Binnaz Abla

Canim gunaydin.sorularim var adetliylen fal bakılır mi tarot katina ya da kahve bakilabilir mi? Bi de dun geceki rezzan faciamdan sonra telweede saraylihanima baktrsam mi ne dersiniz kizlae

Canım önce teşekkür ederim dileğin inşallah hayırlısı ise olur , Selena yaptığı yorumda bana dediği şuydu yılların tecrübesi ve hislerimle yorum yapıyorum tarihlerde yanılma olabilir yani geleceği yüzde yüzde ne ben ne başkası tutturabilir aşa Allah değiliz sadece biraz daha beklemen kanaatindeyim dedi ve olaylarda dediği gibi gelişmekte.

Benim şöyle bir şansım oldu fallar dan yana genelde hep olumluydu ve üç aşağı beş yukarı verdiği tarihler bu ayı gösteriyordu en uzun tarihi Siraz vermişti

En ilginç olan Şeyma dı çünkü o ayrılacağımızı tarihiyle birlikte söyledi ve arkasından tekrar başlayacağımızı tarihiyle birlikte söyledi.

Ayrıca Hisler Enerji tarih vermeden ayrılmadan önce o da arada kopukluk olacağını sonra tekrar bir araya gelinceğini söyledi.

Ama hep derim çok özel detayları olan yorumlarım Siraz ve Selena dan gelmiştir

Valla Selena nin da Siraz in da ortak dedikleri bir sey patladi bile. Okurken bu kesin patlar zaten demistim, olmasina imkan yoktu

Selena bana tutturursa helal dicem, onumuzdeki 3 ayda biriyle taniscaksin demis ama ben hic ihtimal vermiyorum. Yildiznamede de agustos demisti ama ona da ihtimal vermiyorum, bakalim.

Canim gunaydin.sorularim var adetliylen fal bakılır mi tarot katina ya da kahve bakilabilir mi? Bi de dun geceki rezzan faciamdan sonra telweede saraylihanima baktrsam mi ne dersiniz kizlae
Tabiki her türlü fal özel günlerdede bakılır canım .Saraylıya" kendimi daha iyi hissederim ,toparlarım" diyosan baktır tabi.Ben yeni baktırdım çıktı diyemem henüz ama memnun kalanlar var Saraylı'dan ve şu aralar çokta popüler.

canım ya seninde bu şansızlığın var beğenilen yorumcuların sende patlıyor ama olumsuz düşünme bu kadar gün doğmadan neler doğar daha şimdiden ihtimal vermiyorum olmaz deme hakkımda hayırlısı ne ise o olsun de gülüm

Valla bence online fal sallamasyon, bu yuzden bana tutan yok Falsosuz, olaylar dedigi gibi ilerleyen tek kisi Venusamber, bir de FalciSema var.

Selena yi tenzih ederek soyluyorum, tutturanlar bildiklerinden degil, insanlari az cok olcup bictiklerinden tutturuyor bence, tahmin yurutuyorlar; ehh bu da boyle olur diyip yorum yapiyorlar . Lakin benim hayatimdaki insanlar da bir garip, normal tepkiler veren insanlar degiller; hayatim statik degil, degisik olaylar oluyor. Hayatim da , icindekiler de tahmin edilecek turden degiller; benden bagimsiz beklenmedik olaylar da oluyor. Yani hayat suprizlerle dolu nun tanimi benim hayatim oluyor:)) Beklenmedik olaylari tahmin edenler arasinda Defne Babur ve Venusamber var, benim gozumde gercek falci onlardir.

Bir de universitedeyken bir falciya gitmistim, kadinin bana her dedigi tarihiyle tutardi, degerini bilememisim:)) Taaa o zaman bana 4 yil sonra olacak olayi soylemis, yurtdisina tasinacaksin demisti, bak kiymetini bilememisim hatunun:))

Son düzenleme:

Yavrucum siraz ,aalesef benden gecer not alamadi kisacikti yorumu degmezdi dedikleride cikmayacak cok belli

Siraz bana da kahvede ve ozel falinda farkli yorumlar yapmisti, Siraz iyi degil bence.

Bende begenmedim o yakinligi elektirigi sahsen alamadim..biraz fiyatini yksekntutunca algi yonetimi ve pazarlama taktiginolarak senin cok kaliteli bir falci oldugun imajini yaratabilirsin simdi de ortada yokmus sanirim o da eenteresan.yani bana soyledikleri yanimdan gecmezdi bir iki bilinebilecek yorumundan bahsetmiyorum ama tabi memnun olanlara birsey diyemem populer terim enerji uymadi :)

Sent from my iPad

Valla bence online fal sallamasyon, bu yuzden bana tutan yok Falsosuz, olaylar dedigi gibi ilerleyen tek kisi Venusamber, bir de FalciSema var.

Cherry, Venüs'e fal sepetinde mi baktırmış mıydın? Şimdi baktım da sadece 21 yorumu var, sisteme girmiyor mu acaba? Ramazan dolayısıyla da olabilir...
Bu arada FalcıSema bende geçen ay patladı.:/

Son düzenleme:
Cherry, Venüs'e fal sepetinde mi baktırmış mıydın? Şimdi baktım da sadece 21 yorumu var, sisteme girmiyor mu acaba? Ramazan dolayısıyla da olabilir...

Venüs ramazanda hiç online olmadı,ben falsepetinde baktırdım ama ramazanın hemen öncesiydi.Bayram sonrası hemen açacaktır,sıkı takipte ol baktırmak istiyosan.Beş dakika içinde altı kişi kadar alıp kapatıyo alımı,ben ışık hızıyla yazmıştım sorumu zira zor yetiştirdim falı.

Karar veremedim aslında, kahve falını merak ettim sadece. :/ Memnun kaldın mı alcanzar?

Arkadaşlar fiyatı uygun arkadaşım baktırdı kahve yeni yorumcu gayet memnun kalmış nokta atışları varmış bu fiyata denenebilirmiş.

Karar veremedim aslında, kahve falını merak ettim sadece. :/ Memnun kaldın mı alcanzar?
Ben Venús'e tellwede baktırdım çoğunluk memnundu o zamanda bende çok kötüydü falı hiçbi dediğide çıkmadı.Sonra burda ben bi gaza gel her zamanki gibi,hadi dedim bi şans daha Venüs'e.Bu defa daha iyiydi genel olarak ama dediklerinin çıkacağına yine pek ihtimal vermiyorum,o olasılık bence yine az.Benim tarottu her zamanki gibi kahvesi belki daha iyidir.

Kizlaar, yine dayanamadim ve yine saraylihanima fal attim. Bu sefer sesli yorum yapmiş. Ben söyledim ona istere sesli yorum yapsin diye, ve yapmiş. Yazilidan daha iyidi.
Bir konu da nokta atişi da yapti.
Ama bana acaip birşey söyledi. Benim hoşlandiğim kişi ile bir "arkadaşim" benim hakkimda abuk subuk konuşmuş. Ve bu yüzden bana karşi bir kaç gün den beri soğuk davraniyormuş. Hoşlandiğim kişi gerçekten 1 hafta dan beri çok suskun. Bunu birtek sarayli demedi. Ondan önce kiraze ve Binnazabladaki Maya Demir de öyle birşey dedi. Ama inanmamiştim. Şimdi inanmaya başladim çünkü 3 kişi ayni şeyleri söylüyorlar, bu tesadüf olamaz

O arkadasin bayansa her zmn bir ihtimal vardir kiz milletinden korkarim ben cnm fallarin etkisinde kalma ama yinede tedbirli davran ve takip et derim ben.olmadi bi zarf at bakalim ulasacakmi baskalarina

O arkadasin bayansa her zmn bir ihtimal vardir kiz milletinden korkarim ben cnm fallarin etkisinde kalma ama yinede tedbirli davran ve takip et derim ben.olmadi bi zarf at bakalim ulasacakmi baskalarina

Kizlar selena ya fal attim bakalim insallah memun kalirim.sarayliyi tavsiye etmiş tiniz ama suan o paraya kiyamadim.sans dileyin canlar

Baktirdim sekerim, Ramazan dolayisiyla fal bakmiyor.

Girecegi zamanlari facebookta yaziyor, haftada 1-2 kere giriyor sanirim.

benim demek istediğim öyle değildi be tolincim....
Rezzan ablaya da her falında söylüyorum...
hisleri cidden çok güclü...hani olumsuz hissetiğin bir durumu pembeleştirmne veya olasıklara bağlamana gerek yok...çünkü hislerinden emin olduğum bir yorumcu....aman özge üzülmesin kırılmasın diye düşünme ne görüyorsan ne hissediyorsan söyle..bu beni memmun eder... haa olumlu görüyorsan da laf olsun veya aman rezzan pembe tablocu demesinler diye bunu da olumsuzlaştırma demek istedim....

mesela benim inatla sorduğum bir soru...şuan ask yaşadığı veya sevdiği bir kadın var mı...cevap var veya yok...
aynen söylüyor....bana...olumluyu da olumsuzuda...

inşallah arkadısımız için yanılmıştır...falcı önermekten hoşlanmıyorum ama arkadasımıza birde Nesibe'yi denemsini tavsiye ederim....o daha nettir...yorumlarıda acımasızdır:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…