Bana sesli bakmıştı
Ya bana yazılı bakmış, hayal kırıklığına uğradım bu yüzden. :/
Sesli diye belirtmek gerekiyo demek ki, zaten yorumda 25 kredi olmuş
fal nasıldı pekı ıyımıydı?
Kart zampara abiyi disarda tutalim, o kesinlikle okuz degil, bakin ne guzel kutlamis bayramini Ilknur ablanin. Ben bu adami cok sevdim, zaten Ilknur isimli uyemizin renkli ask hayatini takip etmekte zorlaniyoruz, firtinali bir ask yasiyor.
Geriye kalanlar bence de öküzcanlar, fazlasi degil.
Mutlu bayramlar öküzcanlar, boylariniz devrilir insallah.
Kizlar nolur cevap verin falalem rezzanabla fali patlayan var mi asiri olumsuz konustu agliyorum suan
Rezzan mi olumsuz konuştu ?? Inanamiyorum
Acayip kotu agliorum suan mahvetti beni yorumu olumsuz konustu.cikiomu bukadinin dedikleri
Yeni tanistiim cocuga sans vermeliymsim eylul gbi onunla yakinlasicakmsim.eskisinden haber cikmicakmisKiz ağlama, her dediği çikmiyor. Arada sırada tutturuyor ama yüzde yüz değil. Sana ne dedi ki ??
Acayip kotu agliorum suan mahvetti beni yorumu olumsuz konustu.cikiomu bukadinin dedikleri
Zaten muallakta birakti yorumuBence bu kadar üzülmeyin, eğer her yorumu çıksaydı bizim ilk üç isimden üçü de Rezzan Abla olurdu emin ol, bir de geçen ki yorumunda farkettiğim detay, yakınınızın yaşıyacağı şey sizinle karışabiliyor...Kötü bir yorumcu asla değil ama benim ilk üçümde yer almıyor, tabii biz buna enerji meselesi diyoruz...
Yeni tanistiim cocuga sans vermeliymsim eylul gbi onunla yakinlasicakmsim.eskisinden haber cikmicakmis( ama ben bu yeni cocuga bisi hissetmiorum zaten.
Yeni tanistiim cocuga sans vermeliymsim eylul gbi onunla yakinlasicakmsim.eskisinden haber cikmicakmis( ama ben bu yeni cocuga bisi hissetmiorum zaten.
Kizlar nolur cevap verin falalem rezzanabla fali patlayan var mi asiri olumsuz konustu agliyorum suan
Canim disinde sorun vardi o yuzden maalesef banada yazili bakmisti soylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?