Binnaz Abla

Aynen, bende de öyle. Çikarsa, gerçekten sarayli bir numara olucak benim için.
Ama bence sarayli pembe tablocu değil, yani bana öyle gelmiyor

Değil kesinlikle değil, pempecilerin beliri kalıpları vardır "çok güzel, çok mutlu, mükemmel vs." ama kendisi keskin olumlu kalıplar kullanmadı misal.

Evet evet söyledi bana da yazdım da zaten buraya.:) Ama işte sesli fala şartlandırmıştım kendimi, neyse fena değildi yine de. Çok uzun vadeli tarihler değildi söyledikleri çıkarsa burda yazarım.

Evet canım sonradan gördüm yazdığını..bekliyorum sabırsızlıkla :)

Canim selin kozan melek yildiz ve telweden tutankamon ucu de ayni seyi dedi. Ama rezzan zit konuştu hatta bu cocuk cok para kazanio dedi yeni cocuk icin ya ben paraya gore asik olan biri deilimki tespiti patladi zaten ama moralim bozuldu bi kere iste

Yalnız biraz daha olumlu konuşursak hakkında, yarın 40 tl'ye çekebilir fallarını.

Değil kesinlikle değil, pempecilerin beliri kalıpları vardır "çok güzel, çok mutlu, mükemmel vs." ama kendisi keskin olumlu kalıplar kullanmadı misal.

Onun sayfasındaki yorumlari okudum, birkaç kişiye de olumsuz konuşmuş zaten, olumlu olumsuz herşeyi söylüyor. Birde dedikleri çikarsa, ohh mis

Sana gelecek için zaman verdi mi ? Bana 3 ay verdi

Vallah tutankamon pembe tablocu ya. Ben ona baktirmiştim bir kere, dedikleri çikmadi. Başka kimlere baktırdin ?

Son düzenleme:
Onun sayfasındaki yorumlari okudum, birkaç kişiye de olumsuz konuşmuş zaten, olumlu olumsuz herşeyi söylüyor. Birde dedikleri çikarsa, ohh mis

Sana gelecek için zaman verdi mi ? Bana 3 ay verdi

Bir olay için sıcak havalarda dedi yaz-sonbahar başlangıcı, diğer olay için sonbahar-kış demiş. Direkt kaç ay olduğunu söylemedi. Bir de sen tatlıcadi'ya baktırmış mıydın? Burdan birkaç kişi gayet memnun kalmıştı. Ben de belkiiiii ilerleyen zamanlarda baktırırım diye düşündüm.

Hmm o zaman daha var .. ama bence çok tarihlere takilmamak gerek

Evet, ben tatlıcadiya geçen sene baktırdim. Detayli ve olumlu bir faldi, ama dedikleri çikmadi. Bence onun fiyatlari çok yüksek. Önceden 15 kredi ye bakiyordu. Şimdi ise 40 kredi ??? Ne oludu buna ya. 15 kredi olsaydı, yine deneyebilirdim. Ama 40 kredi ?? Aslaaaa

olsun o kadar canım ama dozunu kaçırmam hemen ilk mesajlarda da yelken fora yapamam doğrusu aslında olacağı varsa olur zaten hayırlısı bakalım

Gereksiz pahalı, fiyatlarını yükseğe çekince de insanda "hmm demek ki iyi falcı dedikleri çıkıyor talep var ondan bu kadar yüksek" algısı oluşuyor. İyi ki belirttin çıkmadığını, baktırmayacağım ben de o fiyata o halde.

Kizlar nolur cevap verin falalem rezzanabla fali patlayan var mi asiri olumsuz konustu agliyorum suan

Var canım patlayanlar ağlama yanılmıyorsam Rezzan çok sık fal baktıranlarda zamanla yorumlarını değiştirmeye başlamış yani olacak olacak dediği şeye olmayabilir gibi .

Suan rezzann falini dinliorum mazosistmiyim neyim ama yok ya kadinin fali baya celiskili

Istersen bu isimlerden birini dene

Tellwe.com
Saraylihanim, medyumselena, Kiraze12, Chloe, esince, Cyrstall, Klothoyağmur

Falsepeti
Taha, Venüs Amber, Defne, Melek, Nesibe

Biryolunvar.com
Rad Mirza

Binnazabla
Bilge, Maya Demir

Istersen bu isimlerden birini dene

Tellwe.com
Saraylihanim, medyumselena, Kiraze12, Chloe, esince, Cyrstall, Klothoyağmur

Falsepeti
Taha, Venüs Amber, Defne, Melek, Nesibe

Biryolunvar.com
Rad Mirza

Binnazabla
Bilge, Maya Demir
Tesekkurler canim sagol.ilknurcum sen de sagol.kizlar icimi rahatlattnz valla

Birde tatlıcadı insani çok bekletiyor, buda sinirimi bozuyor. 2-3 saat sisteme giriyor, hiç birşey yorumlamadan. Enerji topluyormuş da bilmem ne. Enerji toplayamiyorsan, fala hiç bakma o zaman yada sisteme girme bari yahu

İyi bayramlarr kızçelerr:)))))) şeker tadında olsun bayramımızx.. Yorumlar çıksın çifte bayram olsun😋😋buarada öküz muhabbetıne koptumm katılıyorummm beklenen öküzlerrr hala trene bakıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…