Binnaz Abla

hadi yaa ben aglarim olumsuz duyarsam valla 6 saat icinde bakmazsa falci degistreyim ozaman:)

Selena olumluyu da olumsuzu da söyleyen bir falcı baktırdığım her iki falda da hem olumlu hem olumsuz şeyler söyledi ki benim için önemli olan bu zaten. Pembe tablocu falcılarla avuntuya ihtiyacım yok.
Çok etkileniyorum diyorsan ve moralim düzelsin diyorsan pembe tabloculardan birine baktır bence. Ama onlarda gereksiz umut veriyorlar

Haklisin cok da takilmamak lazim.bakalim gelsin yorumum neler dicek

Kiraze bende de ani, geçmişi ve karakter analizini iyi bildi. Dün anlatiğim olayi bir ay öncesinden bilmiş. Taman, benim arkadaşimim ne zaman hoşlandiğim kişi ile abuk subuk konuşmalar yaptiğini bilmiyorum yüzde yüz ama bu ay içersinde olduğu kesin. Ben kirazeye 6. başinda atmiştim fali.

Medyum Selenaya bir yil önce baktirmiştim. Düşüncelerimi iyi bilmişti, ama gelecekte dediklerinden sadece bir tanesi çikti, bunu başka falcilar da bilmişti hatta, yani bence Selena çok abartılacak bir falcı değil.

Tellwe de Binnaz a baktiran var mi kizlar ? Fotosundan elektrik aldim da :2: MedyumEmel den de bir hoslandim, baktiran var mi? Cok falim geldi, duramiyorum

kızlar bende internetten baktırmamaya karar verdim bi kerede yüzyüze baktırıyım bakırköyde laf cafedeki andaç nasıl bilen varmı :26:

kızlar bende internetten baktırmamaya karar verdim bi kerede yüzyüze baktırıyım bakırköyde laf cafedeki andaç nasıl bilen varmı :26:

İst topiģe yazarsan orda Andaç 'ın gideni,bileni çok.Detaylı bilgi verirler mutlaka.

Ya bu Saraylı'nın tarotuna baktırıpta dediği çıkan varmı ?Yoksa tarotu patlakmı?Nedir fikirler??

Telwede varya falcı doğruruyo resmen...

Ben katina ve kahve baktırdim sarayliya. Katinayi biraz daha beğendim. Ama belki sesli olduğu için daha çok beğendim

binnazdaki bilge ye tarot atayım dedim de 4 kişi sırada bekliyor görünüyor.. kızlar, bu bilge falları bitirince yeniden bakar mı yoksa günlük limiti mi var? ilk defa baktırıcam, merak ettim... 20 gün olmuş herhangi bir fal baktırmayalı

Ben moiraiyi denedm deneyen var mı cıktı mı dedikleri ?

dünden beri bende onu diyorum arkadaşım baktırmış kısa ve özdü ama nokta atışları vardı diyor geçmiş ve an doğru tespitleri varmış yeni baktırdığı için çıkarmı çıkmaz bilemiyeceğim.

bu arada sormayı unuttum sen beğendin mi

Canim ilge surekli orada mutlaka yakalarsin hergun ve gece goruyorum online

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…