selin kozan canom pembeci degil gercekciKızlar katina için önerebileceğiniz biri var mı uygun fiyatlılardan?
Sevgili topikcanlar hepinizin bayramı kutlu mutlu uğurlu olsun☺️☺️Aklıma şu ihtimal geldi hani biz olumsuz yorum yapanları daha kaydadeğer buluyoruz ya gerçekçi sanıp belki de istisnalar hariç çoğu için bu bir taktiktir.olmasını istediğimiz bazen imkansıza yakın olabiliyor ee yorumcu da olmaz diyerek aslında zaten olması zor bir ihtimali doğruluyor ve bizz aa bak olmayacak demişti doğru demiş diye tekrar gidiyoruz.bi de sanki geçmişte söylemediğimiz şeyleri tutturanilenler bana daha profesyonel geliyor bakın söylediklerimizden yola çıkılarak söylenenleri demiyorum hiç bahseymedikletimizi bize iletenler geleceğe yönelik daha net yorumlar yapabilirler diye düşünüyorum anı ve geçmişte takılanlar elbette olacak olmayacak deyip yüzde elli atış hakkına sahip..yanılıyor muyum?
Valla benim Binnaz'daki tek ismim Bilge'dir.Ama lütfen bunu tavsiye olarak alma derim,çünkü her falcıda olduğu gibi Bilge'nin beğenmeyenide var ve belki sende beğenmeyeceksin.Ben kendi adıma Bilge'yi tek geçerim.Zaten Binnaz'da üç aydır kimseyede baktırmadım Bilge dışında.Canimcim eski sayfalari cok okuyamadim ama binnazda kimi tavsiye edersin dedigi cikan pembeci olmayan?
selin kozan canom pembeci degil gercekci
Sesli fal mı bakıyor acaba ve hangi sitede?
Binnazablada canim sesli de bakio chat olarak da bakio yazismali.ben memmn kaldm denemeye değer
Kart zampara abiyi disarda tutalim, o kesinlikle okuz degil, bakin ne guzel kutlamis bayramini Ilknur ablanin. Ben bu adami cok sevdim, zaten Ilknur isimli uyemizin renkli ask hayatini takip etmekte zorlaniyoruz, firtinali bir ask yasiyor.
Geriye kalanlar bence de öküzcanlar, fazlasi degil.
Mutlu bayramlar öküzcanlar, boylariniz devrilir insallah.
Baktirirsan buraya yaz memmun kalip kalmadigini merak ederiz bak:)Tamam aklımda bulunsun teşekkürler
Belkide imkânsîza yakın değildir olma ihtimali vardır.Bunu yorumcu bilemezki imkânsızmı değilmi?Biz biliyoruz olabilirmi ihtimâl ne durumda.Bişey diyemiyorum bu konuda...Belkide haklısındır.
Baktirirsan buraya yaz memmun kalip kalmadigini merak ederiz bak:)
Baktırmaya değer mi sizce? Benim için anı bilmesi çok önemli. Bir de yorumu kaç dakika sürüyor? Baştan savmaysa hiç bulaşmayayım boşuna para vermek istemiyorum artık
Bende suanki durum ve gecmisi iyi bildi ama enerji meselesi belki siz begenmeyebilirsiniz gercekci geldi bana fali.fiyati uygun die secmistm ben.karar senin canim baktrrsan yaz ama :)
Canim binnazdaki bilgeyi tavsiye etmissn peki dedikleri cikti mi sana:) son bi fal hakki verdim kendime valla onu da bilgeye mi yollasam ki
Bilge'yi tavsiye etmiyorum,ben hiçbi falcıyı tavsiye etmem canım.Bilge benim en iyimdir,tek geçtiğimdir.Ama altını çizerek tekrar söylüyorum ki bu benim için böyle,sen veya bi başkası memnun kalmayabilir.Ben kendi iyim olarak Bilge diyorum lütfen bunu tavsiye veya öneri olarak almayın.Sen bilirsin canım içinden kim geliyosa ona yolla derim ben.
Hadi bakalım inşallah.Sende önüne gelen kısmeti elinin tersiyle itme artık.Bu kadar zaman bunun için fal baktırdın şimdi bin naz bin niyaz yani:)Âlemsin İlknur.Fallarım çıksın diyosan bi adım geldiyse sende bi adım git,bakalım neler olacak??Ayrıca size bir şey söyliycem eğer bu şekilde giderse benim fallar çıkacak galibaçünkü sıradan bayram msj dan sonra msj lar kesilmedi tabii benim iğneleyeceği, uyuz uyuz cvp larımdan sonra devam eder ise
Yok suçlama değil ama o durumda vicdanen ben kendimi rahat hissetmiyorum.Şunu net diyebilirim Bilge'den pembe tablo bekleme zaten.Ha oluru varsa tabiki söyler ama doğruyu söyler bundan eminim.En azından bende hep böyle olmuştur. Dediklerinin çıkmasıysa;Bilge süreci bende en iyi tutturan yorumcudur zira verdiģi zaman henüz gelmedi.Bu sırada patlayan fallarım sürüsüne bereket.Bilge'nin falî ise geçerliliğini koruyarak cillop gibi durmakta.Unutmadan yaziyim onuda ben Bilge'ye kahve yada katina hiç baktırmadım,bunlarda nasıl hiçbi şey diyemem,ben hep tarot baktırdım.Hassasiyetini anliorum canim sanirim bazi insanlar tavsiye uzerine begenmeyince falcidan memmun kalani sucluyor.benim icin onemli olan su canim benim.bilgenin gelecekle ilgili dediklerini yasadin mi hic onu merak ettim.pembe tabloculardan bıktım cunku.saol ii bayramlar sekerim
Arkadaşlar, saraylıhanım size sesli mi bakmıştı yoksa yazılı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?