hadi yaa ben aglarim olumsuz duyarsam valla 6 saat icinde bakmazsa falci degistreyim ozaman:)
Haklisin cok da takilmamak lazim.bakalim gelsin yorumum neler dicekSelena olumluyu da olumsuzu da söyleyen bir falcı baktırdığım her iki falda da hem olumlu hem olumsuz şeyler söyledi ki benim için önemli olan bu zaten. Pembe tablocu falcılarla avuntuya ihtiyacım yok.
Çok etkileniyorum diyorsan ve moralim düzelsin diyorsan pembe tabloculardan birine baktır bence. Ama onlarda gereksiz umut veriyorlar
Ben ikisinede baktirdim cnm selenaya iki kere,kirazeye üç kere.selenadan pek memnun kalmadim an gecmis iki falda da soylemedi,tamamen gelecek odakliydi dedikleri çıkarmi bilmem epey zmn gecmesi lazim.kiraze ise ansa gecmiste karakter analizinde cok iyiydi bana,en son yakin bir tarih verdi insallh cikar dedigi oyle olmasi imkansiz bisede degil.aslinda olay kirazenin dedigi gibi ilerlemekte.
Tellwe de Binnaz a baktiran var mi kizlar ? Fotosundan elektrik aldim da :2: MedyumEmel den de bir hoslandim, baktiran var mi? Cok falim geldi, duramiyorum
Tellwe de Binnaz a baktiran var mi kizlar ? Fotosundan elektrik aldim da :2: MedyumEmel den de bir hoslandim, baktiran var mi? Cok falim geldi, duramiyorum
Bunlardan hiç birini beğenmedim :/
Kahve icin tavsiyeniz var mi peki, kime baktirsam? Sarayli ya yeni baktirdim.
kızlar bende internetten baktırmamaya karar verdim bi kerede yüzyüze baktırıyım bakırköyde laf cafedeki andaç nasıl bilen varmı :26:
Yenileri dene 3 lira nasılsa için acımaz en azından
Ben moiraiyi denedm deneyen var mı cıktı mı dedikleri ?
Ya bu Saraylı'nın tarotuna baktırıpta dediği çıkan varmı ?Yoksa tarotu patlakmı?Nedir fikirler??Hmm aslında sadece sarayliyi çok beğendim kahvede, sende ona baktırmişsin zaten
Telwede varya falcı doğruruyo resmen...Ben moiraiyi denedm deneyen var mı cıktı mı dedikleri ?
Ya bu Saraylı'nın tarotuna baktırıpta dediği çıkan varmı ?Yoksa tarotu patlakmı?Nedir fikirler??
Telwede varya falcı doğruruyo resmen...
Ben moiraiyi denedm deneyen var mı cıktı mı dedikleri ?
dünden beri bende onu diyorum arkadaşım baktırmış kısa ve özdü ama nokta atışları vardı diyor geçmiş ve an doğru tespitleri varmış yeni baktırdığı için çıkarmı çıkmaz bilemiyeceğim.
binnazdaki bilge ye tarot atayım dedim de 4 kişi sırada bekliyor görünüyor.. kızlar, bu bilge falları bitirince yeniden bakar mı yoksa günlük limiti mi var? ilk defa baktırıcam, merak ettim... 20 gün olmuş herhangi bir fal baktırmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?