Binnaz Abla

Ben ne temmuzlar gordum ne eyluller kac senedir maalesef en son kime attin sen ilknur

Ben ne temmuzlar gordum ne eyluller kac senedir maalesef en son kime attin sen ilknur

Crimson u bekliyorum o da nerdeyse 1 hafta olacak bugün duvarına yazmış int .arızası varmış v.s önemli nasılsa yorum ha bugün gelmiş ha yarın

Bi kişiye bakıp çıkar,ben hiç heveslenmiyim,kaç kişi var önümde.Bir ayı göze almışken o modda devam,hiiiç hüsran yaşatmiyim alcanzar'a...

bugün 2 kişi puan vermiş acaba bugünmü baktı onlara anlamadım yada yolladılar unuttular fallarını bugün puan verdiler ama bugün ilk kez falda gördüm

bugün 2 kişi puan vermiş acaba bugünmü baktı onlara anlamadım yada yolladılar unuttular fallarını bugün puan verdiler ama bugün ilk kez falda gördüm
Bilemedim,önceden bakılmış bugün oylanmış olabilir.Ben daha önce bi defa falda gördüm ondada ne hikmetse sıram ilerlemedi.Hayır olayı anlasam ...... anlayamadım ki....

son baktığı 1 puan vermiş şimdi hanımın enerjisi düşer seninde şansına yani alcanzar cığım.

son baktığı 1 puan vermiş şimdi hanımın enerjisi düşer seninde şansına yani alcanzar cığım.

aa niye bi puan verdi acaba???Bazısı olumsuz yorumada gelemiyo işin bide o yanı var.Yinede bişey diyemem belki gerçekten kötü fal baktı o kişiye,ancak kendi falım gelince anlarım artık.

Ikisine de atmadim ben atinca hemen bakilsin istiyorum soruma bile uc gun sonra yanit verene tahammulum yok.mercan diye biri var binnazda fena degil uzun bir yorum gondermis

tatlı cadının beklettiğini biliyorduk da bu kadar değil, crimson da artık şansıma mı ne bileyim böyle çıktı

aa niye bi puan verdi acaba???Bazısı olumsuz yorumada gelemiyo işin bide o yanı var.Yinede bişey diyemem belki gerçekten kötü fal baktı o kişiye,ancak kendi falım gelince anlarım artık.

belki yanlışlıkla oldu, belki de duymak istemediklerini duyunca verdi öyle tipler var tahammülleri yok yani şimdi ne desek boş.

tatlı cadının beklettiğini biliyorduk da bu kadar değil, crimson da artık şansıma mı ne bileyim böyle çıktı

Fal attikca bir bagimliyim diye dusunuyorum ama ona ragmen atiyorum hepimizde psikolojik bir sapma var bu kadar cikmayan fala inat israrla gonderiyoruz ..yenemedim bu durumu ona yanarim

Fal attikca bir bagimliyim diye dusunuyorum ama ona ragmen atiyorum hepimizde psikolojik bir sapma var bu kadar cikmayan fala inat israrla gonderiyoruz ..yenemedim bu durumu ona yanarim

baktırdığın konu aynı mı farklı şeyler mi aynı ise alacağın cevap sayısı belli ya beraberlik ya ayrılık aynı şey bende ve birçoğumuzda yorumcular
birleşecen yada ümiti kes der yani tekrar tekrar baktırınca elimize ne geçiyorki farklı ne duymak istiyoruz ki yada nediyebilirler ki bu bağımlılık açıkçası dediğin gibi kurtulmanın bir yolunu bulmak lazım ben açıkçası ilk zamanlar kadar çok baktırmıyorum belki yaşın vermiş olduğu şeyler olaylara yada hayata biraz daha gerçekçi bakıyorum benim için bir geçiş dönemiydi bu.

hhahahhahahhahahahhahhahah izninizle ben vefat ediyorum.............kız yıllardır bu kadının tarzını bişeye benzetmeye çalışıyor çıkartamıyordumm...tebrik ederim...güzel tespit.......

bu arada bu kadını ve yorumcularını sevmiyorumdbcjkbakjbsdflkvlkvnfnvkfbfnbş

Son düzenleme:
En basta degismesi gereken fotograf sitede zaten

Genelde ayni konu icin baktiriyorum ben

şekerim fal konusunda aynı düşünüyoruz..bende an için baktırıyorum gelecek çıkmıyor...bu yüzdende suya bakanlar tercihim...geçmiş ve anda beni benden iyi biliyorlar...Nesibe ve Rezzan abla suya bakıyor biliyorum...Venüs'te öyle bi yetenek var mı????
daha önceki yorumlarım gecmiş ve an çok çok iyiydi bana varmış gibi geldi ama sence???

Genelde ayni konu icin baktiriyorum ben

Bende öyle ama şunuda düşünüyorum başından aşk evliliği geçmiş ve ayrılmış bir insan olarak sevgi beslendikçe güzel karşılıklı oldukça güzel sen bir yere kadar fedakarlık yaparsın beklersin karşılığını almayınca yada alıp ta şartlar bir araya gelmenizi engelliyorsa ve senin yapabileceğin bir şey yok ise
bir araya gelmeniz karşı tarafa bağlı ve o da bu konuda bir şey yapmıyorsa tükereyim böyle sevgiye o zaman düşünmeye başlıyorsun neden ben kendimi bu kadar üzüyorum yıpratıyorum birini severken zannedersin ki bir daha kimseyi hayatına sokamazsın, sanki bir daha kimseyi böyle sevemezsin ama gerçekler öyle değil, insan nefsiyle yaratılmış ve bilimsel bir gerçek var hormonlar derecesi yok belki daha az belki daha fazla gönül kayar gene birilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…