Binnaz Abla

Bana kartlarin hepsi patladi, hep en olumlu kartlari cektim. Yani bir tek mi olumsuz kart olmaz, sagindaki solundaki otesindeki tum kartlar mi olumlu olur, boyle acilimlardi. TatliCadi ya gonderdim en son, bana demis ki sen bunlari hangi psikolojiyle cektin bilmiyorum, saskinim, en olumlu kartlari cekmissin, durumunla hic uymuyor demis. Ben de b.k gibi bir psikolojiyle cektim dedim

Alcanzar senin yorumun üzerine baktırmıştım Bilge'ye ve çok beğendim, katılıyorum sana kesin konuşan falcıları da gördük! Yani...
Gördük valla.Enerji yoğunluğundan kanatlanıp havaya yükselecek sandıklarımız,hislerim çookk çookk kuvvetli diyenler,fal sırası kapmak için takipte kaldıklarımız....Kendi adıma hepsini gòrdüm,hepsinden bana kalan kocaman bi sıfır oldu.Bilge bilemiyosada en azından bi sebebi var herkesin bildiği..Hissizlik.

Ha bu arada tatlıcadı geldi bana,bende beğendim Cherry,bencede iyi falcı hatun.
Bilge'de zamanında çıkarsa pess derim.Çünkü gidişatı bende bildi.

Ha bu arada tatlıcadı geldi bana,bende beğendim Cherry,bencede iyi falcı hatun.
Bilge'de zamanında çıkarsa pess derim.Çünkü gidişatı bende bildi.

Vallahi bence tarot kartlari bir halt bilmiyor. B.k gibiyim, hayatim berbat, herif basima tonla bela acip defoldu gitti, TatliCadi da cektigim kartlari aynen sirasiz yaziyorum, hayatimda boyle bir kombinasyon gormedim:

Kilic Kralicesi
Imparatorice
Kupa asi
Kupa ikilisi
Asiklar
Tilsim onlusu
Dunya
Tilsim Kralicesi

Yatagimda oturup aglarken sectim kartlari, imkansiz bir kombinasyon meydana getirdim sanirim :)) Yani hicbir kartin realiteyle alakasi yok, afyon kafasi yasamis tarot kartlari. Bu b.k durumda bu kombinasyonu tutturacak tek kisi Cherry dir zaten

Kartlar bence zirva, en iyisi kahve. Kahvede yeni kesifleriniz olursa soyleyin kizlar.

Evet bu kartlara tek tek baktığında olumlu tabi ama kombinasyonu bambaşka bi yoruma döndürür bu kartları.Kahvede çok kısa zamanı veriyo yaa,ne biliyim ciddi gelmiyo banada kahve..Kuş var,kısmet var,yol var,gòz çıkmış vs..

Ben en son rad mirzaya boyle olumlu kartlarla dolu bir fal yolladim olumsuz yorum yapmis benim icin ayni konuda bakilan fallarda ilk fal onemlidir demis...oda ..oktandi

Aynen canım... Bir de şöyle bir durum var, ben spesifik konudan ziyade genelden özele doğru gidiyorum :) napayım işte bana göre iyi bir yorumcu sen çok detay vermesende hisseder, yani bugüne kadar illaki eğlencesine diyip arkadaş ortamlarında baktırmışızdır, kahve falı.... Tanımadan bizi nasıl bunları bildi falan, sonra bak şu şu çıktı demişizdir, e şimdi moda oldu, spesifik soru...
Bilge'ye genel sormama rağmen mesela, iş hayatımda beni neler bekliyor diyip, sonra detaylandırdım ki yorumu gayet iyiyidi...

Dikkat ettım cogumuz aynı isimlerde donmuş:))) bınnazdan bırtek bılge var o begenmedıgımız benı sinir eden haftalarca fal bekleten telweden bıle daha cok kişi çıktı :)))) şimdi telweden baktırmadıgım isimleri gördum:))) neyse arada bı yapalım boyle yuzdeyuz elenenlere para kaptırmıyalım artık

herkesin listesinde venüs var.... ıssız adaya düşersek alacağımız 3 şey gibi olmuş venüs.....
venüs yakınlarda yiyecek var mı???
Haha aynenn bide dedıgı tarıhte çıkarsa bırımızın falı allahh derım artık venüsee hedıye paketlerı:))

benim de:
1. nesibe (dedikleri çıkmadı ama nedense öyle )
2. saraylıhanım (dediklerinden eser yok nedense ama böyle )
3. venüs (kızın kalbi mi iyidir nedirse seviyorum onu)

Canım aynı durumdayım nesıbenın tek bı yorumu cıkmadı ama hala ılk 3 kişiden biri neden bılmıyorum sevıyorum kızıı

Bilge sadece kart mantığı ile yorum yapıyor,banada böylesi yaradı canım.Bunca faldan sonra öğrendimki hissiyatınî kullananla benim işim olmamalı.Bende detaylı yorum aldım ondan her defasında.
Çok yaw degermi sizce 40 tl ınternetten yorum alıyım kızlarr:))))
Fiyatından ziyade büyük bi sabırla ortalama bi haftayı gòze almak gerek.Bunu aşabilirde...Ben beğendim Tatlıcadı'yı,fiyata değermi bişey diyemem ama beklediğime değdi:)

Fiyatından ziyade büyük bi sabırla ortalama bi haftayı gòze almak gerek.Bunu aşabilirde...Ben beğendim Tatlıcadı'yı,fiyata değermi bişey diyemem ama beklediğime değdi:)

Arkadaşlar, gariban öğrenciler de var böyle yazarak heveslendirmeyelim lütfeen.

En sonunda yardimmmmmmm demissiniz ama gelecegi Allahtan baska kimse bilemez...

Eglencesine girgirona bakolabilir bence
Umut dunyasi iste
Rasyonalite yerlerde...

En sonunda yardimmmmmmm demissiniz ama gelecegi Allahtan baska kimse bilemez...

Eglencesine girgirona bakolabilir bence
Umut dunyasi iste
Rasyonalite yerlerde...
Bi de istune para verilmemeli bence..

Vallaha ben online falda buradaki çoğu arkadaş kadar eski değilim ama yaklaşık 8 aydır baktırıyorum bu sitelerde
yazdınız isimlere baktığımda herkez yaklaşık 5-6 isim de yoğunlaşmış bende aynı fikirdeyim

1 Rezzan
2 Nesibe
3 Taha

geliyor bana göre Venüs e baktırmadım ama yakın bir zamanda ona da baktıracam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…