Valla Rezzan'ın bana tek dediği çıkmadı ama güzel yorum yaptığı kim varsa çıkmasını gönülden dilerim diyorum ve kafamda çaktı bi şimşek.Rezzan zaten herkese iyi yorum yapıyodu ya:)
Tatlıcadı'nın müşteri kaybı sebebi beklemedir herhalde.Hayır insan bilse kesinlikle tutuyo falı bir ayda beklenir iki ayda ama öyle bi garantide yok ki.....
Evet hakikaten Siraz benide şaşırtmıştı,farklı bişey vardı onda,nedir bilmem...
Siraz Özel falı,bende ondan atmıştım.Güzel yorumlarî inşallah çıkar tabide artık çıksada baktıramayız.Siraz yok çünkü.....
Selena negatif enerji var diyor yani öylemi?Bol bol oku bacı..
Burdan yazıyoruz seleneda zam yapar :)) bende dun selenaya attıgım bı yorumu okudum evet aynen dedıgı gıbı ılerlıyor durum ancak tarıh bıraz sekıcek gibiama başarılı bır yorum. Bırde sıraza 3 soruluk sıraz falı atmışım gelen cvplar eylul sonu netıcelenır. Ama işimle ılgılı olmıcak demış ve olmuyor halen bu şaşırtmadı degıl. Fıyatı yukseldıgı için baktırmam ama eylul sonu dedıgı olursa başka:) selena tarıh tam vermemiş o bıraz kafamı karıştırdı işle ılgılı bu iş olucak ılk etapta olumsuz ama bı sıkıntı var onu cozersen oluyor demış ilk cumlesıde iş için kafanı yorma rahat olabılırsın demış ardındanda demın yazdıgımı yazmış:))) yorum sızın umarım bu cıkarr:))
selena ya ilk falım su falıydı çok beğenmiştim ondan sonra tarot yolladım ama hatunun günümüydü neydi ayrılık kararı aldığım gün son konuşmamız ve niye bu kararı aldığım ile ilgili her şeyi döktü sanki o son görüşmede o da yanımızdaydı, ondan sonra bir rüya yorumlattım rüya yorumu değil sanki fal baktı yani bugüne kadar çok fal baktırdım ve bir çok yorumcuyu da beğenmişimdir özellikle gerçekten beni şaşırtan Siraz olmuştur, onun üzerine zaten bundan sonra bir tek Crimson dan yorum aldım kısacası selena nın yorumu üzerine bir daha fal baktıracağımı zannetmiyorum çünkü artık başka hiç bir yorumcunun Selena nın üzerine farklı bir şeyler söyleceğine inanmıyorum.
Tabiki her türlü fal özel günlerdede bakılır canım .Saraylıya" kendimi daha iyi hissederim ,toparlarım" diyosan baktır tabi.Ben yeni baktırdım çıktı diyemem henüz ama memnun kalanlar var Saraylı'dan ve şu aralar çokta popüler.Canim gunaydin.sorularim var adetliylen fal bakılır mi tarot katina ya da kahve bakilabilir mi? Bi de dun geceki rezzan faciamdan sonra telweede saraylihanima baktrsam mi ne dersiniz kizlae
Canim gunaydin.sorularim var adetliylen fal bakılır mi tarot katina ya da kahve bakilabilir mi? Bi de dun geceki rezzan faciamdan sonra telweede saraylihanima baktrsam mi ne dersiniz kizlae
Valla Selena nin da Siraz in da ortak dedikleri bir sey patladi bile. Okurken bu kesin patlar zaten demistim, olmasina imkan yoktu
Selena bana tutturursa helal dicem, onumuzdeki 3 ayda biriyle taniscaksin demis ama ben hic ihtimal vermiyorum. Yildiznamede de agustos demisti ama ona da ihtimal vermiyorum, bakalim.
canım ya seninde bu şansızlığın var beğenilen yorumcuların sende patlıyor ama olumsuz düşünme bu kadar gün doğmadan neler doğar daha şimdiden ihtimal vermiyorum olmaz deme hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de gülüm
Valla Selena nin da Siraz in da ortak dedikleri bir sey patladi bile. Okurken bu kesin patlar zaten demistim, olmasina imkan yoktu
Selena bana tutturursa helal dicem, onumuzdeki 3 ayda biriyle taniscaksin demis ama ben hic ihtimal vermiyorum. Yildiznamede de agustos demisti ama ona da ihtimal vermiyorum, bakalim.
Yavrucum siraz ,aalesef benden gecer not alamadi kisacikti yorumu degmezdi dedikleride cikmayacak cok belli
Siraz bana da kahvede ve ozel falinda farkli yorumlar yapmisti, Siraz iyi degil bence.
Valla bence online fal sallamasyon, bu yuzden bana tutan yokFalsosuz, olaylar dedigi gibi ilerleyen tek kisi Venusamber, bir de FalciSema var.
Cherry, Venüs'e fal sepetinde mi baktırmış mıydın? Şimdi baktım da sadece 21 yorumu var, sisteme girmiyor mu acaba? Ramazan dolayısıyla da olabilir...
Bu arada FalcıSema bende geçen ay patladı.:/
Venüs ramazanda hiç online olmadı,ben falsepetinde baktırdım ama ramazanın hemen öncesiydi.Bayram sonrası hemen açacaktır,sıkı takipte ol baktırmak istiyosan.Beş dakika içinde altı kişi kadar alıp kapatıyo alımı,ben ışık hızıyla yazmıştım sorumu zira zor yetiştirdim falı.
Ben Venús'e tellwede baktırdım çoğunluk memnundu o zamanda bende çok kötüydü falı hiçbi dediğide çıkmadı.Sonra burda ben bi gaza gel her zamanki gibi,hadi dedim bi şans daha Venüs'e.Bu defa daha iyiydi genel olarak ama dediklerinin çıkacağına yine pek ihtimal vermiyorum,o olasılık bence yine az.Benim tarottu her zamanki gibi kahvesi belki daha iyidir.Karar veremedim aslında, kahve falını merak ettim sadece. :/ Memnun kaldın mı alcanzar?
Kizlaar, yine dayanamadim ve yine saraylihanima fal attim. Bu sefer sesli yorum yapmiş. Ben söyledim ona istere sesli yorum yapsin diye, ve yapmiş. Yazilidan daha iyidi.
Bir konu da nokta atişi da yapti.
Ama bana acaip birşey söyledi. Benim hoşlandiğim kişi ile bir "arkadaşim" benim hakkimda abuk subuk konuşmuş. Ve bu yüzden bana karşi bir kaç gün den beri soğuk davraniyormuş. Hoşlandiğim kişi gerçekten 1 hafta dan beri çok suskun. Bunu birtek sarayli demedi. Ondan önce kiraze ve Binnazabladaki Maya Demir de öyle birşey dedi. Ama inanmamiştim. Şimdi inanmaya başladim çünkü 3 kişi ayni şeyleri söylüyorlar, bu tesadüf olamaz
O arkadasin bayansa her zmn bir ihtimal vardirkiz milletinden korkarim ben cnm fallarin etkisinde kalma ama yinede tedbirli davran ve takip et derim ben.olmadi bi zarf at bakalim ulasacakmi baskalarina
Cherry, Venüs'e fal sepetinde mi baktırmış mıydın? Şimdi baktım da sadece 21 yorumu var, sisteme girmiyor mu acaba? Ramazan dolayısıyla da olabilir...
Bu arada FalcıSema bende geçen ay patladı.:/
kızlar bu topıklerden cok sıkayetcıyım falcılar burayı takıp edıyolar ve bırısı ovuldugu zaman dırek fıyat artısına gıdılıyo halıyle bu durumda bızım zararımıza oluyo
rezzanın olumsuz konusmasınıda suna baglıyorum bı kac hafta once ozge burda rezzan abla ıyı bakar ama olumsuz konusmayıda ogrensın yazmıstı bundan dolayı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?