- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Şansmı, kader mi vallahi ben anlamış değilim yüz fal baktırırsın 98 olumlu 2 si olumsuzdur gelir o da çıkar.
bir falım var yorumunu beklediğim bu fal benim büyük bir ihtimalle son falım.
çünkü bugüne kadar baktırdığım tüm fallarda (biri hariç) temmuz ayıydı, çıkar veya çıkmazlar bundan sonra baktırsam tarih ötelenecek duracak
buda maddi manevi beni yıpratacak.
O yüzden şu yorumda gelsin fal defterini kapatacağım inşallah
Ben ne temmuzlar gordum ne eyluller kac senedir maalesef en son kime attin sen ilknur
Bi kişiye bakıp çıkar,ben hiç heveslenmiyim,kaç kişi var önümde.Bir ayı göze almışken o modda devam,hiiiç hüsran yaşatmiyim alcanzar'a...gözlerime inanamıyorum TatlıCadı falda
Bi kişiye bakıp çıkar,ben hiç heveslenmiyim,kaç kişi var önümde.Bir ayı göze almışken o modda devam,hiiiç hüsran yaşatmiyim alcanzar'a...
Bilemedim,önceden bakılmış bugün oylanmış olabilir.Ben daha önce bi defa falda gördüm ondada ne hikmetse sıram ilerlemedi.Hayır olayı anlasam ...... anlayamadım ki....bugün 2 kişi puan vermiş acaba bugünmü baktı onlara anlamadım yada yolladılar unuttular fallarını bugün puan verdiler ama bugün ilk kez falda gördüm
bugün 2 kişi puan vermiş acaba bugünmü baktı onlara anlamadım yada yolladılar unuttular fallarını bugün puan verdiler ama bugün ilk kez falda gördüm
gözlerime inanamıyorum TatlıCadı falda
son baktığı 1 puan vermiş şimdi hanımın enerjisi düşer seninde şansına yani alcanzar cığım.
Ikisine de atmadim ben atinca hemen bakilsin istiyorum soruma bile uc gun sonra yanit verene tahammulum yok.mercan diye biri var binnazda fena degil uzun bir yorum gondermis
aa niye bi puan verdi acaba???Bazısı olumsuz yorumada gelemiyo işin bide o yanı var.Yinede bişey diyemem belki gerçekten kötü fal baktı o kişiye,ancak kendi falım gelince anlarım artık.
tatlı cadının beklettiğini biliyorduk da bu kadar değil, crimson da artık şansıma mı ne bileyim böyle çıktı
Aynen bin çeşit insan var,şu falım gelsede çözsem ak mı kara mı?belki yanlışlıkla oldu, belki de duymak istemediklerini duyunca verdi öyle tipler var tahammülleri yok yani şimdi ne desek boş.
Fal attikca bir bagimliyim diye dusunuyorum ama ona ragmen atiyorum hepimizde psikolojik bir sapma var bu kadar cikmayan fala inat israrla gonderiyoruz ..yenemedim bu durumu ona yanarim
Aynen bin çeşit insan var,şu falım gelsede çözsem ak mı kara mı?
Bir de bir de, sevgili Binnaz hanım bakın kendi adınıza bir fal sitesi açmışsınız online fal sitelerinin öncülerindensiniz, burda da 2000 küsur sayfalık yorum var konu başlığı sizin adınız üstelik.. Ama allaşkına sitenizdeki o fotoğrafınızı hangi motivasyonla koydunuz.
Resmen 80ler diskoluk genç kız saç modeli asdfghjkl.
Eki Görüntüle 1199830
Bakın bandaj konusuna girmiyorum bile ahhaah
En basta degismesi gereken fotograf sitede zatenhhahahhahahhahahahhahhahah izninizle ben vefat ediyorum.............kız yıllardır bu kadının tarzını bişeye benzetmeye çalışıyor çıkartamıyordumm...tebrik ederim...güzel tespit.......
bu arada bu kadını ve yorumcularını sevmiyorumdbcjkbakjbsdflkvlkvnfnvkfbfnbş
baktırdığın konu aynı mı farklı şeyler mi aynı ise alacağın cevap sayısı belli ya beraberlik ya ayrılık aynı şey bende ve birçoğumuzda yorumcular
birleşecen yada ümiti kes der yani tekrar tekrar baktırınca elimize ne geçiyorki farklı ne duymak istiyoruz ki yada nediyebilirler ki bu bağımlılık açıkçası dediğin gibi kurtulmanın bir yolunu bulmak lazım ben açıkçası ilk zamanlar kadar çok baktırmıyorum belki yaşın vermiş olduğu şeyler olaylara yada hayata biraz daha gerçekçi bakıyorum benim için bir geçiş dönemiydi bu.
meleki ben de severim ama bende de yanıldı cidden.. anla ilgili bişeyler bilsinler yeterli diyorum artık..geleceği bıraktım bile.. o konuda da sanırım sadece su ile bakım yapanlar, yani aracılı bakım yapanlar an'ı bilebiliyorlar. bundan sonra bakım yaptırırken özellikle su bakımı yapanları tercih edeceğim.
Genelde ayni konu icin baktiriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?