/QUOTE]

melegin bicir bicir konusmasini severim saygisizliginida gormedim yine ayni yere geldik enerji isi kesinlikle

Benm melekten bi sikayetim yok kizlar :) arkadas cok sinirlenmis ona tuhaf bi cumle kurmus bende ona istinaden ayip ettigini dile getirdim.ters konusan hangi falci varsa lafim onlaraydi[/QUOTE]

kızzlarr kızlarr cokkk sıkıldımmm saraylıya yollasam mı dıyorum =)) ama cok bekletıyormu acaba :S ve ayrıca yorumları okudum guldum baya fal bahanee artık hobıye donustu resmenn cepımıze zararı var sadecee dıger olayların yanında tabıkıde masum ama yenı bırını denemeye korkuyorum kızlar :2:

aminnnn tum topik artik muratlarina ersin :)

Benm melekten bi sikayetim yok kizlar :) arkadas cok sinirlenmis ona tuhaf bi cumle kurmus bende ona istinaden ayip ettigini dile getirdim.ters konusan hangi falci varsa lafim onlaraydi[/QUOTE]

kızzlarr kızlarr cokkk sıkıldımmm saraylıya yollasam mı dıyorum =)) ama cok bekletıyormu acaba :S ve ayrıca yorumları okudum guldum baya fal bahanee artık hobıye donustu resmenn cepımıze zararı var sadecee dıger olayların yanında tabıkıde masum ama yenı bırını denemeye korkuyorum kızlar :2:[/QUOTE]

cnm sarayliyi denemek istiyosan dene bence,gelecek tutar tutmaz ama o sitede emek verip bakim yapan sayili isimden biridir sarayli sarayli,kiraze,sekena,seruven mahserin dort atlisi bence tellwede

Anlaşılan bugünde bu topiğe bi Cognitive lâzım.

Benm melekten bi sikayetim yok kizlar :) arkadas cok sinirlenmis ona tuhaf bi cumle kurmus bende ona istinaden ayip ettigini dile getirdim.ters konusan hangi falci varsa lafim onlaraydi

kızzlarr kızlarr cokkk sıkıldımmm saraylıya yollasam mı dıyorum =)) ama cok bekletıyormu acaba :S ve ayrıca yorumları okudum guldum baya fal bahanee artık hobıye donustu resmenn cepımıze zararı var sadecee dıger olayların yanında tabıkıde masum ama yenı bırını denemeye korkuyorum kızlar :2:[/QUOTE]

cnm sarayliyi denemek istiyosan dene bence,gelecek tutar tutmaz ama o sitede emek verip bakim yapan sayili isimden biridir sarayli sarayli,kiraze,sekena,seruven mahserin dort atlisi bence tellwede[/QUOTE]

Seruven iyi degil bence, yerine TatliCadi/Crimson gecmeli

canlarımmmmm
Kadir Gecemiz hayırlara vesile olsun....mutsuzluklarımız biranda bitsin....Rabbim mutlu bir evlilik aşk sağlık huzur para versin.
bu gece birbirimize dua edelim....Zira başkasının bizim için ettiği dualar daha hayırlıdır..lütfen dualarımıza tüm arkadaşlarımızı ekleyelim.....

sizi seviyorummmm

Anlaşılan bugünde bu topiğe bi Cognitive lâzım.

Eheh. ^_^
Ya aslında ramazan bitiminden sonra konu yine eski hareketine geri dönecektir zaten. (Gerçi emin de olamadım şimdi keşfedilecek falcı kalmadı zira )

Son düzenleme:
Kizlar falsepetine bakiyorumda resmen kurudu venus disinda bana uyan hicbir falciai kalmadi zaten kimsede online degil sitede ilginc

Ozgeee bol bol dua bu aksam sabaha kadar hepimizi bu yil guzellikler kusatsin herkesin kadir gecesi mubarek olsun

cnm sarayliyi denemek istiyosan dene bence,gelecek tutar tutmaz ama o sitede emek verip bakim yapan sayili isimden biridir sarayli sarayli,kiraze,sekena,seruven mahserin dort atlisi bence tellwede[/QUOTE]

Seruven iyi degil bence, yerine TatliCadi/Crimson gecmeli [/QUOTE]

Sarayli kendini cok gelistirmis bir yasam kocu bana gore oyle bir falcidan cok ote kendisi benim icin

Kizlar falsepetine bakiyorumda resmen kurudu venus disinda bana uyan hicbir falciai kalmadi zaten kimsede online degil sitede ilginc

Aynen bana da.

Sarayli universiteli bir genc kiz sanirsam, bana bir keresinde sinva haftam var ara veriyorum demisti. Benden en azindan 4-5 yas kucuk bu durumda, ama onu dinlerken bilge, tecrubeli, yol gosterici birini dinler gibi oluyorum, kendimden utaniyorum

Demek ki o aşk acısı çekmemiş yada tam tersi çok kazık yemiş bilgileşmiştir

Bence universitesi uzamis olabilir o kadar kucuk olacagini sanmiyorum

Özge,Cherry,Marple,Lale,İlknur,Peri,Cognitive,Hanevebubi,Urminaa,banlar kraliçesi Tolin'cim:))))Crn,Cns358,Heartbreaker,Yedinoktabeş,Destina1506,Working ve adını yazmaktan keyif aldığım ve aynı zamanda belki istemedende olsa atladığım burdaki tüm falkolik arkadaşlarımın Kadir gecesini kutlarım.Kızlar bir yıllık nasip kîsmet bu gece yazılırmış.Güzel ,hayırlı,mutluluk dolu tüm gönülden geçen dileklerin gerçekleştiği bir zaman dilimi olsun inşallah hepimiz için.Umarım 2015 Kadir gecesine kadar hepimizin güzel falları çıkmış olur.Yalnız Kadir Gecesi gibi mübarek bir günü fala bağladım ya....

Son düzenleme:

Bu kafayla devam edersek cehenneme on kapidan giricez bana sorarsaniz Hem dua ediyorum, namaz kiliyorum, her gun baktirmicam diye tovbe ediyorum, 2-3 hafta dayaniyorum ancak

Bu kafayla devam edersek cehenneme on kapidan giricez bana sorarsaniz Hem dua ediyorum, namaz kiliyorum, her gun baktirmicam diye tovbe ediyorum, 2-3 hafta dayaniyorum ancak
Vallahi Cehennem yedi katlıymış,biz hepimiz aynı katta olucaz kesin.Bende hem namaz niyaz hem fal,hem dua ....Valla yani Allah affederse büyüklüğündendir,bağışlayıcılığındandır.

Hepimizin dualarının kabul olmasını bende içtenlikle diliyorum, fala bağlamanda gayet normal artık hayatımızın büyük bir bölümünü kaplamaya başladı canım Rabbim çaresiz dertler vermesin gülüm bu günleri de atlatacağız neler atlatmadık ki en azından ben

Tabiki be canım en kötü günümüz böyle olsun.

kızlar merhaba. sarayli hanıma fal gönderdim ve ilk yorumumu söylemek istedim. korktugum gibi pembe tablo felan çizmedi açıkçası bu da hoşuma gitti. sordugum soru ile ilgili bir çok durumu öyle bir anlattı ki üstelik hiç detaylı bilgi vermemştim. yani genel olarak begendiğim hatta bu zamana kadar baktrdıklarım arasında da yorumunu en cok sevdiğim kişi diyebilirim. falının çıkıp çıkmayacağını görücez. verdiği tarhler çok da uzak bir zaman değil. n bekleyip görücez.

bu arada kızlar söylemeden geçemicem. cezzve.coma bir fal göndermiştim promosyon olarak. tellwedeki kadar hızlı yorumlanmıyor acıkcası. ama falcıları idare eder. her neyse benim söylemek istediğim orada mirace diye biri falımı yorumlamış. 15 gün içinde yasanacak bir gelişmeden bahsetmiş ve söylediği şey 13,gnde gerçekleşti. gerçi falının çıkıp çıkmayacağı için biraz daha zamana ihtiyac var ama ilk bölüm oldu en azından

Kizlar canlar alcanzar opuyorum sizleri misscherry bende namaza devam edebilsem keske kutlarim sen baslamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…