- 23 Ağustos 2012
- 52.031
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.472
- 898
Bilge banada olumlu konuştu ama zamanı henüz değil.Artık fallarda hissiyatı önemsemez hale geldim."Hislerim kuvvetli "diye böbürlenen her falcı patladı bende.Bilge en tutarlı ve gidişatı bilen oldu ve kart yorumcusu bu kişi.Bence Bilge'ye kahve değil tarot baktırılmalı,dediğin gibi kahve bakamaz Bilge.Hissiz olsun kartlarla bilsin canımı yesin.
Gördük valla.Enerji yoğunluğundan kanatlanıp havaya yükselecek sandıklarımız,hislerim çookk çookk kuvvetli diyenler,fal sırası kapmak için takipte kaldıklarımız....Kendi adıma hepsini gòrdüm,hepsinden bana kalan kocaman bi sıfır oldu.Bilge bilemiyosada en azından bi sebebi var herkesin bildiği..Hissizlik.Alcanzar senin yorumun üzerine baktırmıştım Bilge'ye ve çok beğendim, katılıyorum sana kesin konuşan falcıları da gördük! Yani...
Ha bu arada tatlıcadı geldi bana,bende beğendim Cherry,bencede iyi falcı hatun.Bana kartlarin hepsi patladi, hep en olumlu kartlari cektim. Yani bir tek mi olumsuz kart olmaz, sagindaki solundaki otesindeki tum kartlar mi olumlu olur, boyle acilimlardi. TatliCadi ya gonderdim en son, bana demis ki sen bunlari hangi psikolojiyle cektin bilmiyorum, saskinim, en olumlu kartlari cekmissin, durumunla hic uymuyor demis. Ben de b.k gibi bir psikolojiyle cektim dedim
Ha bu arada tatlıcadı geldi bana,bende beğendim Cherry,bencede iyi falcı hatun.
Bilge'de zamanında çıkarsa pess derim.Çünkü gidişatı bende bildi.
Vallahi bence tarot kartlari bir halt bilmiyor. B.k gibiyim, hayatim berbat, herif basima tonla bela acip defoldu gitti, TatliCadi da cektigim kartlari aynen sirasiz yaziyorum, hayatimda boyle bir kombinasyon gormedim:
Kilic Kralicesi
Imparatorice
Kupa asi
Kupa ikilisi
Asiklar
Tilsim onlusu
Dunya
Tilsim Kralicesi
Yatagimda oturup aglarken sectim kartlari, imkansiz bir kombinasyon meydana getirdim sanirim :)) Yani hicbir kartin realiteyle alakasi yok, afyon kafasi yasamis tarot kartlari. Bu b.k durumda bu kombinasyonu tutturacak tek kisi Cherry dir zaten
Kartlar bence zirva, en iyisi kahve. Kahvede yeni kesifleriniz olursa soyleyin kizlar.
Vallahi bence tarot kartlari bir halt bilmiyor. B.k gibiyim, hayatim berbat, herif basima tonla bela acip defoldu gitti, TatliCadi da cektigim kartlari aynen sirasiz yaziyorum, hayatimda boyle bir kombinasyon gormedim:
Kilic Kralicesi
Imparatorice
Kupa asi
Kupa ikilisi
Asiklar
Tilsim onlusu
Dunya
Tilsim Kralicesi
Yatagimda oturup aglarken sectim kartlari, imkansiz bir kombinasyon meydana getirdim sanirim :)) Yani hicbir kartin realiteyle alakasi yok, afyon kafasi yasamis tarot kartlari. Bu b.k durumda bu kombinasyonu tutturacak tek kisi Cherry dir zaten
Kartlar bence zirva, en iyisi kahve. Kahvede yeni kesifleriniz olursa soyleyin kizlar.
Gördük valla.Enerji yoğunluğundan kanatlanıp havaya yükselecek sandıklarımız,hislerim çookk çookk kuvvetli diyenler,fal sırası kapmak için takipte kaldıklarımız....Kendi adıma hepsini gòrdüm,hepsinden bana kalan kocaman bi sıfır oldu.Bilge bilemiyosada en azından bi sebebi var herkesin bildiği..Hissizlik.
Telwede 40 tl fıyatı olan tatlıcadı84 mu???
Evet ta kendisi
Haha aynenn bide dedıgı tarıhte çıkarsa bırımızın falı allahh derım artık venüsee hedıye paketlerı:))herkesin listesinde venüs var.... ıssız adaya düşersek alacağımız 3 şey gibi olmuş venüs.....
venüs yakınlarda yiyecek var mı???
benim de:
1. nesibe (dedikleri çıkmadı ama nedense öyle)
2. saraylıhanım (dediklerinden eser yok nedense ama böyle )
3. venüs (kızın kalbi mi iyidir nedirse seviyorum onu)
Canım aynı durumdayım nesıbenın tek bı yorumu cıkmadı ama hala ılk 3 kişiden biri neden bılmıyorum sevıyorum kızıı
Bilge sadece kart mantığı ile yorum yapıyor,banada böylesi yaradı canım.Bunca faldan sonra öğrendimki hissiyatınî kullananla benim işim olmamalı.Bende detaylı yorum aldım ondan her defasında.Aynen canım... Bir de şöyle bir durum var, ben spesifik konudan ziyade genelden özele doğru gidiyorum :) napayım işte bana göre iyi bir yorumcu sen çok detay vermesende hisseder, yani bugüne kadar illaki eğlencesine diyip arkadaş ortamlarında baktırmışızdır, kahve falı.... Tanımadan bizi nasıl bunları bildi falan, sonra bak şu şu çıktı demişizdir, e şimdi moda oldu, spesifik soru...
Bilge'ye genel sormama rağmen mesela, iş hayatımda beni neler bekliyor diyip, sonra detaylandırdım ki yorumu gayet iyiyidi...
Fiyatından ziyade büyük bi sabırla ortalama bi haftayı gòze almak gerek.Bunu aşabilirde...Ben beğendim Tatlıcadı'yı,fiyata değermi bişey diyemem ama beklediğime değdi:)Çok yaw degermi sizce 40 tl ınternetten yorum alıyım kızlarr:))))
Fiyatından ziyade büyük bi sabırla ortalama bi haftayı gòze almak gerek.Bunu aşabilirde...Ben beğendim Tatlıcadı'yı,fiyata değermi bişey diyemem ama beklediğime değdi:)
canım istiyorsan biraz bekle bir kaç arkadaş daha fikrini söylesin o zaman karar ver.
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Kızlar bence herkes bi düşünsün,,, ilk 3 falcımızı yazalım ve sonra bakalım ısımlerden kimler aynı düşüncede.. Şimdi boyle bışey yapılmış gıbı hatırladım ama donemedım eskı sayfalara:))) isteyen katılsın anketımıze:)))) ben başlıyorum... Ama düşünüyorum haha ılk üç yok:)).
Venüs
Nesibe
3. Yokkk))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?