Saraylihanima sesli yorum baktiran oldu mu ?
Evet canım ben sesli baktırmıştım üç hafta kadar önce.
Boşver çıksında falı yazılı olsun.Ya bana yazılı bakmış, hayal kırıklığına uğradım bu yüzden. :/
Dakika olarak hiç hatırlamıyorum bakar yazarım birazdan sana ama epey detaylı ve hiç kısa olmayan bi faldı.Tahminen 10dk vardır ama bakarım yinede..Nasıldi ? Bana yazili bakti. Kaç dk. sürdü?
Evet canım ben sesli baktırmıştım üç hafta kadar önce.
Dakika olarak hiç hatırlamıyorum bakar yazarım birazdan sana ama epey detaylı ve hiç kısa olmayan bi faldı.Tahminen 10dk vardır ama bakarım yinede..
Acayip kotu agliorum suan mahvetti beni yorumu olumsuz konustu.cikiomu bukadinin dedikleri
Destur bismillah.Rezzan abla olumsuz konuşurmuydu ya?Başımıza taş yağacak.Hiiçç takılma."Patlayan falı varmı"diye sormuşsunya ,bende patlamanın ötesinde yandı bitti kül oldu.
Boşver çıksında falı yazılı olsun.
Evet sesli fal daha çok ruha hitap ediyo o kesin.İyi yorumsa yazılıda çıkıyo bacı aslında sonuç ikisindede aynı önemli olan çıksın.Ayy yapma ya. Tamam, yazili falı da hiç kisa değildi ama sesli hep daha uzun ve detayli oluyor
Ayy yapma ya. Tamam, yazili falı da hiç kisa değildi ama sesli hep daha uzun ve detayli oluyor
Seninle şansız zamanımıza denk geldi destiny şöyle bir köşeye geçi ağlayalım. asdfgh
rezzanın olumsuz konusmasınıda suna baglıyorum bı kac hafta once ozge burda rezzan abla ıyı bakar ama olumsuz konusmayıda ogrensın yazmıstı bundan dolayı olabılır
Vallah ya. Kadinin yazili yorumunda bile çok detay vardı, kim bilir sesli de daha neler neler biliyor. Off yaaa :/
Ben sesli fal beklediğimi söyleyince, sesli fal 7-9 dakika sürüyor, sesli kayıtta ne diyeceksem yazılıda da aynısını yazdığıma emin ol demişti. Neyse ya söyledikleri çıkarsa sesli de bakarız, yeter ki çıksın.
Hmm ama yinede sesli yorumu daha çok severim. Sana olumlu mu , yoksa olumsuz mu konuştu ?
Canim diger falcilar uzun vadede donus oluur sabret dior ve bu yeni cocuk duygusal olarak seni tatmn eden bi iliski olmaz daha da geriye gidersin hic baslama diolar .rezzan da bu cocuga sans ver dedi garip bi faldi burada herkes rezzandan memmun ama beni kotu etkilediEskisi neden bitti ki? Rezzanin her dediği çikmiyor zaten. Başka falcılar ne diyor bu konuda ?
Canim diger falcilar uzun vadede donus oluur sabret dior ve bu yeni cocuk duygusal olarak seni tatmn eden bi iliski olmaz daha da geriye gidersin hic baslama diolar .rezzan da bu cocuga sans ver dedi garip bi faldi burada herkes rezzandan memmun ama beni kotu etkiledi
Sorduğum sorunun sonucu açısından olumlu konuştu. Ama bayağı ayırt edici olaylar söyledi, geleceğe dair bu kadar ayrıntıyı söylemesi biraz şaşırttı. Çıkarsa şayet gerçekten baktıklaarım arasında en iyisi diyeceğim.
Canim diger falcilar uzun vadede donus oluur sabret dior ve bu yeni cocuk duygusal olarak seni tatmn eden bi iliski olmaz daha da geriye gidersin hic baslama diolar .rezzan da bu cocuga sans ver dedi garip bi faldi burada herkes rezzandan memmun ama beni kotu etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?