Binnaz Abla

Sesli diye belirtmek gerekiyo demek ki, zaten yorumda 25 kredi olmuş

Sordum da dişinden amleliyat olduğu için yazılı baktığını söyledi. Bana denk geliyor zaten bütün olumsuzluklar. (Dünya çok kötü bir yer diye de ağlamaya başlarım birazdan. Neyse. )

fal nasıldı pekı ıyımıydı?

Imm, daha çok geleceğe yönelikti. Geçmişle ilgili bir tespiti vardı o da doğruydu. Ayrıntılı ayrıntılı şöyle şöyle olacak demiş. Bakalım artık.

Bir de size sevgilerini, selamlarını yolladı yorumunu beğenen beğenmeyen herkese...

Son düzenleme:

Abimiz kafayı değiştirip bayramını kutladığı için öküzcanlıktan bir nebze kurtulup sıpalığa terfi etti darısı bizim öküzcanların başına

Acayip kotu agliorum suan mahvetti beni yorumu olumsuz konustu.cikiomu bukadinin dedikleri

Bence bu kadar üzülmeyin, eğer her yorumu çıksaydı bizim ilk üç isimden üçü de Rezzan Abla olurdu emin ol, bir de geçen ki yorumunda farkettiğim detay, yakınınızın yaşıyacağı şey sizinle karışabiliyor...Kötü bir yorumcu asla değil ama benim ilk üçümde yer almıyor, tabii biz buna enerji meselesi diyoruz...

Zaten muallakta birakti yorumu
Ama ck olumsuzdu ses tonu falan da negatif etkiledi beni yani kotu enerji aldim.herdedigi cikiosa yandım ben

Yeni tanistiim cocuga sans vermeliymsim eylul gbi onunla yakinlasicakmsim.eskisinden haber cikmicakmis( ama ben bu yeni cocuga bisi hissetmiorum zaten.

Aşk aslında kötü bir yorum değil, sadece senin şuanki duygularının yoğunluğuyla alakalı bir durum, çünkü bir insana bir şey hissedince yakınlaşırsın yani eskiden haber gelmiycek, bir daha aşık olamıycaksın dememiş ki...

Canim disinde sorun vardi o yuzden maalesef banada yazili bakmisti soylemek istedim

Evet evet söyledi bana da yazdım da zaten buraya.:) Ama işte sesli fala şartlandırmıştım kendimi, neyse fena değildi yine de. Çok uzun vadeli tarihler değildi söyledikleri çıkarsa burda yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…